Şimdi Ara

USB Bellek Yavaş Çalışıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar flasha dosya atarken 3 mb/sn hızla atıyor.7 Gb dosyayı atarken 40 dk kaldı fln diyor.Ama 15 dk da atıyor.Flashın markası Sandisk Cruzer 16 GB

Bir de flashı biçimlendirmek istiyorum.Dosya sistemini FAT32 yapıyorum.Ayırma birimi boyutu diye bir şey var onu kaç bit yapmalıyım ???

USB Bellek Yavaş Çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7A8679518 -- 27 Ocak 2013; 19:54:23 >

• Normal yazma hızı odur büyük ihtimalle. Biçimlendirme yaparken varsayılan seçeneğini seçmen daha doğru olur, fabrika ayarlarında biçimlendirme yapar bu şekilde. Hızlı biçimlendirmeyi bir kereliğinede olsa kaldırıp yavaş biçimlendirme yapabilirsin.

Son olarak flash simgesine sağ tıklayıp özellikler>araçlar>hata denetimi yaparsanız iyi olur. Kolay Gelsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Logic_Man

Normal yazma hızı odur büyük ihtimalle. Biçimlendirme yaparken varsayılan seçeneğini seçmen daha doğru olur, fabrika ayarlarında biçimlendirme yapar bu şekilde. Hızlı biçimlendirmeyi bir kereliğinede olsa kaldırıp yavaş biçimlendirme yapabilirsin.

Son olarak flash simgesine sağ tıklayıp özellikler>araçlar>hata denetimi yaparsanız iyi olur. Kolay Gelsin...

saolun hocam
  • sandiskten fazla bişey bekleme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hp2010

sandiskten fazla bişey bekleme.

niye ki
    o kadar da kötü bir marka değil bence
  • TDK 8gb yeni usb bellek aldım,aynı sorun bendede var....aynı usb girişine taktığım Toshiba bellek uçarken ,TDK çok yavaşlıyor.......bu bellek işinde bir bit yeniği olduğu anlaşıldı....markadan markaya çok farkediyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    USB Bellek PC de gözükmüyor
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.