Şimdi Ara

Ürün kimliğinden (PID) ürün anahtarını bulma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi honeyflash -- 30 Aralık 2019; 12:53:54 >

• Bilgisayarınız laptopsa altında veya pilin üstünde yazması lazım. Ürün kimliğinden ürün anahtarını bulamazsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Speecy programını bilgisayarına indir ve kur. Ürün anahtarını gösteren bölümden anahtarı öğrenirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya da sen format attın da mı key arıyorsun? Benim dediğim yöntem lisanslı sistem kuruluyken öğrenme yoludur. Yoksa o dediğin yerden mümkün olduğunu sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Efe Yakup Karahanlı

Ya da sen format attın da mı key arıyorsun? Benim dediğim yöntem lisanslı sistem kuruluyken öğrenme yoludur. Yoksa o dediğin yerden mümkün olduğunu sanmıyorum.
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi honeyflash -- 30 Aralık 2019; 12:54:47 >
  • İşletim sistemini etkinleştirmenin 2 yolu var. Biri ürün anahtarı bulmak, diğeri ise illegal yazılım kullanmak. Bunlar arasında virüs olmayan hiçbir yazılım yok. Yani hepsi bir çeşit virüstür. Yani ürün anahtarı satın almak veya bulmaktan başka bir yol yok....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe Yakup Karahanlı -- 23 Eylül 2015; 0:36:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.