Bildirim
US East?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Son 1 aydır sürekli us east oynuyorum. 2 saat önce 100-110 filandı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
600 falan oynanmaz US Eastte bosver -
quote:
Orijinalden alıntı: TMF
600 falan oynanmaz US Eastte bosver
hayır us east yakın fazla ping yapmıyor orası. 130 oldu, oynanmayacak gibi değil. westte en fazla 200 olur heralde -
120-130 civari oluyor genelde fakat ara ara 160-180 civarina çıkıyor, combat sırasında denk gelirse feedlenmedi isen GG, son US oyunumda lag girdiğinde hero ile birileri tıklayıp 5 saniye sonra neler olduğunu görerek oynadım :) -
avrupada ruslar mı geliyor yoksa takıma -
Noldu nintendo kardeş eu 'nun suyu mu çıktı? -
aynen beyler çok rus geliyo pis matchmaking ((((( valve çok kötü dota iğrenç matchmaking üüü (((
eu kötü olsa us farklı mı olacak sanki? merak ettim sadece -
us westte 260 alıyorum ben -
önceden çok yoktu ama son günlerde aşırı arttı genelde 50 60 gözüküyor bianda 200 lere çıkıyor -
Ben redditte şu konuyu görmüştüm adamın teki yapmış, masaüstüne kaydettim maça girmeden bakıyorum, girince de burada yazandan 10-20 ms yukarı çıkıyor genelde. Bi fikir veriyo en azından bazen ilginç bi şekilde us west daha düşük çıkıyo eastten..
http://www.reddit.com/r/DotA2/comments/1titkw/dota_2_ping_tester/ -
quote:
Orijinalden alıntı: chatty_boy
Ben redditte şu konuyu görmüştüm adamın teki yapmış, masaüstüne kaydettim maça girmeden bakıyorum, girince de burada yazandan 10-20 ms yukarı çıkıyor genelde. Bi fikir veriyo en azından bazen ilginç bi şekilde us west daha düşük çıkıyo eastten..
http://www.reddit.com/r/DotA2/comments/1titkw/dota_2_ping_tester/
Teşekkürler US West çok eğlenceli görünüyor millet mikrofondan falan konuşuyor ama 200 pingle de oynanmaz
-
Benim pingler felaket şu an amerikada, uydunete geçerek hata yaptım sanırım. tam da dediğim gibi west daha iyi çıktı
-
US serverlarının hepsinde lag/loss sorunu olur arkadaşlar.
ama vpn dalgası alıp oynanabilir. şahsen ben öyle yapmayı düşünüyorum.
eğer yaparsam konu açıp bilgilendiririm.
DN: vpn kullanan arkadaşlar varsa özel msj yoluyla artılarını ve eksilerini belirtirse sevinirim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X