Şimdi Ara

UPS sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba. tunçmatik 1000V ups kullanıyorum ancak zaman zaman elektrik gitmediği halde bip bip ötmeye başlıyor ve pc'yi kapatıp açınca düzeliyor. ups'i yeni aldım, önceden de bu modeli kullanıyordum ve böyle bir sorun olmamıştı. durduk yere ötmesini nasıl engelleyebilirim? aküye mi geçiyor ne yapıyor bu anlamadım

• Hocam benim de aynı marka ve benim de aynı şekilde elektrik gitmeden ötüyor ve ben teknik servisini aradim adamlar içinde ki regülatör elektrik düşüşü yada yukselisi olunca otomatik olarak aküyü devreye sokuyor dedi bana pek inandırıcı gelmedi ama. bir akşam odada ki ampulun isigi birden azaldı ve o zaman baktım devreye girdi gene bu kez gözümle gördüm olayı elektrik düşünce devreye giriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deprox

merhaba. tunçmatik 1000V ups kullanıyorum ancak zaman zaman elektrik gitmediği halde bip bip ötmeye başlıyor ve pc'yi kapatıp açınca düzeliyor. ups'i yeni aldım, önceden de bu modeli kullanıyordum ve böyle bir sorun olmamıştı. durduk yere ötmesini nasıl engelleyebilirim? aküye mi geçiyor ne yapıyor bu anlamadım

Bizim ülkede elektrik çok dengesiz olduğu için evin geneli için bir elektrik dengeleyici almak şart.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.