ASUS P5LD2-VM SE <GREEN> ANA kartım var. anakartın driver larını yüklüyorum ama en son >>>>USB 2.0 DRİVER<<< yüklemiyo üzerini tıkladığımda:::Windows XP USB2.0 Driver Installation ====================================
Please using Windows XP SP1 (Service Pack 1) or later versions, you DO NOT need to install this driver, because they already contain software support for USB 2.0.
bu uyarıyı veriyor. nasıl yükleyebilirim bilen varsa çok sevinirim. şimdiden yardımlarınız için saolun..
herhangi bir program indirmek gerekirse link'ten direkt indirebilirim.
çok teşekkürler
format tamamlandıktan sonra hiç bir driverı yüklemeden servis pack 2 yi yüklemen lazımdı ve o zaman otamatik olarak tanıyacaktı usb 2.0 ı şimdi yüklersen tanırmı tam emin değilim onada bir arkadaş cevap yazar şimdi
şimdi SP2 yi, yükleyin, sonra BIOS a gir INTEGRATED PERİPHARELS seçeneğinede USB PORT un ENABLED olmasına dikkat et kolay gelsin
arkadaşlar sağ olun ilginiz için, teşekkür ederim...
ben formatı attım ya windows ta zaten servis pack 2 geldi... bende service pack 1 i internetten indirdim.... şu anda makinada 2 side var yane..... şu servis pack 2 yi güncellesem faydası olurmu ?
hala aynı uyarıyı veriyo.....
sp2 yükle
usb hub kullanıyorsan usb 2 .0 desteklemeyebilir
quote:
Orjinalden alıntı: :::SpyNet:::
sp2 yükle
usb hub kullanıyorsan usb 2 .0 desteklemeyebilir
SP2 sp1 ide içeriyor zaten. GLARY UTİLİTİES yazılımını kur ve disk ve kayıt kütüğü temizliği yap
sp2 li windowsa sp1 kuramazsın öncelikle demek ki senin bilgisayarında sp yokmuş internetten sp2 indir 256mb civarı ya da biryerden bul ve yükle sonra usb driveri tekrar yükle problem kalmaz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme