Şimdi Ara

usb 2.0 sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    USB diski bilgisayara taktığımda "Bu aygıt yüksek hızlı usb 2.0 bağlantı noktasına bağlanırsa daha hızlı çalışır" uyarısı veriyor. Ve veri transferi hızım çok düşük galiba usb 1.1 bağlantısı ile aktarım yapıyorum. Sorunumu çözmek için forumları biraz karıştırdım ama bir sonuç alamadım, ilgilenirseniz bir-iki sorum olacak:
    - Anakartım "Asus P5GPL-X SE". Bu anakart usb 2.0 ı destekliyor mu?
    - 2.0'ı destekliyorsa yapmam gereken ne? (Not: XP SP 2 kurulu)
    - PCI USB kartı almam sorunumu çözer mi?

Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

• anakartınız usb 2.0 destekliyor http://www.indirimli.com/index.php?go=10,3&id=5083
    linkten bakabilirsiniz.anakartınız 2.0 destekliyor ama sorun sistemde olmayabilir usb disk belkide 2.0 desteklemiyor olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olur Öyle Şeyler -- 14 Temmuz 2008; 21:37:00 >
  • usb aygıtını hangi yuvaya taktın...?? A:anakart üzeri
    B:diş bağlantı noktası ???????

ankart üzeri yani bilgisayarın arkasındaki yuvalar üzerine takarsan bu uyarıyı almazsın eğer almıyorsan dış bağlantılarda problemvardır....
  • quote:

Orjinalden alıntı: traton

usb aygıtını hangi yuvaya taktın...?? A:anakart üzeri
    B:diş bağlantı noktası ???????

ankart üzeri yani bilgisayarın arkasındaki yuvalar üzerine takarsan bu uyarıyı almazsın eğer almıyorsan dış bağlantılarda problemvardır....

bencede direk anakarta bağlanan anakart üzeri olan bağlantı noktalarından bağlamayı dene mesela hp tarayıcı var bende oda ek kabloyla usb hubla çalışmıyodu hızını düşürüyor heralde
  • biosdan usb denetleyisi ayarını high speed yap..Başka birşeye gerek yok
  • bazen bu usb 2.0 içinde sürücüler oluyordu ama heralde sp1 içindi onlar.bios ayarlarından olabilir arkadaşın dedigi gibi
  • "ALINTI
    clarion:
    biosdan usb denetleyisi ayarını high speed yap..Başka birşeye gerek yok "

Teşekkürler sorunum çözüldü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5.1 HOPARLÖR SORUNU
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir de arkadan direk anakarta takarsan her zaman daha hızlı çalışır...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.