Şimdi Ara

Usb bellek mi? Micro SD mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
3.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun aleykum. Benim bilmek istedigim acaba dosyalarimi usb bellektemi yoksa micro sd karttami depolasama daha guvenli olur? Yani usb bellek ile micro sd kart arasinda fark varmi? Hangisi uzun sure calisir? Yardimci olursaniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EYYUBNT -- 10 Aralık 2012; 14:03:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İkisi arasında bir fark yok temelde ama yapıları farklı microsd kartı kart okuyucuda uzun süre tutarsan bozulur ama usb bellek uzun süre kullanılabilir usb bellek kullan sen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordemrys

İkisi arasında bir fark yok temelde ama yapıları farklı microsd kartı kart okuyucuda uzun süre tutarsan bozulur ama usb bellek uzun süre kullanılabilir usb bellek kullan sen.

dayanıklılık ve hız konusunda usb bellekler daha avantajlı.Ancak micro sdnin en büyük avantajı herhangi bir telefon foto makinesi vs cihazlara takabilirsin.

bu arada kart okuyucuda istediği kadar kalsın micro sd kartlar bu şekilde bozulmazlar...Ancak sık süreli özellikle yaylı mekanızmalı girişlere micro usbleri tak çıkar tak çıkar yaparsan micro sd kar kırılabiliryor.Yani benim başıma gelmedi ama gelenler var...Amaç veri saklamaksa usb bellek daha iyi olur...özellikle usb 3.0 tavsiye derim tabi bu porta sahipsen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Usb Flash Bellek önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Micro SD kart aldım sahte mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.