Şimdi Ara

usb cart reader yardım (212)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar fotorafta olan cihaz icin 10 15 ytl arası bişe diyorlar ama buramıyon bir sitede buldum oda kredi kartıyla satılıyor onada pek güenmiyom ben ist avrupa yakasındayım buralkarda nerden ve ne kadara bulabilirim
    msn / ex-lion@hotmail.com
    veya buradan pm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ktanca -- 4 Kasım 2005, 0:15:06 >

• yardımcı olmak isterdim ama malesef ilk defa görüyorum bu ürünü

zaten bilseydim böyle bir ürün olupda ucuz olduğunu gidip sandisk in kart okuyucusuna 30 milyon bayılmazdım malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dou147 -- 4 Kasım 2005, 0:44:40 >
  • genede saolsın ayrıntılara bakmak istersen adres bu ama bence kredi kartıyla alma
    http--www.gittigidiyor.com
  • haklısın bende net üzerinden kredi kartı kullanımından açıkcası biraz çekiniyorum tabe büyük ve güvenilir firmalar hariç...

bu arada site linki içinde sağ ol arkadaşım ama malesef dediğim gibi 3 gün önce 30 milyonu sandisk kart okuyucuya bayıldım
  • www.gittigidiyor.com turkiyenin en buyuk ve en guvenilir magazalarindan brisi ben 40 a yakin islem yaptim siteden madir olanida daha gormedim duymadim sitenin isleyis bicimini okuyun anlarsiniz hersey guvenli korkmaniza gerek yok
  • bende alacam adresi yazsana yaw belki alırız elden istanbuldan...
    quote:

Orjinalden alıntı: ktanca

arkadaşlar fotorafta olan cihaz icin 10 15 ytl arası bişe diyorlar ama buramıyon bir sitede buldum oda kredi kartıyla satılıyor onada pek güenmiyom ben ist avrupa yakasındayım buralkarda nerden ve ne kadara bulabilirim
    msn / ex-lion@hotmail.com
    veya buradan pm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.