Şimdi Ara

Ürkütücü bir otobüs yolculuğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Linki yanlış vermişim, paylaşmak istediğim video buydu https://www.youtube.com/watch?v=y-nkUnAcZtA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlkerA. -- 15 Ocak 2013; 11:10:49 >

• Sofor harbi salakmis ya.
  • Kanarya Adaları, Tenerife

O yollardan ben de geçtim tur otobüsü ile. Şoförümüz bayandı, koca otobüsle cayır cayır geçiyordu bu ve benzeri virajları, ağzım açık kalmıştı. Videodaki eleman acemiymiş

Aşırı engebeli, uçurumlar çok dik, iki nokta arası kuş uçuşu atıyorum 1km mesafeyi gitmek için yollar 5 km dolanıyor

• Şarkı video uyumu güzelmiş
  • bulunsun daha iyi içinden

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öğrenciler ucuz kurtarmışlar , kaldı ki zaten o yolda otobüs sürmek aptallık,
  • Otobüsü kullanan abinin burcu yengeç miydi acaba?

• En ilginci bu bence adam zorla yuvarlıyor kendini. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dominic Toretto

Otobüsü kullanan abinin burcu yengeç miydi acaba?

Ne alakası varki bende yengecimde merak ettim
  • aklıma mersin gülnar yolu geldi.

google map : 36.150795,33.31407

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABCdiküçgeni -- 15 Ocak 2013; 19:45:37 >
  • Gereksiz abartmış kadın, 2 tane kadın toplanmış araba bile sürmeyen, gereksiz heyecan yapıp milleti ayaklandırıyor, diğeri video çekiyor. Sonra bağırıp ağlayarak otobüsten herkesi indiriyor bu ürkütücü mü yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gorod

En ilginci bu bence adam zorla yuvarlıyor kendini. :)

burda şöförün suçu yok, yolu tarif edenlerde sıkıntı. o kadar sol yap dediler ki, adam sonunda soldaki tümseğe çıkardı aracı

• quote:

Orijinalden alıntı: ABCdiküçgeni

quote:

Orijinalden alıntı: Gorod

En ilginci bu bence adam zorla yuvarlıyor kendini. :)

burda şöförün suçu yok, yolu tarif edenlerde sıkıntı. o kadar sol yap dediler ki, adam sonunda soldaki tümseğe çıkardı aracı

İyide araç o tümseğe çıkıncı soför gaz veriyor araç arka tarafı çukura doğru salmaya başlıyor.Gaz vermese ya da kaymaya başladığı an gazdan ayağını çekse kurtarır belki.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.