Şimdi Ara

USB 'DEN FORMAT ATMAK BİOS AYARLARI + TECRÜBESİ OLANLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
5.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Elimde Sandisk 8gb ve toshiba 8 gb 2 adet flash bellek bulunmakta. yeni topladığım bilgisayara dvd-wr almadım var diye ama elimde olan ide imiş yeni aldığım anakart ise "ASUS M5A97 R.2.0" modeli işlemcim amd 6300
    Bende iş böyle olunca 4-5 gündür usb den format atmayı deniyorum sonuç hep hüsran.

şuanki eski bilgisayarın işletim sistemi win xp pro sp3 hem donanımhaber forumlarında hem farklı forumlarda bahsedilen 2-3 farklı yöntem denedim usbleri bootable disk yapıp win7 ve win8 isolarını bazı yöntemlerdede direk dosyaları aktarma işlemini yaptım fakat. Gelin görünki ne eski sistemimde nede yeni aldığım sistemde usb den taktığım zaman şu hatayı veriyor;
     USB 'DEN FORMAT ATMAK  BİOS AYARLARI + TECRÜBESİ OLANLAR

Hadi eski sistemin anakartı desteklemiyor desek (uSBFDD var destekliyor gibi) ama yeni aldığım 1 haftalık sistemdede aynı hatayı veriyor. iso dosyalarında sıkıntı var desem sırf bunun için hem win764 bit hem win8 64 iso ları indirdim son 3 gündür.

Flash belleğe aktarma yaptığım proğramlar ise ;

1: Novicorp WinToFlash

2: Microsoftun kendi Tool'u

3:WinSetupFromUSB

Bu konularda bilgili tecrübeleri arkadaşların bana bir yol göstereceğini umut ediyorum. şimdi kalkıp gidip sata dvd-wrt da almak istemiyorum sıkıntı ne olabilir çözüm yolu

Yeni anakartın bios ayarları yapılmalı ise tek tek fotolarını seçtim yardımcı olabilicek birisi çıkarsa memnun olurum...

• Birde bunu dene bakalım,

Orijinalden alıntı: hayhan

http://portableapps.com/apps/utilities/rufus-portable bu program hem hızlı hem sorunsuz.Xp kurdum.

--------------------------------------
    yorumlar,

Orijinalden alıntı: esystem

http://portableapps.com/apps/utilities/rufus-portable bu program hem hızlı hem sorunsuz.Xp kurdum.

Valla konu eski olabilir belki ama hay sağolasın arkadaşım bu verdiğin linkteki programla tek işlemde hallettim sağol varol

Orijinalden alıntı: aykutkk

Orijinalden alıntı: esystem

Valla konu eski olabilir belki ama hay sağolasın arkadaşım bu verdiğin linkteki programla tek işlemde hallettim sağol varol

Çok severek kullandığım bir program, tavsiye ederim.

Eski olabilir ama sayende usb'den minibook a format attım. Sağol

Orijinalden alıntı: EXcom_Zkko

Orijinalden alıntı: alibab123

tamam eyvallah sağolasın

Rufus isimli programla istediğini yapabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayhan -- 25 Ağustos 2013; 21:28:06 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.