Şimdi Ara

usb'den format??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar. elimde benq joybook a52 laptop bulunmakta. d sürücüsüne win 7 kurmak istiyorum fakat dwdrom bozuk. bende usbden kurmak istedim. usb sürücüsünü ayarladım. masaüstü pcımde denedim çalışıyor ama laptopta boot edemedım. boot ayarlarında usb key ve fdd seçeneklerinde aktıf olmadı. bios phoenix ver. 1.10 bunu güncellesem sorun düzelirmi? birde güncelini bulmamda yardımcı olurmusunuz? indirdiğim program guncellemek için satın al diyor( agent bios plus) yada başka şekilde kurulum nasıl olur?

• quote:

Orijinalden alıntı: wegaserhan

slm arkadaşlar. elimde benq joybook a52 laptop bulunmakta. d sürücüsüne win 7 kurmak istiyorum fakat dwdrom bozuk. bende usbden kurmak istedim. usb sürücüsünü ayarladım. masaüstü pcımde denedim çalışıyor ama laptopta boot edemedım. boot ayarlarında usb key ve fdd seçeneklerinde aktıf olmadı. bios phoenix ver. 1.10 bunu güncellesem sorun düzelirmi? birde güncelini bulmamda yardımcı olurmusunuz? indirdiğim program guncellemek için satın al diyor( agent bios plus) yada başka şekilde kurulum nasıl olur?

Çok kolay , açılışta bot menüsünü gösteren tuş var ona bas menüden usb hdd yi seç, usb üzerinden flash bellek ile, bu linkteki programı indir, 4gb usb bellek gerekli, bir adet windows 7 dvd 64bit gerekli.

Programı kur, flash belleği usb ye tak, ardından win 7-dvd yi tak, programı çalıştır yönergeleri takip et, kurulum sırasında ilk başta usb yi göremeyebilir, çıkarıp başka bir yuvaya takıyorsun açılan menüden usb belleği seçip kuruluma devam et.

Biosta first boot u usb-hdd, yada usb-cd-rom olarak ayarla, f12 yada f10 emin değilim boot seçeneklerini gösteriyor

Birde bu Linke bak belki bir yardımı dokunur, notebook üstünde 80gb sata hdd var, onu çıkarıp masa üstüne takarak hdd yi ayarlayabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coreindie -- 18 Aralık 2011; 14:03:53 >

• verdiğiniz linki incelemiştim oraya göre usb belleğimi ayarladım ama laptopda boot olmuyor. masaüstüpcımde usb hdd seçeneği var ama laptopda yok. ubs key ve usb fdd var. bunları seçmeme rağmen boot olmadı. bios versıyonu ile ilgilimi acaba.
  • usb fdd ayarının aktıf olmama sebebi nedir? kurulum yapamıyorum
  • hocam biostan direk tüm hddleri usb hdd olarak ayarla sonra F10 yapıp çıktıktan sora açılırken F12 ye basarak yada hangisini gösteriyorsa basarak usb hdd olarak gösterdiğinde çözüme ulaşırsın sanırm bendede aynı durum oldu öle çözüm buldm ama bana denk gelmiş olabilir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.