Şimdi Ara

Usb device not found checking for cd-rom hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bilgisayar açılırken böyle bir hata veriyor. Öncelikle bu bilgşsayarı 1 senedir kullanmıyordum işim düştü kurdum ters düz tepetaklak olmuştur bu 1 yıllık sürede ve bu hatayı aldım yardımcı olabilcek varmı

     Usb device not found checking for cd-rom hatası

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Bilgisayarın recovery sistemi var mı ? Yoksa usb varsa usb ye rufus adlı program yardımı ile iso dosyası halinde bir işletim sistemini yazdırıp bir ön yükleme diski elde edip bu şekil setup ayarlarını yaptıktan sonra format atabilirsiniz.
  • Boot Cdrom ayarlı olarak görünüyor. Bios ayarlarına girip First boot device CDROM seciliyse onu HDD çevirebilirseniz sorununuz düzelir gibi görünüyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cruelly

    Bilgisayar açılırken böyle bir hata veriyor. Öncelikle bu bilgşsayarı 1 senedir kullanmıyordum işim düştü kurdum ters düz tepetaklak olmuştur bu 1 yıllık sürede ve bu hatayı aldım yardımcı olabilcek varmı

     Usb device not found checking for cd-rom hatası

    Bios firmware zarar görmüş. Ya yanlış firmware ile update yaptınız yada update sırasında yarıda kesildi. Zor düzrltilebilir diye düşünüyorum. Kasayı açın cd rom kart okuyucu ethernet kartı varsa sökün. Sadece hdd kalsın. Bios bilini sökün power kablosunu sökün açma kapama tuşuna basın. 2-3 saat takmayın pili. Sonrasında takın pil ve kabloyu. Boot edin sistem açılırsa. Bios güncellemesini doğru firmware ile tekrar yapın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.