Şimdi Ara

usb bellekten format atma yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • daha önce hiç format atmadım. diğer bilgisayara format atacam. önce win7yi internetten belleğe indirdim. ve bilgisayara taktım. dosyanın üstüne tıklayınca çalıştırmıyor neroya yaz falan diyor nerde hata yapıyorum?

Orijinalden alıntı: maglev89

daha önce hiç format atmadım. diğer bilgisayara format atacam. önce win7yi internetten belleğe indirdim. ve bilgisayara taktım. dosyanın üstüne tıklayınca çalıştırmıyor neroya yaz falan diyor nerde hata yapıyorum?

onu ozel bi yontemi vardi yani bazi islemler yapiyordun resimli anlatim vadri googledan arastir bulursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    -Asus Maxımus VI Formula -İntel İ7 4770K -Asus GTX 770 DirectCU II Oc -Kingstone Hyper X 1600 Mhz 12 GB-Corsair 60 GB SSD -WD Black 1 TB*2 adet HDD-Cooler Master Haf 942 -Enermax 750 80 PSU-Custom sıvı sogutma (xspc rezev.xspc raystorm cpu blok 360 radyator swiftech pump.)
  • iso ise masaustunde winrarla klasöre çıkar sonra klsor ıcındekılerı belleğe kopyala. Pcyı restart yap boot menuden usb drıve seç başlıcak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: emirhankarasu

quote:

Orijinalden alıntı: maglev89

daha önce hiç format atmadım. diğer bilgisayara format atacam. önce win7yi internetten belleğe indirdim. ve bilgisayara taktım. dosyanın üstüne tıklayınca çalıştırmıyor neroya yaz falan diyor nerde hata yapıyorum?

onu ozel bi yontemi vardi yani bazi islemler yapiyordun resimli anlatim vadri googledan arastir bulursun

http://forum.donanimhaber.com/m_26227560/tm.htm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    (YARDIM) HDD BOOT SORUNU
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.