Şimdi Ara

UPS REZİLLİĞİ! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
93
Cevap
0
Favori
47.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 14.15'te şubeye gelen ürünü bir gün sonra dağıtıma çıkaracak kadar gevşek bir firmadır. Halbuki getirecekleri adres de 3-4 kilometrelik bir yer...

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Bana 2 haftada getirmişlerdi

• Mng kargo

Yazılım stablizasyonu süper

• Bence en iyi kargo firması olayı semtten semte, ilçeden ilçeye değişiyor. Aras kargoyu yerden yere vuranlar olmuş, ünlü Türkiye'de elektriklerin kesilmesi olayında eve geldiklerinde telefon açmışlardı.

• yurt içi ups pişmanlıktır

içinde 700 küsür tl değerindeki kargoyu haşat edip getirdiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mob411

yurt içi ups pişmanlıktır

28.11.2015 18:13:49 SAKARYA ARİFİYE SS ŞUBEYE GÖNDERİLDİ MAHMUTBEY HUB
    28.11.2015 15:24:27 MAHMUTBEY HUB ŞUBEYE GÖNDERİLDİ İSTANBUL YENİ AVCILAR SS
    28.11.2015 15:24:07 KURYE GERİ GETİRDİ (BILGISAYAR PROGRAMI) İSTANBUL YENİ AVCILAR SS

27.11.2015 Cuma akşam saatlerinde Vatandan sipariş ettiğim monitörle ilgili ups in kargo takip bildirimleri.

Şikayetlere baktığımda , Terör ve trafik kazalarından ve benzer musibetlerden sonra Türk milletinin başına gelmiş en büyük felaketlerden biri olarak görünüyor bu kargo şirketinin "Yurt içi" şubeleri.

Ben de şuanda "korku ve endişe" ile Asus marka monitörü beklemekteyim... Gidişat iyi gibi , İl sınırlarına girmişler veya o doğrultuda gidiyorlar...

Bilen , daha önce bu firmadan haftasonu ürün teslimatı alan arkadaşlara sormak istiyorum , bu firma Pazar günleri de dağıtım yapıyor mu ? Eğer yapmıyorsa muhtemelen Pazartesi,Salı ya kayar teslimat "en iyi" ihtimalle.

İyice öğrenmem lazım teslimat vakitlerini ki getirirler burada şubeleride yok mazallah ! Türkiyeyi gezdirirler heralde monitöre

Son olarak , ne kadar kuryelerde ellerden ele gezerse gezsin elektronik ürünlerde (monitör gibi) hasarlı,kırık,iyi korunmamış hatta kurcalanmış teslimat yapıldığı oluyor mu bu firmada ?

Biraz araştırdım bu firmanın yurt içi taşıma araçlarının taşıma rafları,donanımları gayet iyiymiş,korumalıymış bla bla... Biraz içim rahatladı , benim için kesin kriter 1 gün dedilerse 1 hafta , 1 hafta dediler ise 1 ayda gelsin fakat "aldığım firmadan teslim aldıkları şekilde" tertemiz,sapasağlam gelsin !

Buna azami dikkat edildikten sonra bundan beni memnun bıraktıktan sonra 1 günde gelmiş 5 günde gelmiş gerçekten mühim değil , tabi ki vaktinde gelsin ama sağlam gelsin canımı yesin

Bu arada burada Yurtiçi Kargoyu yerden yere vuran arkadaşlar , son 1 yıl da çoğu envayi çeşit ebatlarda elektronik donanım olmak üzere 6,7 gönderi yapıldı sipariş verdiğim firmadan ve hepsini Y.içi Kargo getirdi Cuma verdiğim siparişler C.tesi sabah-öğlen arası bulunduğum ilçede oluyor du en geç öğleden sonra 3 gibi 4.kattaki evimin kapısında siparişleri sağlam şekilde buluyordum.Tüm gönderileri mi aynı zamanlama ile çoğunu haftasonu kapıma kadar getirdi bu firma Allahları var !

UPS beni memnun mu edecek yoksa kanser mi edecek önümüzdeki birkaç günde görücez inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Provisioner -- 29 Kasım 2015; 4:26:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mob411

yurt içi ups pişmanlıktır

Bu arada kardeşim mesajdan bir ay geçmiş fakat merak ettim okuyunca , ne sipariş vermiştin ve ne gibi zarar geldi ürününe ? "Özel" ise fazla açmana gerek yok :)

• Teknosa'dan cuma kargoya verilen ürün cumartesi saat 15:xx civarı elime ulaştı. Hiç beklemiyordum, şaşırdım kaldım
    (İstanbul-Tekirdağ ama ) Ups'den memnunum genel olarak
  • Her kargo firmasının her şehirde verdiği hizmet değişebiliyor şimdi kime sorsak yurtiçi kargo çok iyi der gel gör ki benim şehrimde berbat antalyada en iyi çalışan kargo firması UPS ve MNG kargo
  • ups den hiç birşey istemem artık...

