Şimdi Ara

USB'Den herhangi birşey takınca RESET atma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarıma herhangi bir şekilde usbden bişey takarsam reset atıyor.ipod bağlıyorum, hard disk bağlıyorum, flash disk bağlıyorum anında reset atıyor.tekrar açılırken yine reset atıyor, usbyi çıkardığımda açılıyor.büyük ihtimalle sürücüden kaynaklanan bi hata. sp3 kullanıyorum usb sürücü yüklenemiyor.lütfen yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kyrafionn -- 28 Ağustos 2008; 14:04:01 >

• peki arkayamı takıyorsunuz cihazları veya önemi bütün portları denedinizmi?eğer denediyseniz yine reset atıyorsa birde bios ekranındayken takmayı deneyin yada tam boot esnasında eğer tekrar reset atarsa sorun donanımsal bir sorundur.
  • bios ekranındaykende denedim ama yine reset attı.reset atmadan hemen önce mavi bi ekran gözüküyor ama ne olduğu anlaşılamıyor.usb sürücüsü tam yüklenmemiş olabilirmi çünkü birkaç hata vermişti.
  • Bilgisayar açılırken f5'e bas. Gelen ekranda; "Sistem hatasında otomatik yeniden başlatmayı devredışı bırak" seçeneğini seç. Sonra usbye birşey tak. Bu şekilde mavi ekrandaki hata kodunu öğrenebiliriz.
  • stop:0x000000FC(0XF79488E0,0X07685163,0XF7948840,0X00000001)

bunumu soruyosun bilmiyorum ama sanırım bu.umarım bişey çıkar
  • arka paneli mi takıyorsunuz? ön panele mi? eğer ön tarafta ise sorun bağlantıyı yanlış yapmışlardır. sen arka tarafa taktım mı?

eğer arka dada sorun varsa o zaman anakartta sorun vardır bios ekranında reset atıyorsa
  • Büyük ihtimalle sürücülerden kaynaklanan bi sorun. Eski sürücülerini kaldır, anakartının sitesinden en son usb sürücülerini indir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tamam anakartı değiştiricem ozaman çünkü iki taraftada da aynı şey oluyo.bişey daha sorcam anakarttın cdsinde usb sürücülerine tıkladığımda söyle bir yazı çıkıyo

How to update VIA USB 2.0 Driver on Windows XP

Microsoft Windows Update lists all available updates on the Web.
    You need download Windows XP Service Pack 1 because Microsoft
    USB 2.0 drivers are included.

bu nedemek??
  • sorun anakartında dediğim gibi
  • P.sup da bir sorun olduğununda da aynı sorunu yapabilir (güç yetersiz geldiği için).
  • hemen anakarta yönelmeyin son güncel usb driverları kurup öyle dene anakartı değiştirmeyi olmadı sp3 ü format at öyle dene guncel sürücü kurmayı
  • Sorunun anakartta olduğunu zannetmiyorum. Dediğim gibi güncel driverları yüklemeyi dene.
  • bios ekranında bile reset atıyorsa sorun donanımdır. anakarttadır bence. windows ile ilgisi yok..
  • Her kafadan bi ses çıkmış.
    quote:

Orjinalden alıntı: Goku Raku

bios ekranındaykende denedim ama yine reset attı.reset atmadan hemen önce mavi bi ekran gözüküyor ama ne olduğu anlaşılamıyor.usb sürücüsü tam yüklenmemiş olabilirmi çünkü birkaç hata vermişti.

Hangi biosmuş o maviekran hatası verip xp nin hata kodlarını kullanıyo....

usb yi çıkartma bakalım isistem herhangi bişey yapıyomu(hata vermek dahil)

elinde 5 10 tane anakart var sanırım en ufak şeyede anakartı değiştiriyosun.

arkadaşlarında söylemiş olduğu gibi büyük olasılık xp driver problemi. sp 1 yada 2 kullanıyosan 3e update et düzelir. yoksa evrensel çözüm format.

• arkadaşlar bende de aynı sorun var.kasanın önünden usb girişine flaşı değdirdiğim an reset atıyor.sorduğum kişilerr topraklamadan kaynaklanan hata dediler.aynı pc den yeğenime verdim onların evinde yapmıyo.usb üzerindeki statik enerji reset attırıyor.ama bunun çözümünü bulamadım.sizlerden yardım bekliyorum
  • islemcin amd mi intelmi ayni sorun bende vardi isletim sistemi sildim win 7 kurdum sorun kalamadi gibi gozukuyor kasayi kople 2 3 kere servise gonderdim hata bulamadilar tanidigim bilgi sayarciya sordm genelde hdd den kaynaklaniyor dedi ama win 7 hic bi sorun cikmadi
  • PSU yetersiz olabilir. Tam sınırdadır, herhangibir yüklenmede direk kendini korumaya almak için kesiyodur gücü. Diğer usb leri(yazıcı varsa onu vs.) çıkar sadece takmak istediğin flashdiski tak o zaman yaşamazsan bu sorunu sorun PSU da demektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.