Şimdi Ara

UPS seçimi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bulunduğum bölgede çık sık elektrik kesintisi olmasından dolayı bu önümüzdeki 1 hafta içinde UPS alacağım. Tunçmatik almayı düşünüyorum, fiyat olarak bunların üzerine çıkmayacağım zaten, diğer ürünleri düşünmüyorum. Acaba bu aşağıdakilerden hangisini önerirsiniz?

TUNCMATIK 600VA, Line InteractiVe - 69,29 TL

TUNÇMATİK LITE 650VA LINE INTERACTIVE UPS - 79,94 TL

Özelliklerinide yazıp, karşılaştırma yapılabilirdi ama ben bu ürünlerden birini kullanıp da, tavsiye edecek olan arkadaşlarımdan yönlendirme almak istiyorum.

Teşekkür ederim.

Elektirik kesilince ya gelir diye beklemedim hiç.Pcyi kapatmak için yeterli süre veriyor.Kaç dk açık tutar tam manası ile bilemiyorum onun için

Orijinalden alıntı: ag67

Lite 650 kullanıyorum ben.Şu anda satışta olan kasadan değil ancak eski kasadan.6 7 yıl oldu sanırım alalı.
    Akü bitmişti, değiştirdim tekrar eski performansına kavuştu.
    Akü dışında tek sorun yaşattı bana açma kapama tuşu bozuldu.Bir tane tactile buton alıp onuda kendim değiştirdim.

Elektirik kesilince ya gelir diye beklemedim hiç.Pcyi kapatmak için yeterli süre veriyor.Kaç dk açık tutar tam manası ile bilemiyorum onun için

Vallahi bende yorum yapan bir arkadaş çıkmadığı için 600 V olanını aldım, hem şık ve hemde yatay olarak kullanıldığı için fazla yer kaplamaz diye düşündüm. Zaten bir tek masaüstü bilgisayar için kullanacağım. Tunçmatik'in ürünlerine güveniyorum açıkçası, güven veriyor ve ayrıca yerli bir firma olmasıda cabası.

• Hayırlı olsun hocam.İyi yapmışsınız.3 4 sene sonra akü bitince akü değişimi ile ürünü kullanmaya devam edersiniz.İçindeki parçalarda minimal boyutlarda değil.Az çok bilginiz varsa arıza durumunda elektronikçiden parça alıp kendinizde değişim yapabilirsiniz.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.