Şimdi Ara

UPS kargo fiyaskosu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
13.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yıllardır ups firmasını kullanıyorum çok memnunum.Benimde sıkıntım aras kargo ile..Geçenlerde kargo ücreti 8.95 benden 10 lira aldı şer..siz.Bozuk yok de üstü kalsın mı de..Tamam der geçerim ama böyle yapınca uyuz oluyorum bu tiplere.Bilseydim almadan üzerindeki ücrete bakardım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MB-CLS

ben ups ile 4-5 kere çalıştım bir sıkıntı yaşamadım.Gayet düzgün bir firma

+9999999999999999999999999999999999999
  • ben de UPS ile UPS'mi gönderdim.
    UPS iki kez gitti geldi. Her seferinde biraz daha kırıldı kargoda. Sorumlu da bulamadık.
  • dün sabah saat 9 da gelen kargomu sırf günde bir defa dağıtıma çıkılır prensibi yüzünden 1 gün geciktirdiler, halbuki hem yurdiçinde hemde aras kargoda öğlen şubeye gelen kargolar akşam üzeri geliyordu, allahtan internetten kargo takibi var, şubeye girdiği saat internetten görünüyor, neyse bir günlük gecikme bana asla bir da ups ile kargo getirtmem dedirtti, o değilde ups yüzünden ups ile anlaşmalı firmalar la alışveriş yapmamak biraz üzdü (vatan , novabazar v.s.) ama olsun, ben yine de asla ups ile çalışmayacağım, sadece ups ile göndeririz diyen firmalardan alışveriş yapmam., bu zamanda böyle kaplumbağa hızı ile çalışılmaz.
  • UPS Kargo evde bulamayınca kaç kere geliyor? 2 mi 3 mü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar, pcdepo'dan aldığım asus zenbook perşembe kargoya verildi, cuma günü ups kargoyu teslimetmeyince aradım, yetiştiremedik dediler, cumartesi teslimat istediğimi söyledim işyerimi hayhay dediler. cumartesi 12:00'de internet sorgulamasında halen bir aktivasyon olmaması üzerine ups müşteri hizmetlerini aradım, kargonun şubeden çıkmadığını, barkodunun düşmesi nedeniyle veya kargonun kaybolması nedeniyle mahmutbey şubesinde olduğunu belirttiler. hemen çıkmasını, gün içerisinde bana ulaştırılmasını ve bana bilgi verilmesini istedim, ihbarlı olmadığı için haber vermeyeceklerini söylediler. bir sinirle pcdepo'yu aradım pazartesi yardımcı olacaklarını, gerekirse yeni ürün çıkaracaklarını söylediler. sonrasında baktığımda ise adreste olmama rağmen saat 11:30'da kargonun benim adresimde hiç tanımadığım bir kişi tarafından alındığı yazıyor. müşteri hizmetlerini aradığımda tek yaptıkları kayıt açıp 3 - 6 iş günübeklememi söylemek. saat 3'ten sonra onlara da ulaşamadım pcdepo'ya da. şu anda 3000 liralık bilgisayar ortada yok, ne yapmam gerekiyor bir bilgisi, tecrübesi olan var mıdır acaba? pcdepo sözünde durup yeni bilgisayar gönderir mi yoksa ellerim boş ups ile davalık mı olacağım acaba

• Bugün akşam saatleri itibariyle Vatan Bilgisayar firmasından bir monitör sipariş ettim arkadaşlar.

Açıkçası , Vatan PC gibi "Türkiyenin teknoloji Hiperstoru(!)" firmanın en azından Yurtiçi Kargo , Aras Kargo , MNG Kargo gibi yerli , çoğu bölgede ilçe ilçe şubeleri olan gönderileri mükemmel olmasa da "zamanında" adreslerine teslim edebilen ve sağda solda kaybetmeyip , "bulamadık bırakmadık" pişkinliğine başvurmayan sağlam firma alternatiflerinin olmasını beklerdim...

Müşteri hattında ki bayan a sorduğumda "UPS ile gönderilecek" dedi , oradan başka alternatif olmadığını ve bu firmanın insafına kaldığımı çaktım zaten.Son bir saattir sadece "meraktan" ve Vatan ın az önce SMS ile gönderdiği kargo takip numarasının UPS sitesinde sms den bu yana 1 saat geçmesine rağmen ,

"Bu Referans/Takip Numarasına ait bilgi bulunamamaktadır. Lütfen numaranızı kontrol edip yeniden deneyiniz."

bu mesajı almam üzerine biraz kıllanarak bu firmayla ilgili "acaba?" diyerek olası şikayetleri,sıkıntıları bir araştırayım dedim ismi biraz dünya firması izlenimi,görüntüsü verdi ve "ne kadar sıkıntılı olabilir ki ?" dedim...

AMAN ALLAHIM !

10 senedir bu firmanın pişkinliği,beceriksizliği,acemiliği yüzünden ülke çalkalanmış ben siparişimden sonra öğrenmişim !!!

Kaldı ki , Yurtiçi Kargo , Aras Kargo , MSN Kargo , v.b envayi çeşit firmanın şubeleri bulunduğum ilçede birer ikişer olmasına rağmen UPS şubesi sadece şehir merkezinde (Adapazarı) varmış , olası bir "bulamadık,geri götürdük" durumunda beni çok ciddi sıkıntılara sokabilir ki yarından itibaren en az 3,4 gün öğleden-gece saatlerine kadar işte olucam ve olur da öğlen-akşam saatleri arasında kargo adrese getirilir de evde bulunmazsam veya evde bulunan ailemden birine ısrarla teslim falan edilmezse gerçekten Sıçtığımın yağlı boya tablo resmidir !

İnternet siparişlerinde yaşattığı sorunlara,iade ürünlere(kullanıcı iddiası) rağmen Vatan Bilgisayara bir şans vereyim olsun onların da internet gönderi hizmetini,kalitesini bi görelim belki memnun bırakır diye sipariş verdim ama adamların çalıştığı "tek" kargo firması da TAMAMEN KENDİ KAFALARINDA ! Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş...

• A ®h Pozitif kullanıcısına yanıt
    Yok artik daha neler. O nasil bir komşu öyle hocam. Kavga falan cikarmadiniz mi ? Direk kavga sebebi yani yaptigi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmert02

Yok artik daha neler. O nasil bir komşu öyle hocam. Kavga falan cikarmadiniz mi ? Direk kavga sebebi yani yaptigi.

kızdan ayrılalı çok oldu aslında birazda pişmanım 5 yıl geçti üzerinden gerçi
  • quote:

Orijinalden alıntı: A ®h Pozitif

quote:

Orijinalden alıntı: mmert02

kızdan ayrılalı çok oldu aslında birazda pişmanım 5 yıl geçti üzerinden gerçi

Sana da hatirlattik maziyi hocam kusura bakma :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • UPS Kargo ile sorun yaşayanlara yardımcı olması için yazıyorum. UPS kargolarınızı teslimat öncesinde https://kargotakiptr.com/ups-gonderi-takip-kargo-takip buradan sorgulayabilir ve orada yazan teslimat saatinde veya dağıtım saatinde evde bulunabilirsiniz. Genelde ups kargo teslim edene kadar teslimatı dener.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.