Şimdi Ara

USB Hakkında Herşey (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.514
Cevap
26
Favori
578.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dejaay birşey daha sormak istiyorumyukarıda biçimlendirmemi söylemişsin bunu yaptım fakat her taktığımda tekrar virüs gösteriyor.ben mi yanlış anladım acaba
  • usb pc'ye takılıyken dosya aktarırken veya aktarmaz her türlü durumda voltaj düşmesi veya çıkması veya en kötüsü elektrik kesilmesi usb belleği etkiliyormu veya bozar mı? bu konuda net bir şey öğrenerek usb bellek alacağım, evde ve işyerinde pclerde güç kaynağım yok çünkü. bu konuda bilgisi tecrübesi olan var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tekken5

dejaay birşey daha sormak istiyorumyukarıda biçimlendirmemi söylemişsin bunu yaptım fakat her taktığımda tekrar virüs gösteriyor.ben mi yanlış anladım acaba

Bilgisayarınızda da virüs olabilir. Bir de aşağıdaki yöntemi deneyiniz.

Aşağıdaki dosyayı indirip çalıştırın. İşlem bitinceye kadar yaklaşık 3 dakika bekleyin. Bilgisayarı kapatıp açın.
    link=http://kahtametem.meb.k12.tr/sil.rar

• quote:

Orjinalden alıntı: gitaras

usb pc'ye takılıyken dosya aktarırken veya aktarmaz her türlü durumda voltaj düşmesi veya çıkması veya en kötüsü elektrik kesilmesi usb belleği etkiliyormu veya bozar mı? bu konuda net bir şey öğrenerek usb bellek alacağım, evde ve işyerinde pclerde güç kaynağım yok çünkü. bu konuda bilgisi tecrübesi olan var mı?

Evet bu tür durumlardan etkilencek donanımlardan biri de belleklerdir. Özellikle dosya aktarım sırasında yaşanacak bir elektrik kesintisi belleğinizi kaybetmenize yol açabilir. Bu nedenle en kısa zamanda bir tane kesintisiz güç kaynağı edinseniz iyi olur..

• selam arkadaşlar,forumda yeniyim ve konu çok uzun olduğu için sorunumun cevabını bulamadım.sorunum şu; acer 5520g dizüstü kullanıyorum ve vistayı silip xp yapmıştım.sonra vistaya geri döndüm. fakat şimdi usb ye taktığım her şey için sürücü soruyor.interneeeten aratıyorum bulunamadı diyor.xp de bu sorunu yaşamıyordum.sebebini ve çözümünü anlatırsanız çok sevinirim. saygılar :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: kerassus

selam arkadaşlar,forumda yeniyim ve konu çok uzun olduğu için sorunumun cevabını bulamadım.sorunum şu; acer 5520g dizüstü kullanıyorum ve vistayı silip xp yapmıştım.sonra vistaya geri döndüm. fakat şimdi usb ye taktığım her şey için sürücü soruyor.interneeeten aratıyorum bulunamadı diyor.xp de bu sorunu yaşamıyordum.sebebini ve çözümünü anlatırsanız çok sevinirim. saygılar :)

Vistada bu tür sorunlar ortaya çıkabiliyor. Güncelleştirmelerini yapmış mıydınız ?

Bir de sürücü aradığı sırada belirli konumdan Vista cdnizi göstermeyi deneyiniz..
  • güncelleştirmeler yapıldı,biraz önce tavsiyeniz üzerine vista cdsinide denedim ama bir sonuç alamadım.daha önce böyle bir sorunla karşılaşmamıştım şaşkınım :)
  • sorunun çözümü için beni yönlendirirseniz sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kerassus

sorunun çözümü için beni yönlendirirseniz sevinirim.

Aygıt yöneticisi altında evrensel seri yol denetleyicileri olur. Oradaki ana denetleyicilere sağ tıklarak güncelleştirin diyiniz..

