Şimdi Ara

US ROBOTICS USR209108 125Mbps KABLOSUZ ADSL MODEM (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
4.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gold web ayfasında var gözüküyor lakin agzım yandıgından teyit için tel açtıgımda ellerinde olmadıklarını söylediler bilginize

şimdi mavi bilgisayardan bekliyorum bakalım neler olacak
  • merhaba sadece 2 akşamdır kullanıyorum ama sürekli bağlanti önce zayıflıyor sonra tamamen gidiyor, sonra tekrar "cok iyi" çekmeye başliyor ama bir kez kopunca tekrar bağlanamıyor. anlayamadım.
    arada 3 duvar var ve modem köşede etrafı kapalı bir yerde ama dediğim gibi çekim gücü sürekli değişiyor. acaba benim pc de mi bir sorun var ?

iyi günler
  • arkadaşlar,

hızın artıp azaldığını, koptuğunu ya da şu kadar Mbps... olduğunu nasıl anlıyorsunuz ?

ben de kablosuz bağlantımın ne konumda olduğunu test etmek istiyorum. var mı böyle bir program ?

bu arada ben oldukça memnunum.
    ben usb print server özelliği ile printer'ımı da kablosuz kullanıyorum.

ve tüm bunları yapmam oldukça basit oldu. kurulum gerçekten de çok basit ve şahane
  • sağ alt köşede kablosuz ağ simgesi var. ona çift tıkladığında karşına gelen pencerede görebilirsin. yani bir programa gerek yok.
  • hmen saatin yaninda wireless ikonu var br ufak monutir ve yaninda saga dogru )) su sekilde 2 parantez var ona tikla orda kac oldugu yazar hani nbaska nasil teknik anlatilir bilmem he yada baslat connect to ordan wireless i sec ordanda gorebilirsin bu daha guzel oldu herhalde hehe

yanliz bu dalgalanma olayi bendede hafiften oluyor ne is sakata mi geldik:) dicem ama ben komsunun wierless i kullaniyodum oda paso degisiyordu
  • cep telefonlarını o ortamdan uzaklaştırdığınız zaman o dalgalanma kesiliyor haberiniz olsun.

deneyin.
  • yahu o degilde mikrodalga firinda acayip etkiliyormus bi dalgalanma oluyo bagiriyorum ocagi kullanin diye:)
  • iyi de bende maksimum 54 Mbps görünüyor.

öte yandan bu zaman zaman değişiyor.
    1Mbps
    2 Mbps
    14 Mbps...

şu an saat gecenin 3ü. şu an 54 Mbps. modem ile laptop arasında bir kapalı kapı var.
    ancak, akşam üstü saat 9-10 gibiyken bu 1 Mbps idi.

şimdi sorunlu mu bağlantım ?
  • usta tipik kronik bir wireless in var gule gule kullan bendede oyle walla hep ayni skeilde sabit kalmasini beklemek olmuyo ne yazikkii
  • bende daha öyle bir sorun olmadı devamlı 54mbitte.Arada bir 48Mbite düşüyor.Başkada bişiy olmuyor
  • Bu küçük canavarların neler yapabildiğine buyurun bu adresten bakınız http://www.usr.com/maxg/maxg.asp?loc=trky

Ayrıca bağımsız bir kalite test kurumunun test sonuçları

http://www.usr.com/download/whitepapers/maxg-keylabs.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PohPohPerisi -- 29 Ekim 2005, 20:14:50 >

• selam arkadaslar
    bende bugun usr9108 aldim ve kullanmaya basladim. 2kat altimizdaki komsumuzla ortak kullanmak istiyoruz ama menzilinin ne kadar oldugunu bilmiyorum. aceba bu sekilde kullanabilirmiyiz. arada yaklasik 25 metre var. (sanirim 3 yada 4 duvar var). onun kullandigi pc benim kullandigim laptop. bana bu konuda bilgi verebilirmisiniz. ben nette biraz aradim ama ne kadar menzili oldugu yazilmamis.
    tesekkurler
  • modemi zaten almışsın. hemen al laptop unu eline git arkadaşının oraya dene bak bakalım. biz şimdi burdan 4 duvara hüküm veremeyiz. bu haksız yargıya girer..

türkiye bir hukuk devleti. her modemi eşit yargılıyoruz.

menzil olayı antenlere bağlı.. kutudan çıkan antenler 2 dbi lik. max glerin açık alanda 150 metre çektiği söyleniyor. ama sonuç olarak sen ona 9 dbi lik anten al (tanesi 150 milyon civarında galiba) 500 metreden çeksin.

deneyip bana da bilgi verirsen sevinirim.bende USR 9106 var. 9108 alıcam bugun. bilgi bekliyorum pm atarsan sevinirim.
  • Bunda 2. anteni takmak için yer yok mu?? Aslında modem 9106'dan bayağı güçlü ama tek anten kullandığı için 9106'dan bir farkı olmuyor. Bende 9106 var, yukarıda arkadaşların 9108 için yazdıkları gibi en fazla 18 mpbs ile 1 mpss arasında dalgalanıyor devamlı. Ancak tasarımı bayağı bir güzelmiş bunun
  • USR 9106yla karşılaştırınca 9108 çok daha güçlü çekim alanı olarak arkadaşlar yapmayın. MaxG'nin sağladığı avantajlrdan biri de güç tüketiminde sağladığı yeni özellikler. Düşük Db değerleri sizi aldatmasın. Yukarıda link vermiştim inceleyin. 9106 daki hızlandırma teknolojisi Xpress ten farklı bir altyapı maxG. Üretici bile Pre-N Wireless AP'lerle karşılaştırıyor.
  • 9108 siparişini verdim bende ilave olarak 9dbi lik autdoor anten var onunla birlikte cekim mesafesini buradan yazarım
  • merakla bekliyoruz :)
  • o testin icinde spidtac, ziksel, econ, vs.. hicbiri yok.. tartismaya acik bence. o yuzden cok ovmeyin bu modemi. millete 9106'i aldiran zihniyeti de unutmayin.. bence siz bu usr'den vazgecin..
  • tamamda ii hos diyosunda ne alicaz zoomdan herkes sikayetci linksys desen oyle baska cok bilin dik zyxel var 661hw bak ona lafim yok airties hicdemeyin burda direk onu sisirenler yuzunden acayip sogudum bu yie cok ii bir modem tek sorun su verdigi arti ozellikleri kullamank icin 125 mbit mesela onun urunlerini almak gerekiyor yani benim laptpoum entegre olan wireless kartinin dandikligini bu nodemle gormus oldum
  • US ROBOTICS USR9108 Wireless MAXg ADSL2+ Gateway (4 Port) Modem bence en iyisi...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.