Şimdi Ara

Ürün Fotoğrafçılığı ARKA PLAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ürün fotoğrafları çekerken arka planın tamamen beyaz olmasını istiyorum(Pürüzsüz ve sade)

Bunun için 50*70 ebadında beyaz kağıt bulabildim ama bazı ürünler daha büyük olduğundan yada karenin içinde dışarısı da kaldığından olmuyor.

Acaba ne önerirsiniz? Daha büyük beyaz kağıt veya karton bulunabilir mi? Bulunabilir ise nereden? Bunun dışında bir fikri yada uygulaması olan var mı?

Ve malesef amatör olduğumdan yüklü bir mebla ödeyerek fotoğrafçıların kullandığı arkaplanı satın alamıyorum.

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

• Reklam baskısı yapanların kullandıkları büyük ebatlarda branda gibi şeyler var. Tam adı nedir bilmiyorum ama dev gibi reklam bastıklarına göre istediğiniz boyutta temin edebilirsiniz. Kağıttan falan da sağlam, uzun ömürlü bir malzemedir. Sanırım "vinil" deniliyor bu malzemeye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 4 Mart 2013; 1:33:20 >
  • Beyaz bir bez bile işini görebilir etrafını ampüller ile aydınlatırsın. Mesela bizim ürün fotoğraflamak için ürün çadırımız var içerisinde de farklı renkte fonlar var bir incele istersen nette.
  • Fotoğrafçılarda sonsuz fon mevcut. Onlardan alırsanız sorununuz çözülür.
  • matbaa işi yapanlarda daha büyük ebatlarda bulursun yada vinil baskı yapanlardan vinilde temin edebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Fotoğrafçılarda sonsuz fon mevcut. Onlardan alırsanız sorununuz çözülür.

Sonsuz ürkünç değil mi ama ? Düşünsenize, bir ürünü fotoğrafını çekmek üzere sonsuz fona koyuyorsunuz. Nerden geldim ben ? -Sonsuzluklan az önce !.. Dur bir de fotoğrafını çekeyim sonsuzlukta bir ürünün. Yutar insanı yahu, kaybolur gidersin, silinirsin ! Belki senden arta kalan makinadaki çekilmiş fotoğrafının exif bilgisinden bulurlar kim olduğunu. O da bir umut.
    "Sonsuz fonda kaybolanlar" - Bir Malfred Hiçkorkmaz filmi !.. 2013 yazında sinemalarda...

• Tüm yorumlar için teşekkür ederim arkadaşlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: homus

Tüm yorumlar için teşekkür ederim arkadaşlar.

çinden çok ucuza ürün çadırları sonsuz fonlar softbox lar temin edebilirsiniz fiyatlarıda Türkiye de satılanlardan cok uygun.
    en fazla 15 günde geliyorlar bir arkadaşım bu şekilde ekipmanını tamamlamıştı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.