Şimdi Ara

[Ürün İnceleme Geldi. ]LYS Kimya Konu anlatımlı Kitap ve Lys Matematik Soru Bankası Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar Matematik olarak Güvender LYS MATEMATİK Çözümlü S.B. aldım gayet memnunum benim gibi mat2 sıfır veya basit düzeyde olanlar için başlangıç seviyesinde ama fazla basite kaçmamış konuyu kavratma ve öğretmeye yönelik çözümleri olması + bir avantajı hemen açıp bakabiliyorum gayet iyi bir seçim yapmışım arkadaşlara tavsiye ediyorum.

LYS Kimya olarak PALME Yayınlarının konu anlatımını seçtim "hakan söylemez palme" galiba baya incelememden sonra en rahat anlayabileceğiniz K.A. kitabı bunu tavsiye ediyorum içerik olarak çözümlü örnekler mevcut , testleride çözümlü testlere benzer içeriği iyi anlatmışlar tavsiye ediyorum :)

Başarılar diliyorum.

Arkdaşlar;

* LYS konu anlatımlı Kimya kitabı tavsiye edebilirmisiniz ?

*Matematik soru bankası biraz orta düzey olsun çünkü kitapla birbirmize bakışmak istemiyorum . konu kavratıcı olması daha önemli
    Şimdiden tüm herkese teşekkürler.

! "Arkdaşlar biliyorum konumu yok böyle araştırsana neden açıyorsun diyebilirsiniz ama emin olun hepsine baktım fakat halen kararsızım."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muqmax -- 7 Mayıs 2014; 22:33:19 >

• Hocam lys kimya için bana önerilenler şunlar :
    güvender lys kimya konu anlatımlı
    fem simetri lys '' '' ''

hangisi iyi bilmiyorum bende güvender var ve bence güzel ama simetrininde güzel tarafları vardır.Tabiki bu benim şahsi fikrim.
    Matematik soru bankası önerisi istemişsiniz bence çözümlü alın hemde yapamadıklarınıza bakarsınız
    Güvender LYS Video Çözümlü Matematik Soru Bankası ben bunu kullanıyorum yalnız eski basım olduğundan bulamayabilirsiniz.benim hoşuma gidiyor bu kitap çünkü her tür sorudan 3-4 örnek almaya çalışıyor bir bakın isterseniz

eminim benden daha tecrübeli arkadaşlarda görürler konuyu onlarda yardımcı olurlar sizde kararınızı verirsiniz
  • bende palme var,memnunum
    simetri lys kimya önermem
    güvender ygs kimya vardı çok iyiydi ama lys için birşey diyemem
  • @ftbllr
    Güvender LYS MAT. Eski basım derken 2013 yılınımı kastetmiştin. ?
    Simetri ve Güvendere baktım :) Simetri biraz zaman alır daha detaylı galiba ona pek sıcak bakamadım ama güvendere tekradan bir göz geçirmek isterim.
    @arjina
    Dostum palme nasıl ? konuları hiç bilmeyen birisi için iyimi ben okuldanda temel yapamadım kimya için o yüzden soruyorum Video + konu anlatım çalışıcam işime yarar mı ?
    birde LYS simetri niye tavsiye etmedin eksik bir noktası varsa paylaşırmısın bizimle :) .
  • Palme al bence
    Kimya hiç sevmezdim konular sıkıcı gelirdi yapamazdım vs vs şimdi bundan çalışıyorum en son deneme 2yanlış 2boş geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkdaşlar Matematikte FDD Tamamı çözüm soru bankası var onu kullanan var mı?
    Palmeyi alıyorum arkadaşlar kimyada DH genel olarak palmeyi tavsiye ediyor
    Son tavsiyeler :)
  • palmenin neyini alıyosun lys kimya konu anlatımlı mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fizik lys kitap önerisi
    10 yıl önce açıldı
    AYT matematik konu önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynen dostum sende mi almayı düşünüyorsun ?
  • kimyada fdd konu anlatımlı kimya gayet güzel, ama simetri alma. ikiside bende var. fdd simetriye oranla hem daha kavratıcı hem daha özet gitmiş. ve çözümlü örenkleri simetriden fazla
  • yaza kadar alıcam lys kitaplarını, şu an araştırıyorum hocam
  • :) tamam hocam başarılar

FDD bir arakdaşımda var fakat onada bir bakıcam .d bu haftasonu alıcam nasipse. kitapları
  • muqmax M kullanıcısına yanıt
    anladım hocam, inceleyip yorum olarak yazarsın:)
  • Bilgiler Yukarıda iyi yayınlar arkadaşlar herkese tavsiye ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nükleus

Palme al bence
    Kimya hiç sevmezdim konular sıkıcı gelirdi yapamazdım vs vs şimdi bundan çalışıyorum en son deneme 2yanlış 2boş geldi

Peki palmenin soru bankası iyi midir yoksa sdece konu anlatm kitabı mı iyi

• TcetveL kullanıcısına yanıt
    Soru bankası da var, o da güzel alırsan zaman kaybı olmaz yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Nükleus

Soru bankası da var, o da güzel alırsan zaman kaybı olmaz yani

Sence sınava bi ay kala kimyadn soru bankası almak mı faydalı olr deneme mi (kimyam pek iyi degl )

• quote:

Orijinalden alıntı: muqmax

Arkdaşlar Matematikte FDD Tamamı çözüm soru bankası var onu kullanan var mı?

FDD tamamı çözümlü matematik kitabı nasıl ben almayı düşünüyorum da sence işe yarar mı kaliteli sorular var mı ?
  • TcetveL kullanıcısına yanıt
    Konuyu pekiştirmede deneme yetersiz kalır genel tekrar için o, soru bankası daha iyi olur şimdi hala zaman var

• quote:

Orijinalden alıntı: FastCalamity

quote:

Orijinalden alıntı: muqmax

Arkdaşlar Matematikte FDD Tamamı çözüm soru bankası var onu kullanan var mı?

FDD tamamı çözümlü matematik kitabı nasıl ben almayı düşünüyorum da sence işe yarar mı kaliteli sorular var mı ?

Dostum birkere inceleme fırsatım oldu güzeldi :) iyi bir yayın ama
    Güvender alırsan ondada pişman olmazsın. veya ESEN yayınlarının var karekök sıfır matemetik gibi yapmışlar bakarsan oda bir göz at derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.