Şimdi Ara

usb 3.0

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar forumda henüz yeniyim ne nasıldır bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.. :)

Gelelim sorunuma

Benim bilgisayarımda önde 2 tane usb 3.0 girişi var(kasa) Ancak bu girişlerin çalışma şekli şöyle oluyor öndeki 3.0 lar bi nevi kablo uzatma gibi bu kablo kasanın içinden gidiyor ve kasanın arkasından çıkıyor arkadaki usb 2.0 lara takınca çalışıyor çalışma şekli böyle yani normalde 6 tane usb girişim varken öndekiler kablo ile uzatma olduğu için 4 usb var ve bu 3.0ların 2.0dan farkı yok neden böyle birşey yapmışlar yoksa benmi biyerde hata yapıyorum. usb 3.0lardan beklediğim verimi alamıyorum kullandığım cihazda 3.0 ile uyumlu en fazla data transferi 25mb 2.0dada aynı sonucu veriyor ne yapabiliriz ?

• Cok karisik yazmissin dostum usb 3.0 kasadami var anakarttami anakartta usb 3.0 destegi yoksa o hizi alamazsin bu sorunun bir benzerini ben yasiyorum kasanin on usb kablolarini anakartta usb 3.0 soketine takiyorum fakat 2.0 hizinda calisiyor arkadaki girislere takiyorum cihazi onlarda da 2.0 hizinda calisiyor anakart gigabyte uefi bios bilgisi olan varmi acaba bu konuda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kajmeran89

Cok karisik yazmissin dostum usb 3.0 kasadami var anakarttami anakartta usb 3.0 destegi yoksa o hizi alamazsin bu sorunun bir benzerini ben yasiyorum kasanin on usb kablolarini anakartta usb 3.0 soketine takiyorum fakat 2.0 hizinda calisiyor arkadaki girislere takiyorum cihazi onlarda da 2.0 hizinda calisiyor anakart gigabyte uefi bios bilgisi olan varmi acaba bu konuda

Şöyle anlatayım..Benim kasanın önünde 2 tane usb girişi mavi renkli yani 3.0 bu girişler çalışma şekli şöyle bu öndeki usb girişlerini arkadaki usb girişlerin uzatma yapmışlar yani öndeki girişler kablo gibi kasanın içinden gidiyor kasanın içinde anakrta falan hiç bağlanmadan direk arkadan çıkıyor 2.0a erkek uç giriyo öndeki yerdeki 3.0lar(kablonun dişi ucu) o şekil çalışıyo yani ortada 3.0 falan yok neden böyle bir şey yapmışlar umarım anlatabilmişimdir eğer anlaşılmazsa yarın resim atacağım.. Yoksa kafayı yiyecem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 37Soner -- 4 Nisan 2014; 23:08:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 37Soner

quote:

Cok karisik yazmissin dostum usb 3.0 kasadami var anakarttami anakartta usb 3.0 destegi yoksa o hizi alamazsin bu sorunun bir benzerini ben yasiyorum kasanin on usb kablolarini anakartta usb 3.0 soketine takiyorum fakat 2.0 hizinda calisiyor arkadaki girislere takiyorum cihazi onlarda da 2.0 hizinda calisiyor anakart gigabyte uefi bios bilgisi olan varmi acaba bu konuda

Şöyle anlatayım..Benim kasanın önünde 2 tane usb girişi mavi renkli yani 3.0 bu girişler çalışma şekli şöyle bu öndeki usb girişlerini arkadaki usb girişlerin uzatma yapmışlar yani öndeki girişler kablo gibi kasanın içinden gidiyor kasanın içinde anakrta falan hiç bağlanmadan direk arkadan çıkıyor 2.0a erkek uç giriyo öndeki yerdeki 3.0lar(kablonun dişi ucu) o şekil çalışıyo yani ortada 3.0 falan yok neden böyle bir şey yapmışlar umarım anlatabilmişimdir eğer anlaşılmazsa yarın resim atacağım.. Yoksa kafayı yiyecem

o şekilde yaparsanız 2.0 hızında çalışır öyle bir şey mümkün değil yanlış bilmiyorsam çeviricileri var onların ama onlar sadece anakarta takılıyor sizin taktığınız şekilde 3.0 çalışma imkanı yok.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 37Soner

quote:

o şekilde yaparsanız 2.0 hızında çalışır öyle bir şey mümkün değil yanlış bilmiyorsam çeviricileri var onların ama onlar sadece anakarta takılıyor sizin taktığınız şekilde 3.0 çalışma imkanı yok.

Zaten ben öyle yapmadım öyle tasarlamışlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.