Şimdi Ara

Usb ile ilgili bir program

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba . Okuldayken bir çocuk bilgisayarlara gizlice cs yüklemişti vede Lan ile hep beraber oynuyoduk . Faket bilgisayarın donanımı çok eski olduğu için kare kare görünüyorudu ve fps yerlerdeydi . Ama o çocuğun ve yanındaki çocuğun bilgisayarlarında çok akıcı bir şekilde oynuyorlardı . Çocuğa söyledik ve bize usb 'sini taktığı anda bir anda fps yükseldi ve grafikler düzeldi . Ne olduğumuzu şaşırdık ve programın adını sorunca söylemedi . Bu programı bilen biri var mı ? Yardımlarınızı bekliyorum . Şimdiden teşekkür ederim ..

• Up!
  • Yardım edebilecek yokmu !!!
  • Benim bildiğim readyboost özellikli USB'ler (yani her USB'de yok) programa gerek duymaksızın ayarlama yapılarak, RAM'e katkıda bulunuyorlar. Yani kendinden kısıp bilgisayarın hızına veriyor. Ancak programı var mıdır ayrıca bilemiyorum.
  • Bu tip usb den bir örnek verirmisin? Arkadaş bana dergideki bri programla demişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smballz -- 7 Eylül 2011; 23:35:57 >
  • Örnek bir ürün: (Kesinlikle reklam amaçlı değildir.)

http://www.gold.com.tr/compare1/2a.asp?CATEGORY=67&MARK=HP&urunid=86659 burdan özelliklerini inceleyebilirsiniz. Bende 4 GB'lık var mesela ama hiç denemedim, çok zorda kalırsam oyunlar için falan denemeyi düşünüyorum. Sizin için USB'mden sağ tık özellikler ekran görüntüsü koyuyorum.
     Usb ile ilgili bir program

• Teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.