Şimdi Ara

US East?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • US East'ta oynayan varsa ne kadar ping aldığını söyleyebilir mi? Farklı bir deneyim olsun

• Son 1 aydır sürekli us east oynuyorum. 2 saat önce 100-110 filandı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 600 falan oynanmaz US Eastte bosver
  • quote:

Orijinalden alıntı: TMF

600 falan oynanmaz US Eastte bosver

hayır us east yakın fazla ping yapmıyor orası. 130 oldu, oynanmayacak gibi değil. westte en fazla 200 olur heralde
  • 120-130 civari oluyor genelde fakat ara ara 160-180 civarina çıkıyor, combat sırasında denk gelirse feedlenmedi isen GG, son US oyunumda lag girdiğinde hero ile birileri tıklayıp 5 saniye sonra neler olduğunu görerek oynadım :)
  • avrupada ruslar mı geliyor yoksa takıma
     US East?
  • Noldu nintendo kardeş eu 'nun suyu mu çıktı?
  • aynen beyler çok rus geliyo pis matchmaking ((((( valve çok kötü dota iğrenç matchmaking üüü (((
    eu kötü olsa us farklı mı olacak sanki? merak ettim sadece
  • us westte 260 alıyorum ben
  • önceden çok yoktu ama son günlerde aşırı arttı genelde 50 60 gözüküyor bianda 200 lere çıkıyor
  • Ben redditte şu konuyu görmüştüm adamın teki yapmış, masaüstüne kaydettim maça girmeden bakıyorum, girince de burada yazandan 10-20 ms yukarı çıkıyor genelde. Bi fikir veriyo en azından bazen ilginç bi şekilde us west daha düşük çıkıyo eastten..

http://www.reddit.com/r/DotA2/comments/1titkw/dota_2_ping_tester/
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatty_boy

Ben redditte şu konuyu görmüştüm adamın teki yapmış, masaüstüne kaydettim maça girmeden bakıyorum, girince de burada yazandan 10-20 ms yukarı çıkıyor genelde. Bi fikir veriyo en azından bazen ilginç bi şekilde us west daha düşük çıkıyo eastten..

http://www.reddit.com/r/DotA2/comments/1titkw/dota_2_ping_tester/

Teşekkürler US West çok eğlenceli görünüyor millet mikrofondan falan konuşuyor ama 200 pingle de oynanmaz

• Benim pingler felaket şu an amerikada, uydunete geçerek hata yaptım sanırım. tam da dediğim gibi west daha iyi çıktı

US East?
  • US serverlarının hepsinde lag/loss sorunu olur arkadaşlar.
    ama vpn dalgası alıp oynanabilir. şahsen ben öyle yapmayı düşünüyorum.
    eğer yaparsam konu açıp bilgilendiririm.

DN: vpn kullanan arkadaşlar varsa özel msj yoluyla artılarını ve eksilerini belirtirse sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.