İyi günler , ups almaya karar verdim ama hangi özelliklerine dikkat etmem gerekiyor bilmiyorum.Benim sistem için ne kadar güçlüsünü almam gerekiyor.parçaları sayayım 700 wattlık bir kasa 23' samsung lcd modem 2+1 ses sistemi kablosuz telefon harici hard disk bunlar için kaçlık bir ups yeter bana?
Birde benim gördüklerimde hep 4 tane priz var.Ama bana 6 lazım kaliteli bir uzatmaya altısınıda bağlayıp onu ups'e bağlasam sorun çıkar mı?Sonuçta modem veya dect telefon çok fazla bişey çekmez sanıyorum.
Son olarak tunçmatik'i nasıl bilirsiniz?
Teşekkür ederim şimdiden.
Bütçe nedir.
Çoğaltmaya gelince ups in gücünü aşmadığınız sürece istediğiniz kadar grup priz kullanın sorun olmaz
250 liraya kadar çıkabilirim.http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=20653&ref=akakce&v=1.74.7 şunu buldum nasıldır acaba yeterli gelir mi?Birde bilgisayarla iletişim kurabilenlerden alayım diyorum elektrik gelmezse akü biterken kapatsın bilgisayarı bunun o özelliğide var sanırım?
Merhaba
UPS için PC ve monitör uygun ama yazdığınız tüm cihazlrı bağlarsanız.250 tl civarında alacağnız ups sizi max 20 dk besler asılında ups temel amaç pc kasasını besleyerek veri kaybını önlemektir.
Ben yıllardır çıkışı çoklayıp kullanıyorum bi zararı olmuyor, evdekiler o prize elektrik süpürgesi takmadığı sürece tabi.