Şimdi Ara

usb bağlantıları nasıl olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde bir kasa var. bu kasanın ön paneldeki usb bağlantıları anakart üzerinde nasıl olur bilemiyorum. elimde anakart kitapcığıda yok ve anakarta nasıl bağlıycamı bilemiyorum. anakart asus bana yardımcı olursanız çok sevinirim. cevaplınız için teşekkürler.

• dostum genel de USB kablolarının girebileceği 1 yada 2 yer olur anakart üzerinde.bu girişler 9 pinlidir. 4 üstte 5altta olcak şekilde yada 5 üstte 4 altta olcak şekilde ve zaten kablo buraya tek yönlü girer fazla zorlama. altında veya üstünde USB2 veya USB1 yazar. Genelde yada enazından benim gördüklerimde anakartı kasanın içine oturttuğunda kartın aşağıda kalan bölümünde olur. yine de bulamazsan anakartın kitapçığından bulabilirsin.
  • kardeş tamamda bu usb kablolarının uc kısımlarında (+,-,5v vs) yazı ve rakamlar var hangisi hangisine girecek bunları bilemiyorum.zaten elimde bir kitapcık olsa ona bakaradım.ama kitapcık yok.
  • anakartın asus isewww.cizgi.com.tr sitesinden anakartın sorgulamasını yapıp user kitapcığınıda indirip bakabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi computeron -- 18 Haziran 2006; 14:10:58 >
  • deniycem çok sağol
  • dostum dedikya 9 pinli diye ters oturtamazsın şayet kablonun ucuna bakarsan 9 pinin girebileceği bir yer vardın. ters kullanmazsın.üstte 4 altta 5 yada tam tersi
  • alone_boy kardeşim tamam dediklerini anladım. benimde sana söylediğim ucların belli bir sırası yokmu rasgelemi takıcaz yani +-5vGround şeklindemi takıcam veya yarklı bir şekildemi onu sormuştum. alta dör üste beş giriş var demek kolay ama hangi uc hangi girişe takılıcak onu söylersen sevinirim. bide rasgele taktığımda çalışmıyor. bunun bir yolu yordamı vardır elbette.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kablo en iyi nasıl bağlanır ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • anladığım kadarıyla kasa bağlantılarınız tek tek. O yüzden anakartınızın sitesinden kitapçığını indirip bakmanız. Kitapçıkta hangi pinin +,-,data-,data+ olduğu mutlaka yazılıdır. Ona göre takarsanız sorun olmaz. Yanlış takıldığı takdirde usb portuna veya o porta takacağınız cihaza zarar vermek olasıdır. Kolay gelsin.
  • güzel kardeşim başta desene bağlantılar tektek diye bir bütün halindeyse dediğim gibi olur başkatürlüyse yani tektekse atakan kardeşime katılıyorum. kusura bakma ben yanlış anlamışım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.