Şimdi Ara

US ROBOTICS USR209108 125Mbps KABLOSUZ ADSL MODEM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
4.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

napıcaz beyler !?!? iptal mi etsek ?

daha erken zamanda bir magazada yakalayabilir miyizi acaba ?

• beyler bana urunun bu aksam elınmde olucagına daır bır maıl geldı daha urun gelmedı aksam sızı haberdar ederım dun gece 3 te tedarık surecınde dıye bır yazı gorunce hukukı agır bır mesaj attım acaba ondan mı dıcem ama yanı olmayan urunu bana nasıl yollarlar kı nese aksam gorucen ne oluyo olmuyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: ravunos

beyler bana urunun bu aksam elınmde olucagına daır bır maıl geldı daha urun gelmedı aksam sızı haberdar ederım dun gece 3 te tedarık surecınde dıye bır yazı gorunce hukukı agır bır mesaj attım acaba ondan mı dıcem ama yanı olmayan urunu bana nasıl yollarlar kı nese aksam gorucen ne oluyo olmuyo

Bu konuda, hepsiburada.com'a çok fazla kusur bulmayın; onlar tedarikçi'nin (ana dağıtıcı'nın), tedarikçi de ithalatçının "yalancısı" olabiliyor. Bu ürün (USR 9108) ülkeye daha ilk parti olarak ithal ediliyor. Sevkiyatta veya ithalat aşamasında bazı aksamalar ve gecikmeler normaldir. Biraz sabırlı olun, bugüne kadar beklediniz...

Hatalı bilgiler oluşabiliyor: Örneğin yine hepsiburada.com AirTies RT-210 için 24.11'de teslimat belirtiyor amma bu olamaz!... Ben malın 26-27'sinde Türkiye'ye gelmiş ve anormal bir olay olmazsa gümrüklenmiş olacağını öğrendim. Aksinin olması için malı taşıyan uçağın düşmesi veya benzeri bir olayın olması gerekiyor, anlayacağınız! Araya Cumhuriyet Bayramı tatili ve hafta sonu'nun girmesiyle diyelim ki tedarikçilere malı 1-2 Kasım'da verdiler; onlar da 3-4 Kasımdan itibaren bayilere (hepsiburada.com da bir çeşit bayi...) verebilirler. Ama buna rağmen hepsiburada.com bir nedenle yanıltıcı ve çok uzak bir tarih vermiş!...

• mafaky ben babamin yapicagi mal alim satimlarini bu kadar ii bilmiyorum sen nasil oluyorda airties hakkinda bu kadar ciddi bilgilere sahip olabiliyorsun anlamis degilim hic bir suclamada bulunmuyorum dikkatini cekerim sadece sesli dusundum!
  • quote:

mafaky ben babamin yapicagi mal alim satimlarini bu kadar ii bilmiyorum sen nasil oluyorda airties hakkinda bu kadar ciddi bilgilere sahip olabiliyorsun anlamis degilim hic bir suclamada bulunmuyorum dikkatini cekerim sadece sesli dusundum!

Sevgili ravunos; babanın ne işle meşgul olup olmadığını bilmiyorum ve tabii senin de babanın işiyle ne kadar ilgili olduğunu...

Ben bu işi (millete modem kurma işini) sevabına yapıyorum; özellikle de arkadaş/akraba çevreme. Biliyorsunuz, bu Telekom'un öğretmen-öğrenci kampanyası 15 Kasım'a kadar uzatıldı. Şimdi birden sıraya 3-4 arkadaş giriverdi bize modem tavsiye et diye. Bu adamların hepsi kelli felli, Toshiba veya Vaio'dan aşağı NB kullanmayan, çocuklarının da ciddi PC'leri hatta NB'ları olan kişiler. Bunlara Datron mu tavsiye edeydim? Benim kişisel olarak favori markam (daha doğrusu şu andaki performansı ve özellikleriyle) AirTies modelleri. Ancak mal yok piyasada, onu da artık neredeyse Sağır Sultan duydu...

Ben de ne olup bitecek diye (üstelik bir de hepsiburada.com'da 24.11 gibi biraz abuk bir tarih görünce...), AirTies'ın ana dağıtıcılarından birisi olan Penta Bilgisayar'ı aradım ve bu bilgileri onların kanalıyla aldım. Hatta onların izahatından da %100 emin olmak için tanıyan bir başka arkadaşıma da Index'i arattırdım; onlardan da benzer teyid geldi.

Olay bu kadar basittir. Şeytan'ın avukatlığını yapmayalım, güzel kardeşim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mafaky -- 20 Ekim 2005, 21:34:49 >

• pekala,

o zaman ben de biraz bombalayayım :

robotics'in türkiye distrübütörü ile görüştüm. bir kere ürünün bu gece ulasmasi imkansiz. cunku urun yarin oglen distribütörde olacakmiş. en iyimse haliyle !

dist. dedi ki, eger yarin bize gelirse sizi hemen bir bayime yonlendirecegim ve gidip alacaksiniz dedi.

bu durumda. yarin dist. ariyacagim. eger urun geldiyse ve bana satacaksa, hemen hepsiburada'dan iptal ettirecegim.
    taksit maksit dusunmuyorum artik !

bir an evvel ilk alan olmak istiyorum :D

testleri sizlerle paylasirim dostlarim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afro -- 19 Ekim 2005, 21:41:08 >
  • İyi avlar, afro! 4 değil 44 gözle bekliyoruz yorumlarını!....
  • ya arkadaşlar bende uzun zamandır araştırıyordum ve AİRTİES RT210 da karar kılmıştım ama şimdi USR9108 i görünce ne yapacağımı şaşırdım. hangisini alsam bir türlü karar veremiyorum. sizce hangisini almalıyım?

teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rdursun01

ya arkadaşlar bende uzun zamandır araştırıyordum ve AİRTİES RT210 da karar kılmıştım ama şimdi USR9108 i görünce ne yapacağımı şaşırdım. hangisini alsam bir türlü karar veremiyorum. sizce hangisini almalıyım?

teşekkürler.

