Telefonumu full sarj ettim 1 1,5 gun falan standby ve usage surelerini sorunsuz bir sekilde gostermeye devam ediyodu ama tekrar sarja takmamama ve sarjım daha yarıda olmasına ragmen birden gostermemeye basladi - isareti var orda ve bu daha oncede oldu bunun sebebi nedir ve nasıl cozebilirim?? (version 1.1.1 den update 1.1.2)
tam sarj olmamasi nedeniyle oluo.biraz daha sarjda tut.cikarmadan once sarj gostergesinin(springboardda diil, sarja taktigin zaman tus kilidi kapaliyken cikan ekranda)tam oldugundan emin ol.
usage deki bilgilerin ben dogru oldugunu sanmiyorum sacmaliyor, sarjdan full aliyorum call time 2 saati gosteriyor sarji yariya geldi suan 3 saat diyor. sende olan sorun bendede oluyor arada sarja takip tam doldurmayinca tire olarak gosteriyor. fulleyince duzeliyor.
Demek istedigim anlasilmadi sanirim ilk basta zaten gozukuyodu standby ve usage sureleri yani tam sarji yapmistim birbucuk gun gecti orda kac saat oldunun gozukmesi yerine - gozukmeye basladi tam sarj etmedigimde oldugu gibi
bilgisayara baglayip bisey atmaya calisip tam sarj olmadan cikarmissan sarja takilip tam sarj olmadi algiladigi icin olmustur
Bilgisayarada hic baglamadim ama aradasirada wireless i accam die yanliislikla airplane mode u aciyorum sebep bu olabilirmi?
Pil performansım birden arttı : ) 3 gün oldu ve hala yarısı dolu pilin, sanırım sürekli tam doldurup bitinceye kadar beklememden kaynaklanıyor.
kullanım süreleri : kullanım 3 saat 48 dak. bekleme 3 gün 18 saat. idi
Bu olay bende de oluyor dikkat ediyorum installer'a girip çıktıktan sonra yada telefona restart yaptığımda bekleme süresi kısmı çizgi şekline dönüyor.
Benı bı yabancı sıtede okumustum pıl performansını nasıl artar dıye ve de bır kacını denedım gayet etkılı oldu yapacagını cok basıt aslında yontemını buldum sızınle paylasmak ısterım benım pil performansım %100 arttı dıyebılırım suan : Usage 1 Haour 28 mın Standby 1 day , 23 hours vede cogu gorusme ve wıfı
vede sarjım daha %80 de belkı bırazda fazla..
Yontem su pili sonuna kadar bıtırın ve 1 gun hıc kullanmadan(yada 5 saaat mınımum) soguk bı yerde muhafaza edın buzdolabına fılan koymayın ha ::::D sonra full sarj edın aradakı farkı goreceksınız...
arkadaşlar bunun sebebi telefonun herhangi bir sebeple restart edilmesi! bu sebepten dolayı installerdan birşey yükleyip çıktığınızda iphone kendine restart atınca bu bilgi yok oluyor birdahaki tam şarja kadar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme