Şimdi Ara

USB FLASH DİSK BÖLÜNÜR MÜ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
8.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar "Usb,Sorun ve Çözümleri "kısmına baktım ama
    varsa bile gözümden kaçmış olabilir...

"pq1" marka 8 GB Usb belleği sorunsuz kullanıyorum

ancak bölümleme yapamadım
    diski 1.5-6.5Gb olmak üzere ikiye bölmek istiyorum

acronis Partition expert 2003 HDD leri görmesine rağmen flash diski görmüyor

partition manager denedim olmadı

PARAGON partition manager8.5 ile 2 ye böldüm ancak formatlamama rağmen bölünen diğer kısım windows da görünmüyor..... bölümleri primary-logical olarak da değiş tokuş yaptım bana mısın demedi...
    bölümleri FAT32 olarak denedim (NTFS olarak denemedim)sonra tekrar birleştirdim Paragon ile

bilgisayarımın dosya sistemi NTFS

Eğer bu flash diski bölmek imkansızsa bende uğraşmayayım diyorum
    Daha önce bu sorunla karşılaşan varsa cevaplayabilirse sevinirim

teşekkürler

• Flash diskler bölünemiyor..
  • Bölünebiliyor. Ama linux ta
  • Eski bir konu ancak benim 5 senelik emektar Sandisk U3 flash iki bölüme ayrılmış biçimde. Win 7'de de format biçimi değiştirilebiliyor.
  • Yahu benim flash diski linux ta böldüm şimdi tek parça haline getiremiyorum yardım edin. Ayrıca kim demiş flash disk bölünemez diye bal gibide bölünüyor.
  • Arkadaşlar sorunu çözdüm diğer arkadaşlara Yardımcı olmak amacıyla yazıyorum. İlk önce bir ubuntu cd si taktım cdrom a sonra kurulum yapmadan deneme akranını açtım ( sizde kurulu ise daha iyi ) sonra disk ayarlarına girdim tabi flash diskimiz takılı olucak. ardından diskimi buldum ve ikiye bölünmüş halde görünüyor bir bölümü bölümlenmiş diğeri ise boşta duruyor ve boşta duran bölüme isim verdim yoksa hiç bir işlem yapamıyoruz sonra diskin tamamını sildim ve tek bir parça haline döndü diskime kavuştum. buradan istediğiniz gibi flash diski bölebilirsiniz bazı yazılarda flash disk bölünmez yazmışlar ama yanılmışlar. ubuntu pardus gibi sistemlerde hiç bir programa gerek kalmadan bu işlemleri yapabiliyoruz. hadi kolay gelsin
  • İyide ne için bölüyosunuz onu anlamdım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hortaltmış gibi olmak istemem ama...

benim 16 gb flash diskimin 4 gb'tını windows veya linux gibi işletim sistemlerini usb üzerinden kurmak için bölmek istiyorum. kalan 12 gb'tını ise kişisel dosyalar için.

henüz bu teknolojiye erişemedik galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: cok_yasa_kamil

hortaltmış gibi olmak istemem ama...

benim 16 gb flash diskimin 4 gb'tını windows veya linux gibi işletim sistemlerini usb üzerinden kurmak için bölmek istiyorum. kalan 12 gb'tını ise kişisel dosyalar için.

Konuyu hortlatmaya bende destek olayım

Aynı soruyu bende merak ediyorum açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ag67

quote:

Orijinalden alıntı: cok_yasa_kamil

hortaltmış gibi olmak istemem ama...

Konuyu hortlatmaya bende destek olayım

Aynı soruyu bende merak ediyorum açıkçası.

bende bende

• şimdi bende harici usb disk var bunu ben daha önce bilgisayara takılı iken bölmüştüm ama sonradan hadd.kutusu alıp usb hale getirdim ama şimdi yine bu diski bilgisayara takmadan tek parça hale nasıl getirebilirim..?
  • flash bellek bölünebiliyor ama 2. bölümü windows ta gösteremiyorum sorunda o ya zaten .
  • linux ta bölümlüyoruz ama windows ta 2 sinide görürmü peki.?
  • ben de merak ettim, hortlatıyorum yine
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.