AirTies şimdiye kadar uzunca süre piyasada olan, Türkiye'nin hemen her türlü olumlu/olumsuz alt yapı koşulunda denenmiş ve bu arada T.Telekom akreditasyonu almış olan bir ürün. US Robotics çok eski, tanınan, Amerikan kökenli ancak artık uluslararası olmuş bir marka. 9106 modeli Türkiuye'de fazlasyla tuttu. 9108 modelinin de "kötü" bir ürün olmaması gerek ama daha Türkiye'de ve ülke koşullarında denenmişliği sıfır! Bunu USR'ı kötülemek veya şeytanın avukatlığını yapmak için de söylemiyorum; sadece şu anki durumu izah etmek için söylüyorum. AirTies üstüne üstlük 24/7 destek de sağlıyor.

Karar sizin!...

• arkadaşlar az önce kendimi tutamadım ve USROBOTICS USR9108 siparişi verdim hepsiburada.com dan. umarım ilk deneyenler olaacağımızdan problemle karşılaşmayız. neyse artık olan oldu
  • en dogrusunu yapmissin aksi taktirdede zyxel al derdim 661 wh modelini airties falan hikaye yani tamam iidir guseldir falan filan ama robotics varken bence dusunmeye bile degmez tek sorun sure olayidir oda airties ile robotics arasinda 2 gun fark vardir o kadar sorun degil zatennher turlu beklicez
  • beyler 9108 siparişimi iptal ettirdim. hevesimi kursağımda bıraktı hepsiburada. üzüldüm yani.

sağlık olsun. yosi rafael e bi telefon etmek lazım 9108 lerin ne zaman geliceği konusunda. cebitte yosi rafael bana gelişini kesin olarak 14 ekim demişti.

bu aralar ilgilenemiyorum internet dünyası ile. elimde bu aralar çok beyni çökük ve bozuk mercedes araba var. işler yoğun

9108 i satın alan bir arkadaş bana aldığı yeri pm atarsa sevinirim.
  • ideefixe den alabilirsin. İlk parti oldukça sınırlı olarak bu gün satışa çıktı. İlk partiyi duyumlara göre Armada almış. Armada'yla çalışan firmalardan ürün elde edilebilir.
  • kismetese bu aksam elimde olmasi lazim her gun hepsi burada ya mesaj attim onlarda en son olarak 26 aksami elinizde olcak dedi bakalim gorelim
  • m kokuları gelio yaa burnuma, neyse....
  • evet hadi daha gelmedi mi ? merakla bekliyoruz ona göre alıcaz yani yorumları alalım...
    quote:

kismetese bu aksam elimde olmasi lazim her gun hepsi burada ya mesaj attim onlarda en son olarak 26 aksami elinizde olcak dedi bakalim gorelim
  • yok beyler bu hepsi burada kesinlikle serefsiz bir site cok acik soyluyorum hatta mesaj bile attim adamlar yine yollamadilar ben zaten tahmin ediyodum 26 sindaki mali aksami yollayamazlar diye ama bana yolladiklari mesaji buraya eklerim cok emin sekilde aksami elinizde diyolar bu dupeduz serefsizlik ama el mahkum iptalde edemiyorum tam 8 gundur bekliyorum simdi gidip zyxel yada airties alsam icime oturucak hep aklimda robotics kalicak allahim ya amma is cikti su wireless olayinda eksen bilgisyarda stoklarda gozukuyor ama 130 dolar of offffff
  • sabreden derviş usr 9108'i test eder arkadaşlarınada söylermiş....
  • quote:

eksen bilgisyarda stoklarda gozukuyor ama 130 dolar of offffff

Arkadaşlar bende sabahtan beri araştırıyorum.
    eksen bilgisayarda 130 dolar değil kdv ile birlikte toplam 152 dolar 205 YTL
    hepsiburda 119,00 USD + KDV 191 YTL
    ideefixede 120,00 USD + KDV 193 YTL
  • arkadaşlar bugün ürünü gold bilgisayrdan aldım 120 dolar + kdv ye.Bayağı iyi bir ürün.ben zemin kattayım inanınki 3 kattaki komşumdan bütün odalarından en düşük % 30 seviyesinde hiç kopmadan çekiyor.Benim evdede en düşük %75 seviyelerinde çekiyor.Kesinlikle şiddetle alınılması gereken bir ürün. Alette oldukça kibar yapıda ve küçük bir alet.İsterseniz resimlerini çekebilirim...

YALNIZ ÜRÜNÜN TEK BEĞENMEDİĞİM YÖNÜ BİRAZ FAZLACA ISINMASI.Modemim ortalama 5 saattir açık ve bayağı bi ısındı.Ürünün tek beğenmediğim yanı bu oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bykanca -- 27 Ekim 2005, 2:07:13 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.