Şimdi Ara

Uruk ve kelin numarası ne?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • niye bu kadar popülerler merak ettim. nüktedan kişilikleri mi yoksa liyakatlı bir persona mı??
    fazla hype edildiklerini düşündüğüm için bünyem otomatik olarak popülere antipati geliştirdi konularını takip edemedim.
    ama plankton gibi formüllerini çalıp kendimde uygulamak istiyorum. anlatın merak ettim işte.

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jocelyn Flores -- 27 Ağustos 2018; 2:31:36 >

• Bu arkadaşın uzun yıllar dediği de 2017 işte 19 aylık kullanıcılar. Ben kendi kayıt tarihimle uzun yıllar kelimesini aynı cümlede kullanmaya utanıyorum forumda 15 yıllık üyeler var ki adam 18-19 aylık üyelere uzun yıllar diyor. 1 ay falan evvel o kel ile uruk için bayağı detaylı açıklama yapmışdım. İşsiz adamlar forumda popüler olmak için uzunca bi müddet trollük yaptılar sonra normal insan moduna geçtiler , loser insanlar şey gibi düşün evde kalmış kızın sabah akşam instagrama resim yüklemesi gibi yani yapacağı bi şey yok ki bunlar da aynı o şekil. Muhtemelen 1 tane bile arkadaşı konuşacak kimsesi olmayan asosyal şişmanlar. Benim 4 senede attığım mesaj sayısının 8 katını 19 ayda atıyor adam inanılacak sayı değil. Günde 10 konu 150 mesaj atıyolar. Yani kısaca loser o ikisi.
  • translate den çeviriyorum hocam bi sn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3.seneye bırakan 2 loser başka bir olayı yok.hele kel zirve bu konuda
  • 3 Yıl mezuna kalmış . 3 defa sınava girmiş adamlar. Aslında Veteranlar desek daha doğru olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tartarusxd

3 Yıl mezuna kalmış . 3 defa sınava girmiş adamlar. Aslında Veteranlar desek daha doğru olur.
    hem 3 yıl hem DE 3 KERE Mİ! NE Bİ DE VEJETERYANLAR MI ??!!!!!!!!!!!!! NASI YANİ YA
  • quote:

Orijinalden alıntı: regista1

3.seneye bırakan 2 loser başka bir olayı yok.hele kel zirve bu konuda
    e normali zaten 3 yıl değil mi?? eleştirmek için eleştirme kardeşlerimi lütfen. 3 yıldan az hazırlanan da ne biliyim biraz şey...
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-618251501 -- 12 Mayıs 2021; 0:21:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uruk da kel de adamdır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Uzun yıllar forumda bulunmaları ana etkenidir muhtemelen. Ortamdaki abilerin kıçları tutuştuğunda ''biz yıllardır burdayız koçum'' argümanının sanal vücut bulmuş halleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: batu,..

Uzun yıllar forumda bulunmaları ana etkenidir muhtemelen. Ortamdaki abilerin kıçları tutuştuğunda ''biz yıllardır burdayız koçum'' argümanının sanal vücut bulmuş halleri
    Bu arkadaşın uzun yıllar dediği de 2017 işte 19 aylık kullanıcılar. Ben kendi kayıt tarihimle uzun yıllar kelimesini aynı cümlede kullanmaya utanıyorum forumda 15 yıllık üyeler var ki adam 18-19 aylık üyelere uzun yıllar diyor. 1 ay falan evvel o kel ile uruk için bayağı detaylı açıklama yapmışdım. İşsiz adamlar forumda popüler olmak için uzunca bi müddet trollük yaptılar sonra normal insan moduna geçtiler , loser insanlar şey gibi düşün evde kalmış kızın sabah akşam instagrama resim yüklemesi gibi yani yapacağı bi şey yok ki bunlar da aynı o şekil. Muhtemelen 1 tane bile arkadaşı konuşacak kimsesi olmayan asosyal şişmanlar. Benim 4 senede attığım mesaj sayısının 8 katını 19 ayda atıyor adam inanılacak sayı değil. Günde 10 konu 150 mesaj atıyolar. Yani kısaca loser o ikisi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kel dediginiz adamin tam nicki ne

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DH Forumun en overrated ikilisi olabilir.

• Yalan Söylemeyen Adam kullanıcısına yanıt
    Doğrudur, ben bu yaz foruma katıldım.Genelde bilgi alıp çıkarım.

Bu tarz bir düşüncenin yanlış olduğunu savunuyorum.İnsanlar forumda istediklerini yapmakta özgürler(İş hakaret boyutuna vs varmadığı sürece). Onların sahip olduğu popülerlikten bu kadar rahatsız olmanı anlayamadım.Altı üstü forumda mesajlaşıyoruz , biraz abartmışsın.

Yaptığın yakıştırmalar da hiç hoş değil. Ben de sosyal medyanın çok yanlış kullanıldığını düşünüyorum fakat insanları bu kadar ağır sözlerle yargılamak seni en az onlar kadar saçma kılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trkmstf

Kel dediginiz adamin tam nicki ne
    Hep lys kasan adam
  • 20102010

20162016

Numaralar bu

• İnsanları böyle vurmak iyiymiş . Bana sorarsanız biri Adanalı ( hemşerim) biri Ankaralı .

• Telefon numaralarını istiyorsun sandım

• Hocam şimdi globalleşen dünyamızda numünal değerler baz alındığında tabiki dolar indexli bu sınav maratonunda efor sarfeden 3 sosyalist kardeşimiz.

ne diyon **, türkçe ''bu hıyarlar kim?'' desene
  • Bu adamları eleştirip haklarında her gün 10 tane konu açıyorsunuz, sonra bu adamlar neden bu kadar ünlü diyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simon Petrikov

Telefon numaralarını istiyorsun sandım

Ben de öyle sandım he

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.