Modemi yeni aldım arada kendi kendini resetliyor baştan hat alıp internete bağlanıyor.Bu benim için büyük sorun çünki online oyun oynuyorum ve durduk yerde oyundan düşmek zo durumda bırakabiliyor.Bugune kadar pek sık olmuodu ama üstü üste 2 şer dakka aralıkla sürekli aynı şeyi yapmayabaşladı çıldıracaktım.Bi kaç yerde voltaj oynamasından kendini resetlediğini söylüyorlar .T am olarak sorun nedir ve çözümü varmıdır?
sorun büyük ihtimalle voltajdan bende 9108 var ve arada bi yağıyo bazen hiç yapmıyo bazen sürekli arka arkaya sanki modemi düğmeden yeni açmış gibi sıfırdan hat alıyo lambalart filan yanıyo
evet aynen de bu soruna bi çözüm lzm çok sıkıcı arada da olsa bu kadar para verdikten sora sıkıcı bi durum :S
bende ups war arkdşlar voltaj sorunu oldunu sanmiorm bendede 9108 war cok sık olmasada günde ya 1 ya 2 kez oluo yada olmuo ama yeni hat alio ayar oluorum :D
9108 sahibiyim geçen Pazar reset sorunu tüm gün sürdü ben telekomdan zannediyordum ama yanılmışım.
USR modemler 2 nedenden reset atabiliyor kendine
1- Elektrik voltajının oynaklığı 2- Telefon hattından gelen voltajın arada bir oynaması
2 senedir usr 9108 kullanıyorum daha bir kere evet bir kere reset attığını görmedim belkin surge master model filtre kullanıyorum hem telefon hem elektrik için sanırım voltaj değişimlerini tolare ediyor bir de oturduğum yerin tesisatı iyi
usr sonuçta elektrik kesildiğine dünyada haber olan bir ülke için üretiliyor