Bildirim
Usb Bellek Nasıl Güvenli Hale Gelir?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
usb disk securıty başarılı bir program.Ama her türlü virüs ve spy lara karşı koruma sağlayamaz.Bildiğime göre Sadece autorun.inf virüslerine karşı koruması var. -
quote:
Orjinalden alıntı: uzman1994
usb disk securıty başarılı bir program.Ama her türlü virüs ve spy lara karşı koruma sağlayamaz.Bildiğime göre Sadece autorun.inf virüslerine karşı koruması var.
Programı duymuştum, bu program usb ye mi kuruluyor nasıl birşey biraz bahsedermisin.
Ayrıca başka bir çözüm yolu yokmu? -
Bu program bilgisayarın harddiskleri ve takılı olan disklere karşı koruma sağlıyor.O sürücülere bir klasör ekliyor.Ve flash bellek virüslerine karşı hem bilgisayarı hemde flash belleği koruyorsunuz. Bizim okuldaki bilgisayarlar virüs yuvası olduğu için bu programı kullanıyorum. Sizede öneririm. -
quote:
Orjinalden alıntı: uzman1994
Bu program bilgisayarın harddiskleri ve takılı olan disklere karşı koruma sağlıyor.O sürücülere bir klasör ekliyor.Ve flash bellek virüslerine karşı hem bilgisayarı hemde flash belleği koruyorsunuz. Bizim okuldaki bilgisayarlar virüs yuvası olduğu için bu programı kullanıyorum. Sizede öneririm.
Usb belleği başka bilgisayara taktığımızda güvenlik sağlıyormu peki, benim asıl istediğim bu. -
Sağlıyor ama sadece usb bellek virüslerine karşı.Ama yine de siz kendiniz deneyin ona göre programı kurun.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X