Şimdi Ara

Usage ve Standby sureleri..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonumu full sarj ettim 1 1,5 gun falan standby ve usage surelerini sorunsuz bir sekilde gostermeye devam ediyodu ama tekrar sarja takmamama ve sarjım daha yarıda olmasına ragmen birden gostermemeye basladi - isareti var orda ve bu daha oncede oldu bunun sebebi nedir ve nasıl cozebilirim?? (version 1.1.1 den update 1.1.2)

• tam sarj olmamasi nedeniyle oluo.biraz daha sarjda tut.cikarmadan once sarj gostergesinin(springboardda diil, sarja taktigin zaman tus kilidi kapaliyken cikan ekranda)tam oldugundan emin ol.
  • usage deki bilgilerin ben dogru oldugunu sanmiyorum sacmaliyor, sarjdan full aliyorum call time 2 saati gosteriyor sarji yariya geldi suan 3 saat diyor. sende olan sorun bendede oluyor arada sarja takip tam doldurmayinca tire olarak gosteriyor. fulleyince duzeliyor.
  • Demek istedigim anlasilmadi sanirim ilk basta zaten gozukuyodu standby ve usage sureleri yani tam sarji yapmistim birbucuk gun gecti orda kac saat oldunun gozukmesi yerine - gozukmeye basladi tam sarj etmedigimde oldugu gibi
  • bilgisayara baglayip bisey atmaya calisip tam sarj olmadan cikarmissan sarja takilip tam sarj olmadi algiladigi icin olmustur
  • Bilgisayarada hic baglamadim ama aradasirada wireless i accam die yanliislikla airplane mode u aciyorum sebep bu olabilirmi?
  • Pil performansım birden arttı : )
    3 gün oldu ve hala yarısı dolu pilin,
    sanırım sürekli tam doldurup bitinceye kadar beklememden kaynaklanıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben dün gece sarj ettim,

kullanım süreleri : kullanım 3 saat 48 dak.
    bekleme 3 gün 18 saat. idi
  • Bu olay bende de oluyor dikkat ediyorum installer'a girip çıktıktan sonra yada telefona restart yaptığımda bekleme süresi kısmı çizgi şekline dönüyor.
  • Benı bı yabancı sıtede okumustum pıl performansını nasıl artar dıye ve de bır kacını denedım gayet etkılı oldu yapacagını cok basıt aslında yontemını buldum sızınle paylasmak ısterım benım pil performansım %100 arttı dıyebılırım suan :
    Usage 1 Haour 28 mın
    Standby 1 day , 23 hours vede cogu gorusme ve wıfı

vede sarjım daha %80 de belkı bırazda fazla..

Yontem su pili sonuna kadar bıtırın ve 1 gun hıc kullanmadan(yada 5 saaat mınımum) soguk bı yerde muhafaza edın buzdolabına fılan koymayın ha ::::D
    sonra full sarj edın aradakı farkı goreceksınız...
  • arkadaşlar bunun sebebi telefonun herhangi bir sebeple restart edilmesi! bu sebepten dolayı installerdan birşey yükleyip çıktığınızda iphone kendine restart atınca bu bilgi yok oluyor birdahaki tam şarja kadar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.