Bildirim
usb ile format attım bir sorun var

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ağla ilgili bişeymiş zaten kopyalanmadığı için ağınız çalışmıyor :)http://support.microsoft.com/kb/307736/tr . dedim dostum ben sana dün xp format atarken kendi dediğin programla attın dimi bi de benim dediğimle at bakalm. benzeri sorunlarla ben de karşılaştım en güzeli o konuya yazdığım programdı ;) -
quote:
Orijinalden alıntı: BoSS03
ağla ilgili bişeymiş zaten kopyalanmadığı için ağınız çalışmıyor :)http://support.microsoft.com/kb/307736/tr . dedim dostum ben sana dün xp format atarken kendi dediğin programla attın dimi bi de benim dediğimle at bakalm. benzeri sorunlarla ben de karşılaştım en güzeli o konuya yazdığım programdı ;)
hocam netbook bir kuzenimin yani tekrar format atamam maalesef peki bende system32 driversde arp1394.sys dosyaı var onu kopyalayıp flash bellekten onunkine atsam çalışırmı ?
-
büyük ihtimalle çalışmaz çünkü kurarken o dosyadan bişeyleri okuyup yazıp kuruyo xp... Ama denemekte fayda var :).. -
quote:
büyük ihtimalle çalışmaz çünkü kurarken o dosyadan bişeyleri okuyup yazıp kuruyo xp... Ama denemekte fayda var :)..
olsun denemekten zarar gelmez zaten onlar için nete girmek önemli -
quote:
büyük ihtimalle çalışmaz çünkü kurarken o dosyadan bişeyleri okuyup yazıp kuruyo xp... Ama denemekte fayda var :)..
hocam ayrıca formatta canım çıktı kur dosyaları kopyalıyor bölümü tam 2 saat sürdü -
quote:
Orijinalden alıntı: Machan
quote:
hocam ayrıca formatta canım çıktı kur dosyaları kopyalıyor bölümü tam 2 saat sürdü
usb den formatta öyle oluyo nedense XP flash disklere pek alışık değil sanırım ondan -
quote:
ağla ilgili bişeymiş zaten kopyalanmadığı için ağınız çalışmıyor :)http://support.microsoft.com/kb/307736/tr . dedim dostum ben sana dün xp format atarken kendi dediğin programla attın dimi bi de benim dediğimle at bakalm. benzeri sorunlarla ben de karşılaştım en güzeli o konuya yazdığım programdı ;)
hocam bu arada ağ çalışıyor sadece gözükmüyor o kadar
-
pekte onemli degil o zaman net varsa sorun yok
edit: xp yi en kisa surede birak 7 ye gec
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
hocam ayrıca formatta canım çıktı kur dosyaları kopyalıyor bölümü tam 2 saat sürdü
usb den formatta öyle oluyo nedense XP flash disklere pek alışık değil sanırım ondan
Flash disklerin saniyede gönderdiği veriye bakarsanız neden yavaş oldugunu da anlarsinuz daa
-
sorun çözümü yeniden format yani çalışan bi windows kurucan -
quote:
Orijinalden alıntı: borma61
quote:
quote:
quote:
usb den formatta öyle oluyo nedense XP flash disklere pek alışık değil sanırım ondan
Flash disklerin saniyede gönderdiği veriye bakarsanız neden yavaş oldugunu da anlarsinuz daa
normalde hızlı çalışan bi flashla atınca da xp uzun sürüyo... xp nin flash la atılmasıyla ilgili bi sorunsal bu bence
-
quote:
Orijinalden alıntı: melihalbayrak
sorun çözümü yeniden format yani çalışan bi windows kurucan
Format demesi kolay tabi!Hocam yorumları okumadınız galiba netbook bi kuzenimin bi daha format atamam kendi windowsumdakini ona aktarmayı deneyecem
-
quote:
Orijinalden alıntı: king_adam
pekte onemli degil o zamannet varsa sorun yok
edit: xp yi en kisa surede birak 7 ye gec
netbook benim değil ayrıca w7 kaldırmaz intel atom 1.60 ghz x2 işlemci 1 gb ram 160 gb hdd var -
quote:
Orijinalden alıntı: borma61
quote:
quote:
quote:
hocam sen karadenizlisin biz burda normal dille konuşuyoz mesela anlarinuz daa demek yerine anlarsınız deriz
-
flash bellekle format normalden daha kısa sürer...
atladığınız dosya ağla ilgiliyse böyle bir sıkıntı olmuştur... -
quote:
Orijinalden alıntı: dgo_cr7
flash bellekle format normalden daha kısa sürer...
arkadaş uzun demek istemiş -
Merhaba,
Combofix bunu çözebilir gibi
Combofix'i güvenli modda bir çalıştırırmısın bakalım? -
quote:
Orijinalden alıntı: ProbLem!
Merhaba,
Combofix bunu çözebilir gibi
Combofix'i güvenli modda bir çalıştırırmısın bakalım?
Hocam netbook şuan kuzenimde boş bir zamanda deneyeceğim teşekkürler
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- gigaset telsiz telefon gelen aramaları görme
- hub bağlantı noktasında güç yüklenmesi
- klasör veya dosya başka bir programda açık olduğundan bu eylem gerçekleştirilemiyor
- sembollerle kalp yapma
- pc ekran kartını görmüyor
- pc otomatik kapatma
- dlss nedir
- internetim çok yavaş
- bin dosyası açma
- ssd hız testi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X