arkadaşlar bende laptop var casper marka bi sorun yaşıyordum sürekli, usb ile maus takıyorum bi kaç dakka sonra maus donuyor ışığı yandığı halde donuyor kullanamıyorum res atmak zorunda kalıyorum düzelmesi için, bu yüzden dolayı format attım pc ye düzelir diye hala düzelmedi, sorunu buldum sanırım driverları yüklerken bu usb 3.0 driverını yükleyemiyorum hata alıyorum bundan dolayı kaynaklandığını düşünüyorum. Aldığım hata ise böyle yardımcı olursanız sevinirim.
güncel driverları kurmayı denediniz mi
bendeki driverları kuruyorum bilgisayar otamatik olarak güncelleştiriyor zaten. Fakat bu usb 3.0 ı kuramıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: mcdeadly
bendeki driverları kuruyorum bilgisayar otamatik olarak güncelleştiriyor zaten. Fakat bu usb 3.0 ı kuramıyorum
Selam Yazdığınız duruma göre, doğru sürücüyü yüklediğinizden emin değilim. Çünkü birkaç çeşit USB 3.0 sürücüsü var.
Laptopunuzun marka ve modeline göre sitesini gidin ve orada hangi sürücülerin yüklenmesi gerektiğine bakın. Veya Laptaopun tam modelini buraya yazın, sizin yerinize biz bakalım. Kolay gelsin..
bilgisayarım Casper Nirvana CN.BMQ2410C yardımcı olursanız sevinirim
quote:
Orijinalden alıntı: mcdeadly
bilgisayarım Casper Nirvana CN.BMQ2410C yardımcı olursanız sevinirim
Selam Verdiğiniz marka ve modele göre, Casper'in resmi sitesinde böyle bir model bulunmamaktadır. En azından resmi sitesinde ben bulamadım. :( İsterseniz birde siz bakın. Kolay gelsin..