700 tl lik malzeme kuşburnu bakla yarma vs.. Bozulacak malzeme.Gönderen kişinin kargo yapmasına yani kutulamasına izin verilmemiş, kargocular kendileri kutulamışlar. Öyle güzel kutulamışlarki hepsi birbirine karışmış atmış fırlatmışlar.. Ayrıca kuşburnular akınca kargo kutularını yeniden kargolamışlar. Bizim 5-6 gün sonra geldi hatta 7 de olabilir. Şikayet ettik tanzim formu doldurdular fotoğrafları aldılar ama birşey çıkmadı en son. Kurtarabildiğimizi kurtardık malzemelerden kurtaramadığımızı kutularla beraber attık.

Hani kargoyu gidip şubeden alalım dedik şubeleri yok.Tuhaf bir kargo şirketi. sikayetvar.com a da şikayette bulunduk.

hayır iade edelim satıcıya diyorlar ama satıcıda tanıdık, iadelik bir durumda yok. Aynı malzemeleri sonradan sürat kargodan istedik 2 gün içerisinde geldi sıkıntısız. Yurtiçinden istiyorum hepsiburadadan birşeyler onlarda sorunsuz geliyor.

sistemleriylede istedikleri gibi oynuyorlar geldik bulamadık diyorlar halbuki evdeydik bütün gün.

Gelecek monitorden de hayır bekleme bence iade et hocam. Ups bu işi bilmiyor

UPS REZİLLİĞİ!
     UPS REZİLLİĞİ!
     UPS REZİLLİĞİ!

• quote:

Orijinalden alıntı: Reaktans

Teknosa'dan cuma kargoya verilen ürün cumartesi saat 15:xx civarı elime ulaştı. Hiç beklemiyordum, şaşırdım kaldım
    (İstanbul-Tekirdağ ama ) Ups'den memnunum genel olarak

Ben de bekliyordum fakat cuma verdiğim ürün İstanbul dan Sakarya ya Pazartesi gününe girdik daha ulaşamadı üstelik Sakarya da "3" şubesi , servis sağlayıcıları var !

Kısacası arkadaşım bu arkadaşlar bu işi yapamıyor en azından Türkiye sınırları içerisinde...

Yurtiçinden 6 gönderim oldu sanırım 5 i cuma akşamı kargoya verildi "tamamı" C.tesi öğlen elimdeydi , hizmette tutarlılığı,istikrarı görüyor musun ?

Ürünleri bozulan arkadaşa da geçmiş olsun , monitörde fiziksel ve teknik herhangi bir sıkıntı olmadıktan sonra inşallah uzun zaman kullanmayı düşünüyorum

İstanbul dan Sakarya ya kıç kadar monitörü 3 günde getiremeyen firma ile birde "iade" gönderi yapmak he ? Allah korusun :)

Olur da iade yapmam gerekirse eğer bu imkan tanınıyorsa parasını ne kadarsa veririm UPS harici bir kargo firması ile gönderirim fakat Vatan onun da önüne engel koymuşsa şaşırmam...

UPS = Kesintisiz Çile Kaynağı

Edit : Ürün elime 30.11.2015 16:00 itibariyle ulaştı arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Provisioner -- 1 Aralık 2015; 0:58:23 >

• mng yurt içi cidden daha iyi.

aynı tarihte aldığım 2 üründen biri mng kargoyla geliyor biri ups ile. mng kargo sabah 10:30 da teslimi sağladı

ups türkiye denen firma bozması kargomu getirmediği halde başka birine teslim etmiş. hangi adrese kime teslim edildi belli değil. çağrı merkezini arıyorsun kapalı! yarın sabah ara diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mânâlùx Râpérâ

Yurtiçi ise teslimatınız kesinlikle kullanmayın ups i.
    Aras kargo öneririm.
    Ama yurtdışı ise harikadır. Fedex ile birlikte.

Hort!
    Çok enteresan. Adamlar yükleme boşaltma ile uğraşmıyorlar, direkt dağıtım aracını kamyona yüklemişler.
    Çok ilginç. Gerçekten böyle mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 8 Haziran 2018; 13:3:25 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.