Şimdi Ara

USB aygıtı takılıyken geç açılıyor!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar.. imzamdaki sistemi kullanıyorum. Makinayı açmadan önce usb portlarında takılı olan modemi veya webcam i (yada herhangi bir usb bağlantılı aygıtı) usb den çıkartmazsam makina windowsa geçmeden önce 1-2dk civarı bekledikten sonra açılıyo. Biosu güncelledim daha önce ama sorun değişmedi. Usb leri çıkartıp açınca canavar gibi açılıyo alet. Bu konuda bi bilgisi olan arkadaş bişeyler yazarsa sevinirim. Her seferinde tak çıkar sinir bozmaya başladı.

• anakartın modeli ne ve artı kasanın psu gerçekmi sonuçta makineye fazla aygıt bağlıysa belki güç yetmiyor olabilir .birde anakartın usb sürücüleri yüklümü ...
  • gigabyte ile ilgili olarak forum sıtesınde usb aygıtlar takılı ıken gec acılma sorununa cozum bulunamamıstı en buyuk sorun i865 ve i875 chipsetlerde idi oradaki insanların bazıları sıstem acıldıktan sonra usb takıyordu yada usb2.0 kart alıyordu
  • Hüküm, anakart gigabyte 8ıpe1000g imzamdaki anakart yani. Anakartın usb sürücüleri tabi ki yüklü. Bios güncellemesi bile yaptım. Belki psu olayından dolayı yapıyo olabilir dicem. Çünkü iki hdd ve cd/rw ile dvd bağlı. Şu an zaten boşta güç kablosu yok:) olsa zaten kasadaki diğer 4 fan ile neon uda bağlardım. Ama ben boşta güç kablosu varkende denedim aynı olay devam ediyo. Yani o zmn bile bu kadar yüklenmiyodum psu ya. Aklım almadı bu işi. Çözersem zaten büyük harflerle reklam gibi yazacam bu siteye sevabına.. Evren benim chipsette 865. Sen şimdi öle söledin içime kurt düştü aa:) usb 2.0 varken windowsta bide gidip usb kartı almam. Zaten 8 tane var abi kasadaki iki tane ile birlikte. Eğer anakartta bu olayı çözemezsem bi garantiye yollucam vede arayıp neden yaptıgını kesin öğrencem. Önceki anakart p4p800 dü aynı sistemde bi problem olmamıştı. Ben biosu başka bi sürümü ilemi güncellesem die düşünmeye başladım.

• valla dostum adamlar 875 e beta bios bile denemisler sonuc nane olmus ama denemekte fayda var tabi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.