Şimdi Ara

*USA*%100 ORJINAL,-FORUMDA İLK-100ML BVLGARI BLV NOTTE ERKEK PARFÜM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Beni biliyorsunuz,her seferinde kendimi anlatıyorum bundan da hiç yorulmuyor hatta zevk alıyorum ben bir satıcı değil bir üni öğrencisiyim,parfüm benim hobim ben de bir parfüm koleksiyoncusuyum.Kendime getirirken arada nadir de olsa böyle satışa koyduğum ürünler oluyor.

Getirirken faturalarıyla getiriyorum ancak bugün olduğu gibi gümrük işlemlerinde sorun çıkabildiğinden faturaları kendim saklamak zorundayım.

Hiçbir zaman sahte ürün satmam,satanla da işim olmaz kendim bir tıp öğrencisiyim ve bundan önce bir parfüm takıntısı olan insanım,ne kullanırım ne sizin sağlığınızı riske sokarım,asla.%100 orjinaldir.Dileyen barkodunu okutup bvlgari fabrikasına mail atıp dahi sorabilir,bu kadar kesin konuşuyorum...

Forumdan birçok arkadaşa parfüm sattım(erkandere,Dave Mustaine,mhdemir,krizantem... ).Aksini belirtmediğim sürece parfümlerim kutuludur.Çok nadiren de olsa tester getirebiliyorum(fakat çoğu zaman insanlar kandırılıyor kutusuz tester vs ibarelerle doldurma parfümler satılıyor)ben açılmamış kutularında tester parfüm satıyorum(tester kutusu retail e göre daha basit olmakla beraber,kokuları aynıdır veya daha kalıcıdır,bu hile birçok parfüm firması tarafından kullanılmakta malesef daha kalıcı tester lar ile müşteriyi kandırma yöntemi...En iyi örneklerden biri de Calvin Klein dır.Özellikle CKIN2U da bu hileyi çok derin biçimde kullanıyorlar.BVLGARI de ise farklılığa rastlamadım,biraz daha yoğun gibi sanki ama normal bir burnun anlayacağı kadar değil hafif daha kalıcı olacaktr muhtemelen bu tester orjinaline göre.)

Ürünlerimi şahıs veya şahıs şirketlerinden almıyorum.Çeşitli yurtdışı sitelerden(bazen çek cumhuriyeti bazen ingiltere bazen amerika) birçok aşama ve gümrük geçişi sonrasında teslim alıyorum.Yurda kaçak sokmak falan söz konusu dahi değil.

Yurtdışından bana geldiği kutularda size yolluyorum(böylece kırılma riskini sıfırlamış oluyorum,hiç daha başıma kargoda kırılma gelmedi)

Şimdi bu seferki parfümü açıklamaya gelirse sıra(hiçbir parfüm ilanımda almadığı9m gibi bu sefer de alıntı bir açıklama yazmayacağım tecrübelerime dayanarak kendi bilgimi aktaracağım)

Getirdiğim parfüm 100ML BVLGARI BLV NOTTE(özellikle diyorum düz BLV değil NOTTE-daha yoğun,daha kalıcı,daha refine-) TESTER dır.

Tester da olsalar kutuların altında BVLGARI tarafından basılmış barkodları bulunuyor.Bu parfümleri getirirken retail(normal) ürün mü yoksa tester mı getirsem dedim tester getirmeye karar verdim,kararımdan da memnunum retail i 80YTL den ilan açacağıma uygun fiyatla bunu getirmek daha iyidir dedim.

Koku,temiz,fresh,sabunumsu ve en önemlisi birçok arkadaştan da aynı yorumu aldığım üzere,ki kendim de onaylıyorum,çok kalıcı;zaten araştırmadan hiçbir parfüm getirmem size,dikkat ederseniz birçok kişi forumda aynı parfümleri satıyor bunun sebebi popüler yerlerden sadece ucuz olduğu için alıp kar etmektir.Suçlamıyorum,orası apayrı elbette kar da edebilirler satabilirler de.Fakat benim amacım kar değil.TR deki vergilendirme sistemi yüzünden yurtdışıyla parfümlerimizin arasında yerine göre %400 fark olmasını içime yediremediğimden sizlere yardım ve kendime de arada bir iki parfüm çıkarmak amacıyla getiriyorum.Öncelikli amacım kar değil yani...

Gerçekten çok farklı ve şu ana kadar herhangi bir parfüme benzetemediğim orjinal bir koku.Baharatlı veya naneli kokulardan değil.Son derece refine olduğu apaçık bir parfüm.Birçok bayan arkadaşım seviyor(sevmeyene rastlamadım) ki bu yüzden beşini birden satmaktansa en az birini kendime ayırmayı düşünmekteyim...

Gelelim fiyata.Tanesi için fiyat 65YTL.TR satış fiyatı eğer yanılmıyorsam 144YTL bunun(hepsiburadada falan biraz daha pahalı olabilir,aldanmayın 144 den alabilirsiniz bazı indirimlerle sevilden falan)...

NOT:Resimler tarafımdan çekilmiş olup hiçbir şekilde alıntı değildir...

Hepinize teşekkürlerimi ve sevgilerimi sunarım.

Bana PM den veya MSn den ulaşabilirsiniz.

philips_donanimhaber@msn.com

Arkadaşlar lütfen pazarlık olur mu cinsinden tekliflerle gelmezseniz sevinirim...50ml olsa pazarlık payım olabilirdi fakat 100ml olduğundan malesef-ayrıca da zor durumda olduğumdan- direk fiyatı son noktada belirledim.Yurtdışında bile bu fiyattan bulmak inanın çok güç...

İyi günler dilerim

NOT:Arkadaşlar,ilan içine ilan açmak da ne demek oluyor,lütfen yapmayın böyle şeyler.Herkesin bir ilan açma hakkı var ben sizinkine nasıl saygı duyuyorsam siz de benimkine duyun...Amacınız bana satış yapmaksa,bana PM atın...İlan açmanıza lüzum yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reason666 -- 12 Şubat 2008; 20:13:16 >

• güvenle alışveriş yapılabilecek dürüst satıcı hayırlı satışlar

Orjinalden alıntı: teknolog

güvenle alışveriş yapılabilecek dürüst satıcı hayırlı satışlar

Teşekkürler,ayrıca parfümden memnun kaldığınıza çok sevindim

Herkese teşekkürler

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.