Şimdi Ara

## UPS İle İlgili Her Şey (Kesintisiz Güç Kaynağı) ## [ANA KONU] (222. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.585
Cevap
110
Favori
750.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: by@li

Şükrü bey

Ben aşağıdaki linkte verdiğim ürünü aldım eve getirdim ve kurdum. Akü full boş olduğu için 8-10 saat falan elektriğe bağlı kalması gerek değil mi?

Birde bu ups te usb çıkış var sanıyorum kontrol edilebiliyor. Qnap 860 pro+ aldım, henüz disklerini almadığım ve konfigure etmediğim için usb den nası kontrol edilir mi bilmiyorum deneyip göreceğiz.
    http://www.apc.com/products/resource/include/techspec_index.cfm?base_sku=BR1200G-GR&total_watts=200

bu arada fiyat soran arkadaşlar için 336 dolar +KDV /10 taksit gibi bir fiyata aldım.

by@li hayırlı olsun güle güle kullan, benim tercihim network bağlantılı bir model olurdu ama bu modelde de en azından NAS-USB-UPS bağlantısı olduğu için NAS kurtulur.

Yine de NAS'daki önemli bilgileri başka bir yere de yedekle... Benim NAS reboot yaparken yine dondu, elimde jpeg'ler olmasına rağmen raw fotoların yarısı uçtu... Belki QNAP daha güvenilirdir ama yine de Raid sistemi bozulunca pek düzeltilemiyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: asukrumercan

quote:

Şükrü bey

Ben aşağıdaki linkte verdiğim ürünü aldım eve getirdim ve kurdum. Akü full boş olduğu için 8-10 saat falan elektriğe bağlı kalması gerek değil mi?

Birde bu ups te usb çıkış var sanıyorum kontrol edilebiliyor. Qnap 860 pro+ aldım, henüz disklerini almadığım ve konfigure etmediğim için usb den nası kontrol edilir mi bilmiyorum deneyip göreceğiz.
    http://www.apc.com/products/resource/include/techspec_index.cfm?base_sku=BR1200G-GR&total_watts=200

bu arada fiyat soran arkadaşlar için 336 dolar +KDV /10 taksit gibi bir fiyata aldım.

by@li hayırlı olsun güle güle kullan, benim tercihim network bağlantılı bir model olurdu ama bu modelde de en azından NAS-USB-UPS bağlantısı olduğu için NAS kurtulur.

Yine de NAS'daki önemli bilgileri başka bir yere de yedekle... Benim NAS reboot yaparken yine dondu, elimde jpeg'ler olmasına rağmen raw fotoların yarısı uçtu... Belki QNAP daha güvenilirdir ama yine de Raid sistemi bozulunca pek düzeltilemiyor..

Şükrü bey teşekkür ederim, online bir model almayı çok istedim ancak hem qnap ts-869 pro hemde online bir ups beni madden çok yoruyordu o sebeple düşük bir model aldım. Bence bu modelde yabana atılacak bir cihaz değil diye düşünüyorum. Zaten bu işler için ayırdığım bir network odam var :) UPS, e4200 ve e2800 odada işler için yaptığım dört katlı sehpanın üstten bir alt katında NAS en üst katta. All in one yani :)))

Ayrıca bir elektrik hattı ile hem projektöre hemde sonos connect e enerji taşıyacağım. Sitenin jeneratörü olduğu için en kötü ihtimale hazırlıklı olsun diye 3-5 dakika sistemi ayakta tutsun yeter.

Sizinde nas tan yana pek şansınız tutmadı nedense. Bence imkan varsa Qnap alın, Qnap'ta sistem çalışırken bile HDD eklenip çıkartılabiliyormuş (daha kullanmadım ama öyle söyleniyor) vede bozulan hdd yedeklendiği için gönül rahatlığıyla o hdd yi çıkartıp yerine yenisini takabiliyormuşuz.

8 adet 3TB hdd lazım ama nerden baksanız Qnap parası kadar meblağ tutuyor. Masraf bitmiyor vesselam. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozzy__

Merhabalar,
    Yeni bir eve taşındım ve gelir ayak elektriğin azizliğine uğradım ve anakartım arızalandı, servisten gelmeden önce bir ups alayım diyorum ancak ups'ler hakkında bir gram bilgim yok sizlere danışmak durumundayım.
    Sistemim:

Silverstone Strider Plus 750w
    Asus M4A89GTD PRO/USB3
    AMD Phenom II X4 965 Black Edition
    4x 2GB 1333Mhz Kingston DDR3
    WD Caviar Black 1 TB
    Seagate 1TB
    Sapphire HD6950(6970 BIOS Mod)
    Bildiğimiz DVD Sürücüsü
    6 Tane 12cm. Fan
    22" LG Monitor
    Logitech X540 5.1

Yukarıda yazdıklarımı 2-3 dakika da götürse yetecek, voltajı regüle edecek, öğrenci olan beni hayattan soğutmayacak kadar uygun fiyatlı bir ups önerisi bekliyorum sizlerden.
    Şimdiden teşekkürler.

