Şimdi Ara

ürünüm 4 gündür kargo işleme merkezinde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkesin kurban bayramını kutlarım. Benim kargo ile ilgili bir sorum olacak; ülkeye giren kargom 4 gündür işlem görmüyor. Acaba kargom kayıpmı oldu, yoksa gerimi dönüyor? Sistem güncellenmedi desek, forumda ayın 23 ve 24 ünde kargosu işlem gören arkadaşlar var. Şimdiden teşekkür ederim.

Singapore (Yurt Disi)/- - 18/09/2015 09:31:00 Receive item at office of exchange (Otb)
    Singapore (Yurt Disi)/- - 18/09/2015 10:33:00 Receive item from customer (Otb)
    Singapore (Yurt Disi)/- - 18/09/2015 11:33:00 The item was forwarded to the destination country (Otb)
    Singapore (Yurt Disi)/- - 20/09/2015 23:50:00 Send item abroad (EDI-received)
    Turkey/- - 22/09/2015 06:55:57 Receive item at office of exchange (Inb)

ürünün kutusu büyük. 600 dolar değerinde ama bana hediye geliyor. yani fiya tyazmamışlardır büyük ihtimal. geri filan döne olurmu acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇindenGeliyorum -- 26 Eylül 2015; 13:47:30 >

• Benim de kargom 22 si akşamdan beri başakşehirde. Herkes tatlde bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÇindenGeliyorum Ç kullanıcısına yanıt
    1 10/09/2015 19:35:00 Gonderi musteriden alinmistir Receive item from customer (Otb) - - China (Yurt Disi)
    2 11/09/2015 17:45:00 Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) The item was forwarded to the destination country (Otb) - - China (Yurt Disi)
    3 22/09/2015 04:50:02 Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi Receive item at office of exchange (Inb) - - Turkey
    4 22/09/2015 07:49:26 Gonderi gumruge sevk edildi (Gelen) Send item to customs (Inb) - -
    5 22/09/2015 07:49:26 PTT İşyerine Girdi Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı Yapıldı İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)
    6 26/09/2015 14:25:41 PTT İşyerine Sevk Edildi İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)
  • quote:

Orijinalden alıntı: StereoLove

1 10/09/2015 19:35:00 Gonderi musteriden alinmistir Receive item from customer (Otb) - - China (Yurt Disi)
    2 11/09/2015 17:45:00 Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) The item was forwarded to the destination country (Otb) - - China (Yurt Disi)
    3 22/09/2015 04:50:02 Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi Receive item at office of exchange (Inb) - - Turkey
    4 22/09/2015 07:49:26 Gonderi gumruge sevk edildi (Gelen) Send item to customs (Inb) - -
    5 22/09/2015 07:49:26 PTT İşyerine Girdi Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı Yapıldı İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)
    6 26/09/2015 14:25:41 PTT İşyerine Sevk Edildi İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)

bende durum aynı ama benimki dah kötü kargo isleme merkezinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇindenGeliyorum -- 27 Eylül 2015; 12:53:40 >

• Kargo firmalarida tatilde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bayram beyler tatil var ya hani bayramda hani olurya her bayram ondandır işde boşa dert etmişiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KareemSaid

bayram beyler tatil var ya hani bayramda hani olurya her bayram ondandır işde boşa dert etmişiniz.

Hocam bizde biliyoruz bayram olduğunu. Ama gümrükler çalışıyorlar. Kargosu işlenen arkadaşlar var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇindenGeliyorum

quote:

bayram beyler tatil var ya hani bayramda hani olurya her bayram ondandır işde boşa dert etmişiniz.

Hocam bizde biliyoruz bayram olduğunu. Ama gümrükler çalışıyorlar. Kargosu işlenen arkadaşlar var.

İstanbula girip sevk edilirse kabul edilmişdir ama 600 dolar değerini anlarsalar bırakmazlar.
  • quote:

quote:

quote:

İstanbula girip sevk edilirse kabul edilmişdir ama 600 dolar değerini anlarsalar bırakmazlar.

600 dolar olduğunu anlamasalarda kutusu büyük ve quad güzel. baya vergi kesecekler tahminimce. korkum geri göndermeleri veya kaybolması

• quote:

quote:

quote:

quote:

600 dolar olduğunu anlamasalarda kutusu büyük ve quad güzel. baya vergi kesecekler tahminimce. korkum geri göndermeleri veya kaybolması

geri dönmez vergiyi keserler ama bellide olmaz vergisiz gelir belki ha birde nick+konu uyumu ahenkle dans ediyor

• Kargoda hala daha bir değişiklik yok. Telefonla aramayı düşünüyorum ama nereyi aramalıyım?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.