Olmazsa XP ye geri dönün çünkü Vistada bu tür sorunlara yaşanabiliyor. Maalesef yeni bir işletim sistemi olduğu için de çözümler sınırlı..
  • benim arkadaki usb girişleri çalışıyor ancak öndeki usb girişinde problem oldu bir flash disk ve bir mp3 çalar yandı neden olabilir. kablolarını doğru taktım eminim şimdi onları iptal ettim ancak o şekilde çok kullanışsız başka bişey denemeyede korkuyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: celenay

benim arkadaki usb girişleri çalışıyor ancak öndeki usb girişinde problem oldu bir flash disk ve bir mp3 çalar yandı neden olabilir. kablolarını doğru taktım eminim şimdi onları iptal ettim ancak o şekilde çok kullanışsız başka bişey denemeyede korkuyorum

O zaman ön taraftaki bağlantı yuvalarında ya da kablolarda bir sorun olabilir. Bağlantıları tekrardan gözden geçirseniz iyi olur. Tamamen donanımsal bir sorun. Olmazsa bu işlerden anlayan bir kişiye gösteriniz.. Ankart kitapcığında da doğru bağlantı şekillerinin yazması gerekir, grafik şeklinde. Bir de oraya bakınız.
  • benim de sorunum psp slimimi pcmin taşınabilir aygıt olarak değilde çıkarılabilir aygıt olarak görmesi bu haliylr çıkarılabilir diskin içine ne atarsam atayım yer yok dio kartım2gb sony ve 100 mblık bir oyunda atsam boş yer yok dio başka kartta da aynı sorun var vistayla alkaası olabilir mi
  • arkadaşlar flasdiskim arızalandı ( ! Gecikmeli yazma başarısız) diye hata veriyo flaşımı açamıyorum bile icinde bilgilerimde var onları nasıl kuratarıırım ikincisi nasıl onara bilirim yardımlarınıs icin tşk ederm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gilbertarena

benim de sorunum psp slimimi pcmin taşınabilir aygıt olarak değilde çıkarılabilir aygıt olarak görmesi bu haliylr çıkarılabilir diskin içine ne atarsam atayım yer yok dio kartım2gb sony ve 100 mblık bir oyunda atsam boş yer yok dio başka kartta da aynı sorun var vistayla alkaası olabilir mi

Büyük ihtimal bilgisayarınızda sorun vardır.. Çalışmayan aygıtlarınızı başka bilgisayarklarda denediniz mi, çalışıyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hisarbey

arkadaşlar flasdiskim arızalandı ( ! Gecikmeli yazma başarısız) diye hata veriyo flaşımı açamıyorum bile icinde bilgilerimde var onları nasıl kuratarıırım ikincisi nasıl onara bilirim yardımlarınıs icin tşk ederm.

Maalesef gecikmeli yazma başarısızın onarımı yok. Teknik servise göndermelisiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

quote:

Orjinalden alıntı: hisarbey

arkadaşlar flasdiskim arızalandı ( ! Gecikmeli yazma başarısız) diye hata veriyo flaşımı açamıyorum bile icinde bilgilerimde var onları nasıl kuratarıırım ikincisi nasıl onara bilirim yardımlarınıs icin tşk ederm.

Maalesef gecikmeli yazma başarısızın onarımı yok. Teknik servise göndermelisiniz.

İyi günler.

"Gecikmeli yazma başarısız" konusunda ben de birşey söylemek istiyorum. Bende 80 GB. harici HD. var. USB.den bağlanabiliyorum. CODEGEN marka. Notbook için almıştım. Ama notbook'um dışındaki bütün bilgisayarlarda kullanabiliyorum. Notbook'a takınca "Gecikmeli yazma başarısız" uyarısını alıyorum. Donanım eklendiği sağ altta bir görünüp, bir kayboluyor. Notbook P4 ve işletim sistemi XP Home edition.
    Aynı özelliklere sahip diğer bilgisayarlarda ilginçtir böyle problem olmuyor. Sorun HD de mi? Notbook' ta mı?

