Şimdi Ara

USB 1.1'i USB 2.0 YaPaMıYoRuM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Arkadaşlar sistemim yan tarafta mevcut, anakartım MSI nForce 570 K9N Ultra

Windows Xp pro Kullanıyorum, aynı zamanda service pack 2 ve tüm diğer güncellemeler yüklü olmasına rağmen USB çıkışlarım 1.1 olarak görünüyor...

Harici Hard Disk taktığımda yükleme süresi 48 saat falan diyor 20 GB lık veri için bile, bu USB'ler neden USB 2.0 olmuyor, Service Pack 2 yüklü, daha ne yapmam lazım...

Ayrıca Anakartın tüm driverları da yüklü arkadaşlar...

• Bios u default hale getir.
    düzelmezse usb ile alakalı ayarları kurcala.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xXx_xXx

Bios u default hale getir.
    düzelmezse usb ile alakalı ayarları kurcala.

Amma bağırdın sen de

Tamam deniyorum hemen, umarım işe yarar

• İşe yaramadı bu da...

Ayrıca USB 2.0 Controller Enabled seçiliydi, yinede default ayarlarına getirdim BIOS'u bir değişiklik olmadı... Bütün USB leri denedim hepsi aynı...
  • Aygıt yöneticisini aç eğer soru işaretli aygıtlar varsa sağ tıkla sürücüyü güncelleştir de. Belki düzelir sorunun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahc

Aygıt yöneticisini aç eğer soru işaretli aygıtlar varsa sağ tıkla sürücüyü güncelleştir de. Belki düzelir sorunun.

Valla oldu!...

Bu ne ayak yaaaa, tüm gün uğraştım, denedim, sürücü yükledim bios'la cebelleştim falan fistan bu muydu yani!

Üstelik o soru işaretini taaa en başa koymuş, USB ler aşağıda olduğu ,için hiç gözüme ilişmedi, çoook teşekkür ederim

• quote:

Orjinalden alıntı: _uMaY_

quote:

Orjinalden alıntı: ahc

Aygıt yöneticisini aç eğer soru işaretli aygıtlar varsa sağ tıkla sürücüyü güncelleştir de. Belki düzelir sorunun.

Valla oldu!...

Bu ne ayak yaaaa, tüm gün uğraştım, denedim, sürücü yükledim bios'la cebelleştim falan fistan bu muydu yani!

Üstelik o soru işaretini taaa en başa koymuş, USB ler aşağıda olduğu ,için hiç gözüme ilişmedi, çoook teşekkür ederim

Rica ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • duygulandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahc

Ölü konu ama beni de büyük bir dertten kurtardı bu mesaj..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.