Şimdi Ara

UPS Tamircisi nerde var yaa?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

APC UPS im vardi, bir kisa devre sonucu 2 tane transistoru sizlere omur. Degistirdim yenilerini alip ama calismadi. Hic elektrik gitmiyor gibi sanki...Su UPS i tamir edebilecek bir yer var mi ya? Buyuk dert benim icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Death_Knight_ -- 24 Aralık 2005 9:51:21 >

• bu bahsettiğin ups çeşitini bilmiyorum ama yenisi yokmu
    yoksa sana daha maliyetli olmasın
  • Küçük bir tadilat sonrasında soru cevap verilecek hale gelmiş.

_Death_Knight_ UPS onarımında izlenen tamir yolu 2 şekildedir.

1-) Servis onarımı deneyim,şema , yedek parça desteği ve tecrübe ile yapılır.
    2-) Piyasada onarım yapanlar ise deneyim şema ve yedek parça desteği bakımından Yetkili servis kadar şanslı olmadıklarından bir miktar deneme yanılma yolu ile onarım yaparlar.

Ben bunları neden anlattım : Eğer onarım sırasında elinizde yetkili servislerde olduğu gibi şema + malzeme desteği yoksa bulduğunuz arızalı parçanın kendisi yerine muadil adını verdiğimiz yerine çalışabilecek olan parçayı takarlar ( arızalı olan orjinal malzeme temiz edilemezse ) ve bu bazen her ne kadarda muadil gibi görünsede cihaz ile olan uyumsuzluğundan dolayı yeni takılan parça yanar veya transistor dışındaki fark etmediği bir diğer kompanent yeni takılmış transitorlarıda yakar.Bu onarımda doğal olarak size yansır

Bu sebeple bir ürünün Yetkili tamir servisi varsa ilk tercih o olmalıdır.

Saygılar.
    Melih

• nerden istiyorsun tamirciyi belirtseydin...(hangi il)
  • Selam.
    Istanbul Avrupa yakasinda tamirci ariyorum.

Yetkili servis aradim ama pek bi yetkisiz cikti. Cihazin ici acilan UPS lere bakmiyorlarmi$...
    Onun icin yapabilecek biri varsa bi gostereyim belki cok pahaliya patlamaz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AKÜ DE KACAK MI VAR ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.