Şimdi Ara

Ups seçimi hakkında yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler , ups almaya karar verdim ama hangi özelliklerine dikkat etmem gerekiyor bilmiyorum.Benim sistem için ne kadar güçlüsünü almam gerekiyor.parçaları sayayım
    700 wattlık bir kasa
    23' samsung lcd
    modem
    2+1 ses sistemi
    kablosuz telefon
    harici hard disk bunlar için kaçlık bir ups yeter bana?

    Birde benim gördüklerimde hep 4 tane priz var.Ama bana 6 lazım kaliteli bir uzatmaya altısınıda bağlayıp onu ups'e bağlasam sorun çıkar mı?Sonuçta modem veya dect telefon çok fazla bişey çekmez sanıyorum.

    Son olarak tunçmatik'i nasıl bilirsiniz?

    Teşekkür ederim şimdiden.



  • Bütçe nedir.

    Çoğaltmaya gelince ups in gücünü aşmadığınız sürece istediğiniz kadar grup priz kullanın sorun olmaz
  • 250 liraya kadar çıkabilirim.http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=20653&ref=akakce&v=1.74.7 şunu buldum nasıldır acaba yeterli gelir mi?Birde bilgisayarla iletişim kurabilenlerden alayım diyorum elektrik gelmezse akü biterken kapatsın bilgisayarı bunun o özelliğide var sanırım?
  • Merhaba

    UPS için PC ve monitör uygun ama yazdığınız tüm cihazlrı bağlarsanız.250 tl civarında alacağnız ups sizi max 20 dk besler asılında ups temel amaç pc kasasını besleyerek veri kaybını önlemektir.
  • Ben yıllardır çıkışı çoklayıp kullanıyorum bi zararı olmuyor, evdekiler o prize elektrik süpürgesi takmadığı sürece tabi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seçim konusunda yardım
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.