Şimdi Ara

USB 3.0 Anakartın neresine takılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bilgisayarıma USB3.0 girişi takmak istiyorum acaba bu girişi anakartın hangi soketine takmalıyım şekli nasıl neye benzer? Garantisi dolmadığı için içini açıp tam olarak bakamıyorum soket isimlerini okuyamiyorum ama garanti etiketinin olmadığı kapağından içine girip soket yakınsa takabilirim...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• anakartının marka ve modeli nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara duman

anakartının marka ve modeli nedir ?

Valla casper'in anakartı
    sistem özelliklerine bi kaç farklı programdan baktım üretici marka casper yazıyo başka bi şey yazmıo

• firatkrky kullanıcısına yanıt
    Everest ile anakartın marka ve modelini yazın.
    Daha sonra bulduğunuz modeli google da araştırarak anakartın guides dosyasını bulun.
    Anakartın üzerindeki panellerin ayrıntılı dökümlerini ordan bulabilirsiniz.
  • dostum anakartında dahili olarak usb3.0 yok ise usb 3.0 kartlar var onlardan alıp takacaksın bitane bu kartlar genelde pcı e 1 x slotuna takılırlar
    kasanın kapağını açman lazım bu kartı takmak için ayrıca kartı almadan öncede anakartında bu slot varmı onu kontrol etmelisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeki1981

dostum anakartında dahili olarak usb3.0 yok ise usb 3.0 kartlar var onlardan alıp takacaksın bitane bu kartlar genelde pcı e 1 x slotuna takılırlar
    kasanın kapağını açman lazım bu kartı takmak için ayrıca kartı almadan öncede anakartında bu slot varmı onu kontrol etmelisin

Hocam bu giriş neye benziyo havalandırmadan girişleri görebiliyorum ama everest'te falan anakart modeli markası casper yazdığı için girişlerin ayrıntılı özelliklerini bulamıyorum

• Anakart üzerinde bulunan PCI-E yuvasına takılabilen bir kart olarak düşünebilirsiniz. Buradan kartı inceleyebilirsiniz.
    Ayrıca buradan da ön panele takılabilen parçasını görebilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakan84

Anakart üzerinde bulunan PCI-E yuvasına takılabilen bir kart olarak düşünebilirsiniz. Buradan kartı inceleyebilirsiniz.
    Ayrıca buradan da ön panele takılabilen parçasını görebilirsiniz.

arkadaşın verdiği ürünlerden dahili olan işine yarar ama ön panele takılan ürün işine yaramaz çünkü arka panelde usb 3.0 olmayan bi anakartın üzerinde ön panel için usb 3.0 girişide olmaz.

pcı e 1 x nasıl bişeydir sorusuna gelincede aşağıdaki resimdeki kısa beyaz girişler giriş pcı e 1 x in resmidir.

USB 3.0 Anakartın neresine takılır

• Anakart USB 3 desteklimi

• quote:

arkadaşın verdiği ürünlerden dahili olan işine yarar ama ön panele takılan ürün işine yaramaz çünkü arka panelde usb 3.0 olmayan bi anakartın üzerinde ön panel için usb 3.0 girişide olmaz.

Ben ön panele takılan ürünü, ilk parça olması durumunda kullanılabileceğini ifade etmediğim için sanırım işe yaramayacağını yazmışsınız. Doğru kendi başına bir işe yaramaz, ancak ilk parça ile beraber alındığında ön panel için de çözüm olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakan84

quote:

Ben ön panele takılan ürünü, ilk parça olması durumunda kullanılabileceğini ifade etmediğim için sanırım işe yaramayacağını yazmışsınız. Doğru kendi başına bir işe yaramaz, ancak ilk parça ile beraber alındığında ön panel için de çözüm olabilir.

evet evet ikisi birlikte olursa işe yarar amacım sizin yanlış bilgi verdiğinizi anlatmak değil kesinlikle yanlış anlaşılmasın.

• Estağfurullah, amacımız doğruyu bulmak.
  • anakartta girişi olmayanlar için ara aparat var ama ne kadar işe yarıyor bilmiyorum

http://anakartamiri.com/anakart-usb-3-0-baglama-resimli-anlatim/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.