Şimdi Ara

ürün iadesi hakkında yardım arkadaşlar bi bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar işyerimdeki pcye leadtek 6600gt ext ekrankartını aldım ama hoşuma gitmedi alalı üçgün oluyo iade etme şansım varmı daha üst modelini alacam bu kartı pentada bailiği olan bi bilgisayarcı arkadaştan aldım geri iade şansım varmı saygılar
    geri veremessem ikinci ele gidecek yardım edin arkadaşalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hikmet_19 -- 30 Ekim 2005, 18:03:49 >

• aldığın yere göre değişir normalde memnun kalmazsan 7 gün içinde iade hakkın var
  • bu sisteden alişveriş yapıpta iade eden varmı arkadaşalar ve şunuda yazayım beim ilk kartı asus radeon 9600xt bu kartla rasında gözle görülür çok azbi fark var bu üç oyunda denedim oyunlar underguraund 2 doom3 ve farcry alacak arkadaşlar duyrulur umduğumu bulamadım ve bu kart bu parayı hiç haketmiyor hemde hiç aldığım için hala kandime kızıyorum ah kafam ah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hikmet_19 -- 30 Ekim 2005, 18:02:45 >

• quote:

Orjinalden alıntı: seko2001

aldığın yere göre değişir normalde memnun kalmazsan 7 gün içinde iade hakkın var

böyle bir hak yok.insanları yanlış bilgilendiriyorsun.sadece internetten alınan ürünlerde 7 gün içinde iade hakkı var.tüketici kanunu okumadan kulaktan dolma bilgilerle lütfen cevap vermeye çalışma...1 ay içinde arıza çıkan ürünü değiştirme hakkı var veya netten alınan ürünlerde 1 hafta içinde iade hakkı var.
  • yani ben şimdi değiştiremiyecekmiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hikmet_19 -- 30 Ekim 2005, 18:18:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hikmet_19

yani ben şimdi değiştiremiyecekmiyim

aldığın yerin insafına kalmış.isterse değiştirir.ama kanunen böyle bir hakkın yok.ama değiştirirse senden aldığı ekran kartını da başkasına 0 diye satmak zorunda.yoksa zarara girer.
  • internet üzerinden alınan bi ürün ile bayiden alinan bi ürünün nefarkı varki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hikmet_19

internet üzerinden alınan bi ürün ile bayiden alinan bi ürünün nefarkı varki

bayi yani elden alınan ürünü görerek alıyorsun.yani aslında elinle kontrol ederek alıyorsun.istersen ürüne bakıp almama hakkın var.ama internetten alınan ürünlerde sana gelene kadar ürünü göremiyorsun.o nedenle 7 gün iade süresi hakkı tanınmış.
  • analdım hocam saol ozaman arkadaşlar haberiniz olsun üç günlük leadtek 6600gt ext ekran kartı var satlık 260 ytl
  • Ya sanırım 1 hafta içinde tüketicinin geri verme hakkı var bence şansını bir dene
  • Arkadaşlar benimde bildiğim 1 haftalık süre mesafeli sözleşmelerle ilgi yani internet üzerinden ve kapıda yapılan alım-satımı(Pazarlamacılar) kapsıyor.Mağazadan gidip alınmış bir mal ayıplı mal katogorisine girmediği sürece değiştirilmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egemen_ay -- 31 Ekim 2005, 11:29:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: xShaGRaTHx

Ya sanırım 1 hafta içinde tüketicinin geri verme hakkı var bence şansını bir dene

öyle bir hak mevcut değil.hiç olmazsa konuyu baştan okuyun
  • arkadaşım tamamen aldığın yere bağlı ben gold bilgisayardan modem ve ekran kartı almıştım ikisinide geri iade edip değiştirdim sende bir dene derim
  • ya elden alırken bakarak alıyosun diyosun ama bazı urunlerin kutusunu bile açtırmazlar parayı vermeden ayrıca diyelim kutusundan çıkardın baktın ne anlican ki elektronik bi parca anca eve getirip deneyerek ne olduğunu anlayabilirsin
  • Bu değiştirememe olayı bilgisayar parçaları ya da elektronik ürünlerle falan mı ilgili çünkü daha yeni ben kazak almıştım değiştirdim, üstelik alırken üsteme giyip denedim bile! Faturayı gösterdim, geri verdim başka bir şey aldım.
  • Öyle kazak gibi ucuz ürünlerde pek sorun etmezler.Bir de mesela bir iki sefer giyilmiş kazağı sen satın alırken anlamazsın.ama elektronikte durum farklıdır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KillForYou!
    Öyle kazak gibi ucuz ürünlerde pek sorun etmezler.

Dostum kazağı pazardan almadım, o ucuz dediğin ürün Kingston RAM'lerden pahalı ama elektronik kısmında dediklerine katılıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.