Şimdi Ara

USB Flash Bellek sorunu 256 GB dolu fakat klasörler boş görünüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 256 GB USB 2.0 Memory Stick Flash Bellek aldım sanal üzerinden aşağıdaki adresten.
    Ürün geldi fakat paket içeriğinde fatura ve garanti belgesi çıkmadı...
    Telefon açtım sonradan geleceğini söylediler, peki dedim...(sonraları 7 gün iade süresini geçirtmek olmalı ki Fatura ürünle gelmeliydi, neyse.)

Fakat Büyük bir sorunla karşılaştım...

256 GB Flash Belleği kullanmadan önce biçimlendirdim ve içeriğine 50 GB lık klasörler yükleme yaptım...
    Yüklerken gayet güzel sorunsuz yükleme yapıyor...
    Fakat Flash'ı Bilgisayardan çıkarıp tekrar taktığımda Klasörler görünüyor ama içeriği BOŞ gösteriyor ve özelliklerden klasöre baktığımda yine içi boş görünüyor...

256 GB USB 2.0 Memory Stick Flash Bellek genel olarak Özelliklerine baktığımda 50 GB lık dolu olduğunu gösteriyor...

İçeriğine normal yüklemeyi yaparken Bilgisayardan Flashı çıkarıp tekrar taktığımda neden Tüm klasöerleri BOŞ gösteriyor...
    Rica etsem bilgili arkadaşların bu durumu açıklamaları ve bana nasıl bir yol alacağımı söyleyebilirmisiniz...
    şimdiden çok teşekkür ediyorum.

http://www.sehirfirsati.com/deals/tum-turkiye/tt-usb-flashbellek-elektronik-alisveris/27503842?CID=TR_COP_478_225_1_1&utm_source=cop_478&utm_medium=cop_225&utm_campaign=cop_1&utm_content=cop_1?ref=shopping

• Hocam aldığın ürün çakmadır vakit kaybetmeden iade et.O fiyata 256gb usb bellek olmaz.
  • yani şimdi bu ürünün herhangi bir çözümü yok mu.?

Çakma derken 256 GB görünmesine rağmen içeriği bu kadar 256 GB li değilmidir...

İade etmek için herhangi bir adres mevcut değil Fatura gelmedikçe ve sanırım Fatura gelene kadar 7 gün iade edilebilir yazmaları Tarihi geçmiş mi olacak.? öyle ise nasıl bir yol almalıyım...?

İlginiz için Teşekkür ediyorum.
  • hazarbey- H kullanıcısına yanıt
    Aldığınız sitenin nasıl bir iade politikası var bilmiyorum.O ürün sahte pc de öyle gözüküyor ama yazma işlemine geldiğinde böyle hata alıyorsunuz işte.Telefon numarası varsa arayın görüşün.
  • sanal mağazayı internetten adresi sorguladım buldum. Yanlarına gittim sorumlu yetkili ile bizzat bire bir görüştüm 256 GB Flashı istediler verdim denediler 25 GB ye kadar normal alıyor ve Klasör içlerini gösteriyor...
    Fakat 25 GB sonrasını yinede alıyor ama Flashı güvenli mod ile çıkartıp tekrar takıldığında içerik Klasörler BOŞ görünüyor...
    Ne yazıkki bu ürünün bir şeyi yok deyip bana iade ettiler, teşekkür ederek çıktım ve bilgisayarcı bir arkadaşıma danışarak bir aldık...
    Şöyle ki Tüketiciler koruma derneğinden bir İHBARNAME alıp resmi iadeli taahhütlü yolladık Ürünün iade alınması diye...
    İnşaAllah en kısa zamanda çözülecektir dedi.

Yinede bilginizden her zaman faydalanıyoruz Allah razı olsun hepinizden. Bu vesile ile bilenler bilmeyenleri bilgilendiriyor.

Sonucu aldığımda bilgilendirecem. İyi günler dilerim.

• biçok flash bellek gördüm kullandım ama ilk defa böyle bişey duydum sahtesinide gördüm bir arkadaşım almıştı netten ucuz diye 128 gb tabi içi 8 gb idi ama 8gb doldurabiliyodun sendeki çok farklı bir sorun umarım yakında çözülür
  • hazarbey- H kullanıcısına yanıt
    İyi yapmışsınız iade edebilirseniz şöyle bilindik marka ve model almanızda fayda var bu site güvenilirdir.
    http://www.meyiletisim.com.tr/Products-URUN2410121-sandisk-cruzer-glide-128gb-usb-20-flash-bellek.html
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Selamun Aleykum...

Arkadaşlar yollamış olduğum İHBARNAME bayram tatili dolayısıyla bugün saat 12:39 da ellerine ulaştı...
    saat 12:45 te beni aradılar dedilerki Lütfen resmiyete dökmeyin işlemleri durdurun gelin Ücretinizi elden ödiyelim diye...
    Firmaya gidip ürünü geri verdim Ücreti aldım ve olay çok çabuk sonuçlandı...
    Hani birilerinin başına bunun gibi olay gelirse takip edilecek günü geçirmeden İHBARNAME yollamak olacaktır.
    (onların dediği gibi kargoya yollayın değil, çünkü ilk etapta kargoya verip yollarsanız yaklaşık 60 gün ile 180 gün arasında parasını ancak alabilirsiniz.)
    vermiş olduğunuz linki inceleyip değerlendirecem... çok teşekkür ediyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.