Şimdi Ara

UPSilon 2000 UPS yazılımının kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar UPSilon yazılımını kurdum fakat UPS i görmedi ayarlarında 4 port var hiçbirinden görmedi aygıt yöneticisinde 2 port var programın sağ altaki ikonunda kırmızı çarpı işareti var.Nasıl çalıştıracağım programı yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cango69 -- 29 Haziran 2007; 17:20:03 >

• walla üşeniyorum hoca şimdi hangi cd içerisinde kaldı o program bulacam, sonra vista da çalışacak mı o da var. programı upload et deneyim diyeceğim ama madem aklıma getirdin bir sitesine girim bakayım. lakin şifre de istiyordu.. bakıp geliyorum
  • Vistayada kurdum vistada bağlandı diyor fakat o kırmızı çarpı işareti gitmiyor bu kadar kötü bir yazılım görmedim.
  • ya bana şifresini atsana pm' den. o kadar cd içerisinden programı bulamadım. %100 var ama allah bilir nerede

rs232 to rs232 driver kullanıyormusun?
  • Hayır Driverı falan yok ayrıca şifresini neden istiyorsun şifreler kişiye özeldir.
  • o zaman şöyle söyleyim, kendi kablos rs232 to rs232 idi sanırım. sende bu çalışmayabilir. nedenine gelince, norton yüklü ise kesin çlışmaz. bu programa izin vereceksin. mcafee de yüklü ise yine çalışmaz. yine izin vereceksin. diğerleri için de keza aynı. lakin bu kablo ile bağlantı kuramayabilirsin board' a bağlı olarak. bu durumda rs232 to rs232 kablo için bir kere pc ne diyor ona bak. olmadı usb to rs232 kablo al ve tak %100 guarante çalışacak. olmadı başka alternatif proramlar da var free. onlardan dene. ben gıcık oldum bendeki şifreyi bulacam diye ama hdd' de çıkmadı cd' lerden birinde ama hangisinde bilemiyorum. senden istememin sebebi kısayol olması. yoksa nette arasam yine bulurum. benden bu kadar, kolay gelsin

• 127.0.0.1 ip no yu ya da bilgisayarının aldığı ip' yi programa yaz. yalnız kablo için driver olayı vardı yanılmıyorsam. usb to 232 için gerekiyor da 232 to 232 için hatırlamadım. sisteme girip bak ? işareti çıkar ise bu driveri da yükle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ip yi zaten program otomatik veriyor Aygıt yöneticisindede driver isteme olayı görünmüyor.Tunçmatiğin destek servisinede yazdım ama cevap gelmedi nebiçim teknik destekse bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cango69 -- 29 Haziran 2007; 16:53:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.