Şimdi Ara

USB Aygıtlarını tanımama problemi. Önemli!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba DH üyeleri. Yaklaşık iki yıldır elimde olan dizüstü bilgisayarı aktif olarak bu sene kullanmaya başladım. İlk zamanlar donanımsal olarak hiçbir sorun yaşamıyorken son zamanlarda iki hata alıyor hale geldim ki bu beni teknik servise yönlendirecek düzeye geldi. Fakat bunun verisel bir çözümü varsa sizlere danışıyor olmak istedim.

İlk sorunum USB aygıtları hakkında. Bilgisayarıma yeni bir USB depolama aygıtı taktığımda (parmak diskler, harici kart okuyucular ve harici diskler) aygıt sürücüsü aranıyor diyerek bekledikten sonra, aygıt sürücüsü bulunamadı gibi bir uyarı yansıyor. Sonraki zamanlarda bu USB aygıtı bilgisayarıma bağlamak istediğimde üç kere ard arda uyarı sesi vererek aygıtı bilgisayarımda kullanıma dahi sokmuyor. Aygıt yöneticisinde gözükmesine rağmen takılı aygıtları kullanamaz durumdayım. Fakat bu problem ortaya çıkmadan bilgisayara tanımlanmış tüm aygıtları çalıştırabiliyorum. (Kingston flash disklerim, yazıcım ve müzik çalarlarım). Bu sorunun nasıl halledebilirim ki harici disk satın alacak olmama rağmen beni korkutan tek nokta çalışmayacak olması.

İkinci sorunum ise Nvidia 230M model ekran kartımın son zamanlarda ortaya çıkan kernel hatası. Ekran sürücüsünü güncellememe rağmen ekran günde bir veya iki kez 1 saniyeliğine kararıp bu hatayı veriyor. Sizce bunun nedeni ne olabilir?

Bilgisayarım Toshiba Satellite A500.

Şimdiden ilginize teşekkürler.

• İşletim sistemi kaynaklı bir durum gibi duruyor. İşletim sistemini onarma bir çözüm olabilir ancak ondan önce anakart sürücülerinizi güncellemeyi, işletim sistemi güncelleştirmlerini de yüklemenizi öneririm.
  • windows /system32 içinde bulunan usb ile başlayan system dosyalarını sil (önce yedeğini al problem olabilir) yeniden başlat
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    toshiba usb tanımama sorunu
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.