Şimdi Ara

USB flash bellek NTFS olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    USB flash bellekler FAT geliyor. Ama benim NTFS'ye cevirmem gerekiyor. Bu mümkün mü? Nasıl yapacam?
    Tesekkur ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarier -- 2 Haziran 2007; 12:40:25 >

• Bekliyorum..umarım dogru anlatabilmişimdir problemi...
    ISO uzantılı dosyaları kaydedebilmek icin (4GB ve üstü) NTFS istiyor. Fat olunca alcoholde calısmıyor..Kopyalamıyor.(4 GB üstü tek dosyayı tek sefer FAT kabul etmiyor).. 8 GB lik bellek almak istiyorum, ISO uzantılı programları ve oyunları bir bilgisayardan diğerine bu sekilde tasımak istiyorum.
  • ntfs format atsana belleğe...
  • Bu program işinizi görür

USB DİSKLERİNİZE FORMAT ATMA (FAT,FAT32,NTFS)
    Hp_USB_Boot_Utility
    Güncel link :http://www.pctipp.ch/downloads/dl/32594.asp ya da buradan
    http://rapid-share.com/files/26133710/HP_USB_Boot_Utility__fORMAY_ATMAA_FAT32.FAT_NTFS_.exe.html (rapid ile share arasındaki çizgiyi kaldırınız)

• quote:

Orjinalden alıntı: Harlequinn

ntfs format atsana belleğe...

xp de format seçeneklerinde fat ve fat32 var ama vistada ntfs de var
  • ben benim usb ye ntsf format atmak istiyom vista da var ama atmıyo biçimlendir diyorum uzun bi süre biçimlendiriyo tam en sonuna geliyo biçimlendiremedi yazıyo sonra usb nin içine girmeye çalışıyom tekrar biçimlendirin diyo verilen programıda denedim yine olmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: trz4545

ben benim usb ye ntsf format atmak istiyom vista da var ama atmıyo biçimlendir diyorum uzun bi süre biçimlendiriyo tam en sonuna geliyo biçimlendiremedi yazıyo sonra usb nin içine girmeye çalışıyom tekrar biçimlendirin diyo verilen programıda denedim yine olmadı

Bellekde fiziksel bir sorun olabilir. Verdiğim programla ya da biçimlendirme yaparken, hızlı biçimlendir seçeneğini işaretliyor musnuz ? Hızlı biçimlendirme yaparken bellek üzerindeki hatalar yok sayılır ve oralara veri yazılmaz. Yavaş biçimlendşrmede ise hatalı yerlerde takılmalar olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • peki ne gibi artısı olur ntfs yaparsak
  • açıkçası ntfs yukarda bahsettigim sebeplerden dolayı avantaj. Tek seferde 4 gb in üzerinde tek dosyayı aktarabiliyorsun(tabii flash bellegin 8 gb ve üzeri varsayalım) simdi ben 2 makina arası veri transferi icin bir bellek alacam 8 gb olabilir. Ama indirdigim oyunlar iso uzantılı ve dvd oyun...Fat sistemi ile bu oyunları aktaramam. Bir deneyecegim, yukardaki programı...
  • dejaay tesekkur ederim. Programı indirdim..Sanırım bu sekilde halledecem..Eyvallah...
  • xp disk management kısmından ntfs olarak formatlanabilir.
  • NTFS hız olarak ve güven olarak Fat32'den daha iyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.