Şimdi Ara

Uşak Kırkkale Balıkesir üniversiteliler gelin :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler,Bu üniversiteler hakkında bilgi almak istiyorum okuyan varsa burada :).Sözlüklerden takip ediyorum fakat admalar bütün üniversitelere kötü dmeişler.Birde donanımhaberlielre sorayım dedim.:). bu üniversitelerin şehir,sosyal açıdan ve yurt olarak nasıldır ? Bilen okyuan varsa yardımcı olur mu :)

• bu üçü arasında balıkesir ilk sıradan gelir en azından öğrenci sayısı fazladır,şehir de fena değil ve gelişmekte olan bir kampüsü ve okulu var
  • Uşak üniversitesinde okumuyorum ama doğma büyüme Uşaklıyım ben.

Şehir hakkında kesinlikle bir öğrenci şehri değildir onu söyliyim. İnsanları öğrenciye pek iyi bakmaz. İstediğin gibi dolaşamazsın caddede vs. Her türlü insan vardır onuda söyliyim. Üniversite eğitim kalitesi açısından pek iç açıcı değil. Sosyal açıdan şehir bir tane caddesi vardır (Mecburiyet cad. ). Bu cadde boyunca kafeler mevcuttur. Bar 4 -5 tane var. Alışveriş merkezi olarak sadece Migros var. kyk yurdu var kampüste , Şehir içinde çok sayıda özel , cemaat yurdu bulabilirsin.

Büyük şehirden gelirsen çok sıkar Uşak. Benim kanaatim tavsiye etmem. Yardımcı olduysam ne mutlu bana
  • bende uşaklıyım yukardaki arkadaşa katılıyorum bide olurda manisa falan yazmayı düşünüyorsan yazma derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~REALİZE~

Uşak üniversitesinde okumuyorum ama doğma büyüme Uşaklıyım ben.

Şehir hakkında kesinlikle bir öğrenci şehri değildir onu söyliyim. İnsanları öğrenciye pek iyi bakmaz. İstediğin gibi dolaşamazsın caddede vs. Her türlü insan vardır onuda söyliyim. Üniversite eğitim kalitesi açısından pek iç açıcı değil. Sosyal açıdan şehir bir tane caddesi vardır (Mecburiyet cad. ). Bu cadde boyunca kafeler mevcuttur. Bar 4 -5 tane var. Alışveriş merkezi olarak sadece Migros var. kyk yurdu var kampüste , Şehir içinde çok sayıda özel , cemaat yurdu bulabilirsin.

Büyük şehirden gelirsen çok sıkar Uşak. Benim kanaatim tavsiye etmem. Yardımcı olduysam ne mutlu bana

Ankaradan gitcem hocam sağol yorumun için .Deidklerine bakılırsa uşakda ben intihar ederim :D

• quote:

Orijinalden alıntı: aßc

quote:

Orijinalden alıntı: ~REALİZE~

Uşak üniversitesinde okumuyorum ama doğma büyüme Uşaklıyım ben.

Ankaradan gitcem hocam sağol yorumun için .Deidklerine bakılırsa uşakda ben intihar ederim :D

hergün git gel yapma imkanın varsa k.kaleyi yaz. 70 80 dkda aştide oluyorsun:)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fen(Ankara+Meram+Kayseri)
    2 yıl önce açıldı
    İstanbul Aydın Üniversitesi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.