Anakartınızın elektrik arızasından olduğunu nasıl anladınız? Belki ondan değildir. Yinede piyasada satılanlardan bütçenize uygun olanı alın derim. Elektrik kesildiğinde sistemi kapatacak zaman versin yeterli ancak ups ler zamanla ilk günlerde size sağladığı 3-5 dakikalık zamanı ileriki zamanlarda sağlamıyor.

Onun için ilk başta almışken sağlam bir model almak gerekiyor. Bütçenizi bilmiyorum ama belirtirseniz daha bilgili arkadaşlar öneride bulunacaklardır.

• Selam arkadaşlar, bir adet all in one Pc, 1 Adet Adsl Modem ve 1 Adet Küçük Bir Yazarkasayı 1 Saat Civarında idare Edebilecek UPS e ihtiyacım var NAsıl Bişey Almam Gerekir... Cevaplarsanız Çok Memnun Olurum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: lostfalcon

Selam arkadaşlar, bir adet all in one Pc, 1 Adet Adsl Modem ve 1 Adet Küçük Bir Yazarkasayı 1 Saat Civarında idare Edebilecek UPS e ihtiyacım var NAsıl Bişey Almam Gerekir... Cevaplarsanız Çok Memnun Olurum...

Bütçe nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerem

quote:

Selam arkadaşlar, bir adet all in one Pc, 1 Adet Adsl Modem ve 1 Adet Küçük Bir Yazarkasayı 1 Saat Civarında idare Edebilecek UPS e ihtiyacım var NAsıl Bişey Almam Gerekir... Cevaplarsanız Çok Memnun Olurum...

Bütçe nedir ?

300 ila 500 arasında hocam ama tabiki ne kadar ekonomik olursa ve ne kadar sorunsuz olursa o kadar iyi olur... :) Çok Şey İStiyorum ama İnsan Oğlu İşte...
  • Son bir kaç gündür sahibi olduğum UPS ilk açılışlarda arıza uyarısı verip tekrar tekrar kapanıp açılmaya çalışıyor ve birkaç döngüden sonra açılıyor. Alalı yaklaşık 3 yıl oldu. Haliyle garantisi bitti.

Daha önceki problemli Tunçmatik tecrübemden sonra, ilk aldığım ve 6 yıl hiç problemsiz kullandığım 625 lik UPS'in markasına (Inform) dönmüştüm tekrar. Gayet memnunum şu an bozuk gibi olmasına rağmen. Sebeplerden biri, offline olup aynı zamanda gerçek sinüs çıkışlı olması (online kgk ların özelliğine sahip). Bu yüzden, aküsü bittiyse yeni akü alıp yine sorunsuz kullanmak istiyorum. Tam ismi İnformer Compact 1000 VA (
    www.inform.com.tr
    Kesintisiz Güç Kaynağı, Kesintisiz Güç Kaynakları
    http://www.inform.com.tr/kesintisiz_guc_kaynagi_informer_compact.html
    ).

Yeni taşındığımız yerdeki ve apartmandaki elektrik kesilmelerinden kaynaklanmış olabilir sorun, bilemiyorum.
    Tam olarak problem şu:

Bilgisayarımı kullanmadığım zamanlar UPS'in düğmesinden kapatıp, işim olduğunda açıyorum. Ama her zaman fişe takılı ve kendini şarj edebiliyor (yanlış hatırlamıyorsam böyleydi özelliği). İlk açılış için düğmesine bastığımda normal açılış sürecinin dışına çıkıp, turuncu led ile birlikte kırmızı led de yanıyor ve sesle uyarılar yapıyor. Ekranında da bazen UPS "LOW" simgesi yanıyor, bazen de arıza simgesi (maymuncuk şeklinde) yanıyor. Sonra kendiliğinden kapanıp tekrar açılmaya çalışıyor. Bu süreç 3-4 defadan sonra düzelip açıyor kendini (arada kapatma düğmesine bastığım oluyor, sonsuz döngüye girmesin diye).

Tabi hep böyle olmayacağını tahmin ediyorum (3 gündür böyle), muhtemelen kısa süre içinde hiç açılmayacak.

Sorun ne olabilir? Akü bittiyse yeni akü alıp kendim yapabilir miyim (basit midir)? Başka bir sorun varsa benim yapmam mümkün olmaz tabi ki. Cihazı çöpe atmaya gönlüm razı gelmiyor (fiyatı da az sayılmaz zaten).