• hocam sevgiler saygılar sorun cok derın laptoba format atmadan once mp4 goruyordu hatta kablosunu kaybettım yenı kablo aldım ustunede formak attım sımdı mp4 gorunmuyor.velasıl laptop mp4 u gormeyıne tabı yenıden format attım ama nafile.usb gırıslerınden cam calısıyor ama mp4 sorunlu.forumdakı coğu onerıyı okudum denedım ınf dosyası sılmekten tutunda evrensel serı yol denetleyıcısını guncellmeye kadar hersey denendı.usb ye mp4 u takınca usb aygıtı tanınmadı dıyor sekmeye tklayınca bılınmeyen aygıt cıkıyor surucuyu guncelle dıyorum bu aygıt ıcın surucu yuklu degıl dıyor.kapana kısldık galıba hocam ne yapalım ne edelım.sunuda eklıyyeım sp 2 tam usb gırıslerınde sorun yok kabloda sorun yok takınca mp4 sarj oluyor mp4 de sorun yok hıc bırseyde sorun yok sorun nerdeeeeeee
  • quote:

Orjinalden alıntı: ALIZE
    İyi günler.

"Gecikmeli yazma başarısız" konusunda ben de birşey söylemek istiyorum. Bende 80 GB. harici HD. var. USB.den bağlanabiliyorum. CODEGEN marka. Notbook için almıştım. Ama notbook'um dışındaki bütün bilgisayarlarda kullanabiliyorum. Notbook'a takınca "Gecikmeli yazma başarısız" uyarısını alıyorum. Donanım eklendiği sağ altta bir görünüp, bir kayboluyor. Notbook P4 ve işletim sistemi XP Home edition.
    Aynı özelliklere sahip diğer bilgisayarlarda ilginçtir böyle problem olmuyor. Sorun HD de mi? Notbook' ta mı?

Gecikmeli yazma başarısız uyarısı genelde HDD kaynaklıdır. Çünkü, bu uyarıyı alanlar diğer bilgisayarlarda da aynı uyarıyı alırlar. Sizinkisi ilginç bir durum. Yanlız HDD nize pek fazla güvenmeyin. Sorun ilerleyince verilerinizi de kaybedebilirsiniz..

• quote:

Orjinalden alıntı: hop_dedik

hocam sevgiler saygılar sorun cok derın laptoba format atmadan once mp4 goruyordu hatta kablosunu kaybettım yenı kablo aldım ustunede formak attım sımdı mp4 gorunmuyor.velasıl laptop mp4 u gormeyıne tabı yenıden format attım ama nafile.usb gırıslerınden cam calısıyor ama mp4 sorunlu.forumdakı coğu onerıyı okudum denedım ınf dosyası sılmekten tutunda evrensel serı yol denetleyıcısını guncellmeye kadar hersey denendı.usb ye mp4 u takınca usb aygıtı tanınmadı dıyor sekmeye tklayınca bılınmeyen aygıt cıkıyor surucuyu guncelle dıyorum bu aygıt ıcın surucu yuklu degıl dıyor.kapana kısldık galıba hocam ne yapalım ne edelım.sunuda eklıyyeım sp 2 tam usb gırıslerınde sorun yok kabloda sorun yok takınca mp4 sarj oluyor mp4 de sorun yok hıc bırseyde sorun yok sorun nerdeeeeeee

mp4 ünüzü başak bir bilgisayarda denediniz mi? Çalışabilirliğinden emin olunuz. Yeni aldığınız kablo da sorunlu olabilir. (orjinal mi)

Olmazsa yeniden format atmalısınız.

• arkadaşlar kingston usb bellek aldım
    şifre koymak istiyom ona göre program yada adres varmı
    siteye baktım ama bişi bulamadım
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.