Windows Xp pro Kullanıyorum, aynı zamanda service pack 2 ve tüm diğer güncellemeler yüklü olmasına rağmen USB çıkışlarım 1.1 olarak görünüyor...
Harici Hard Disk taktığımda yükleme süresi 48 saat falan diyor 20 GB lık veri için bile, bu USB'ler neden USB 2.0 olmuyor, Service Pack 2 yüklü, daha ne yapmam lazım...
Ayrıca Anakartın tüm driverları da yüklü arkadaşlar...
Bios u default hale getir. düzelmezse usb ile alakalı ayarları kurcala.
quote:
Orjinalden alıntı: xXx_xXx
Bios u default hale getir. düzelmezse usb ile alakalı ayarları kurcala.
Amma bağırdın sen de
Tamam deniyorum hemen, umarım işe yarar
İşe yaramadı bu da...
Ayrıca USB 2.0 Controller Enabled seçiliydi, yinede default ayarlarına getirdim BIOS'u bir değişiklik olmadı... Bütün USB leri denedim hepsi aynı...
Aygıt yöneticisini aç eğer soru işaretli aygıtlar varsa sağ tıkla sürücüyü güncelleştir de. Belki düzelir sorunun.
quote:
Orjinalden alıntı: ahc
Aygıt yöneticisini aç eğer soru işaretli aygıtlar varsa sağ tıkla sürücüyü güncelleştir de. Belki düzelir sorunun.
Valla oldu!...
Bu ne ayak yaaaa, tüm gün uğraştım, denedim, sürücü yükledim bios'la cebelleştim falan fistan bu muydu yani!
Üstelik o soru işaretini taaa en başa koymuş, USB ler aşağıda olduğu ,için hiç gözüme ilişmedi, çoook teşekkür ederim
quote:
Orjinalden alıntı: _uMaY_
quote:
Orjinalden alıntı: ahc
Valla oldu!...
Bu ne ayak yaaaa, tüm gün uğraştım, denedim, sürücü yükledim bios'la cebelleştim falan fistan bu muydu yani!
Üstelik o soru işaretini taaa en başa koymuş, USB ler aşağıda olduğu ,için hiç gözüme ilişmedi, çoook teşekkür ederim