İnform'un teknik servisini aradım, kargoyla yollayın bakalım dediler. Yerleri bana uzak, Anadolu yakasında. 2 adet 12V 7 Ah aküsü varmış, fiyatı 2*15 $ + kdv dediler, ayrıca işçilik ücreti var ve kargo için de 30-40 TL gider gidiş dönüş (ups 16 kg kadar var). Serviste yaptırırsam ve sadece aküler değişirse (başka sorun yoksa) bana yaklaşık 100 $ ' a mal olacak gibi görünüyor, yenisi 170 $ + kdv. Çok mantıklı görünmedi, garantisinin bittiğini düşünürsek. Sadece akü değişimi ücreti problem olmaz.

İnform hangi marka akü kullanıyor bilen var mı? Eğer aküyü değiştirmek istesem, eşdeğer (hatta daha kalitelisi varsa daha iyi olur) hangi markalar iyidir?
    Ne tavsiye edersiniz? Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talbotlago -- 14 Eylül 2012; 18:59:14 >

• quote:

quote:

quote:

Bütçe nedir ?

300 ila 500 arasında hocam ama tabiki ne kadar ekonomik olursa ve ne kadar sorunsuz olursa o kadar iyi olur... :) Çok Şey İStiyorum ama İnsan Oğlu İşte...

Apc önerebilirim ama fiyatından dolayı tercih edilmiyor o yüzden stokta bulunduran alışveriş sitesi bulmak güç. Eğer güvendiğiniz alış veriş siteleri varsa 1000 VA lık modellerini 300 ila 500 arasında bulabilirsiniz.

2. Alternatif de

http://www.vatanbilgisayar.com/KGK%20ve%20Regülatörler/fsp-ep1500-ep1500-1500va-line-interactive-ups/productdetails.aspx?I_ID=51630

• quote:

Orijinalden alıntı: talbotlago

Son bir kaç gündür sahibi olduğum UPS ilk açılışlarda arıza uyarısı verip tekrar tekrar kapanıp açılmaya çalışıyor ve birkaç döngüden sonra açılıyor. Alalı yaklaşık 3 yıl oldu. Haliyle garantisi bitti.

Daha önceki problemli Tunçmatik tecrübemden sonra, ilk aldığım ve 6 yıl hiç problemsiz kullandığım 625 lik UPS'in markasına (Inform) dönmüştüm tekrar. Gayet memnunum şu an bozuk gibi olmasına rağmen. Sebeplerden biri, offline olup aynı zamanda gerçek sinüs çıkışlı olması (online kgk ların özelliğine sahip). Bu yüzden, aküsü bittiyse yeni akü alıp yine sorunsuz kullanmak istiyorum. Tam ismi İnformer Compact 1000 VA (
    www.inform.com.tr
    Kesintisiz Güç Kaynağı, Kesintisiz Güç Kaynakları
    http://www.inform.com.tr/kesintisiz_guc_kaynagi_informer_compact.html
    ).

Yeni taşındığımız yerdeki ve apartmandaki elektrik kesilmelerinden kaynaklanmış olabilir sorun, bilemiyorum.
    Tam olarak problem şu:

Bilgisayarımı kullanmadığım zamanlar UPS'in düğmesinden kapatıp, işim olduğunda açıyorum. Ama her zaman fişe takılı ve kendini şarj edebiliyor (yanlış hatırlamıyorsam böyleydi özelliği). İlk açılış için düğmesine bastığımda normal açılış sürecinin dışına çıkıp, turuncu led ile birlikte kırmızı led de yanıyor ve sesle uyarılar yapıyor. Ekranında da bazen UPS "LOW" simgesi yanıyor, bazen de arıza simgesi (maymuncuk şeklinde) yanıyor. Sonra kendiliğinden kapanıp tekrar açılmaya çalışıyor. Bu süreç 3-4 defadan sonra düzelip açıyor kendini (arada kapatma düğmesine bastığım oluyor, sonzuz döngüye girmesin diye).

Tabi hep böyle olmayacağını tahmin ediyorum (3 gündür böyle), muhtemelen kısa süre içinde hiç açılmayacak.

Sorun ne olabilir? Akü bittiyse yeni akü alıp kendim yapabilir miyim (basit midir)? Başka bir sorun varsa benim yapmam mümkün olmaz tabi ki. Cihazı çöpe atmaya gönlüm razı gelmiyor (fiyatı da az sayılmaz zaten).

