Şimdi Ara

Usb Bellek Nasıl Güvenli Hale Gelir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kullandığım usb belleği başka bir bilgisayara taktığımda Virüs-Spy bulaşma yada izinsiz herhangi bir dosya kopyalamasına karşı nasıl güvenli hale getirebilirim.

• usb disk securıty başarılı bir program.Ama her türlü virüs ve spy lara karşı koruma sağlayamaz.Bildiğime göre Sadece autorun.inf virüslerine karşı koruması var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzman1994

usb disk securıty başarılı bir program.Ama her türlü virüs ve spy lara karşı koruma sağlayamaz.Bildiğime göre Sadece autorun.inf virüslerine karşı koruması var.

Programı duymuştum, bu program usb ye mi kuruluyor nasıl birşey biraz bahsedermisin.

Ayrıca başka bir çözüm yolu yokmu?
  • Bu program bilgisayarın harddiskleri ve takılı olan disklere karşı koruma sağlıyor.O sürücülere bir klasör ekliyor.Ve flash bellek virüslerine karşı hem bilgisayarı hemde flash belleği koruyorsunuz. Bizim okuldaki bilgisayarlar virüs yuvası olduğu için bu programı kullanıyorum. Sizede öneririm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzman1994

Bu program bilgisayarın harddiskleri ve takılı olan disklere karşı koruma sağlıyor.O sürücülere bir klasör ekliyor.Ve flash bellek virüslerine karşı hem bilgisayarı hemde flash belleği koruyorsunuz. Bizim okuldaki bilgisayarlar virüs yuvası olduğu için bu programı kullanıyorum. Sizede öneririm.

Usb belleği başka bilgisayara taktığımızda güvenlik sağlıyormu peki, benim asıl istediğim bu.
  • Sağlıyor ama sadece usb bellek virüslerine karşı.Ama yine de siz kendiniz deneyin ona göre programı kurun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.