Bildirim
Usb adapter anten sorusu?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: _Right_
EVEREST ZC-WL0123 veya EDIMAX EW-7318USG USB WIRELESS ADAPTER bu cihazlardan birini alıp kendi anteni yerine TP-LINK TL-ANT2405C 5 dBi OMNI DIRECTIONAL anten takabilirmiyim?
ben de everest wlo123 wireless usb adaptörden aldım ama sinyaller laptopun kendi wireless'ının çok çok altında. edimaxin o aleti daha iyidir sanırım. ama us robotics'in pci girişe bağlanan ndx özellikli ürünleri en iyisi sanırım. zaten çoğu usb adaptörlerinin anten bağlantı yeri yok.
o anten yerine de dbi si daha yüksek bir anten de tercih edebilirsin. ama ikisi epey bi pahalı olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.hulk -- 12 Eylül 2009; 18:42:25 > -
Demek istediğim o değil bu anteni bu aletlere bağlasam sorun çıkarmı yada bağlanırmı? -
evet takabilirsin. -
Usb kablosunu (cat6 yardımı ile)13 metre kadar uzattım kendi odamdan çatıya kadar kablo çektim bu 2 adaptörden birini alıp yakındaki üniversitenin internetini odamdan kullanacağım.Terastan yani çatıdan bu kablosuz ağa bağlana biliyorum. -
Güncel -
Aradaki mesafe yaklaşık 500metre
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In God We Trust -- 13 Eylül 2009; 8:46:36 > -
Güncel -
bunu ben de düşünüyorum yapabildin mi?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X