İnform'un teknik servisini aradım, kargoyla yollayın bakalım dediler. Yerleri bana uzak, Anadolu yakasında. 2 adet 12V 7 Ah aküsü varmış, fiyatı 2*15 $ + kdv dediler, ayrıca işçilik ücreti var ve kargo için de 30-40 TL gider gidiş dönüş (ups 16 kg kadar var). Serviste yaptırırsam ve sadece aküler değişirse (başka sorun yoksa) bana yaklaşık 100 $ ' a mal olacak gibi görünüyor, yenisi 170 $ + kdv. Çok mantıklı görünmedi, garantisinin bittiğini düşünürsek. Sadece akü değişimi ücreti problem olmaz.

İnform hangi marka akü kullanıyor bilen var mı? Eğer aküyü değiştirmek istesem, eşdeğer (hatta daha kalitelisi varsa daha iyi olur) hangi markalar iyidir?
    Ne tavsiye edersiniz? Teşekkürler.

Uzun süre kullanmadığınız için akü bozulmuştur. İçindeki akünün markası hakkında bilgim yok ama yuasa öneririm.

• quote:

Uzun süre kullanmadığınız için akü bozulmuştur. İçindeki akünün markası hakkında bilgim yok ama yuasa öneririm.

Aslında her gün bilgisayar birkaç saat açık. UPS de düzenli olarak açık haliyle. Servis yetkilisi kullanıma bağlı olarak akülerin 5 yıla kadar dayanabileceğini söyledi. Benim sürekli ups i açıp kapamış olmam ömrünü azaltır mı ki? Sonuçta şarj işlem arka planda devam ediyor.

Akü bitse kolayca değiştirildiği söyleniyor, diğer elektronik parçalarda sorun olmasa bari. Sadece akü değişimiyle kolayca halletsek işi iyi olurdu.

Forumlarda akü markası için Yuasa, BB, Datasafe vs gibi kalburüstü markalardan bahsediyorlar. İnform'u açıp içindeki aküye bakmak lazım, tabi becerebilirsem. Bu aküler Perpa'daki bir dükkanda satılıyor sanırım. En uygun fiyatlı yer orası mıdır, bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talbotlago -- 14 Eylül 2012; 16:31:23 >

• Sayın @kerem

Elimde TUNCMATIK LITE 1000VA LINE INTERACTIVE UPS var yaklaşık 4 yıl kullandım ama artık aküleri tamamen bitmiş içinden 12v 7 ah lik 2 tane akü çıktı bende bunların yerine yuasa 12v 9 ah akü aldım 2 adet acaba amperde ki 7 yerine 9 bir sıkıntı çıkartır mı? birde bu ups in dışında Ev sinema sistemim içinde ikinci bir ups almayı düşünüyorum o ups e 500w lık bir B&W Subwoofer + Pioneer LX-86 Avr + Philips 46pfl9705 TV + Digiturk Plus uydu alıcısı bağlamayı düşünüyorum sizce almam gereken ürün nedir? ve son olarak online ups ile diğer ups ler arasında ki temel farklılık nedir cevaplayabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler saygılar.
  • bende powercom 1000 va var , imperial serisi yazıyo üstünde
    okuduklarımdan anladığım aküsü bitti
    içine iyi bir akü koymak istiyorum ama bu konuda tamamen bilgisizim.
    nerden alırım nasıl takarım, ufak tefek işlere yatkınımdır kendim alıp monte edebilirmiyim
    teşekkürler şimdiden yardım için
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

Sayın @kerem

Elimde TUNCMATIK LITE 1000VA LINE INTERACTIVE UPS var yaklaşık 4 yıl kullandım ama artık aküleri tamamen bitmiş içinden 12v 7 ah lik 2 tane akü çıktı bende bunların yerine yuasa 12v 9 ah akü aldım 2 adet acaba amperde ki 7 yerine 9 bir sıkıntı çıkartır mı? birde bu ups in dışında Ev sinema sistemim içinde ikinci bir ups almayı düşünüyorum o ups e 500w lık bir B&W Subwoofer + Pioneer LX-86 Avr + Philips 46pfl9705 TV + Digiturk Plus uydu alıcısı bağlamayı düşünüyorum sizce almam gereken ürün nedir? ve son olarak online ups ile diğer ups ler arasında ki temel farklılık nedir cevaplayabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler saygılar.

Online UPS cihazlarınızı her daim aküden besler, Line interactive UPS ise belirlediğiniz voltaj aralığında şebekeden besler. Aralığın dışına çıkarsa aküden besler. Online UPS ler diğerine göre çok pahalıdır.

Sadece cihazlarım kesintiden etkilenmesin bana sistemi kapatacak süreyi sağlasın diyorsanız online ups e gerek yok. Tabii bu konuda uzman olmamakla birlikte şahsi fikrim.

• http://www.apc.com/products/resource/include/techspec_index.cfm?base_sku=BR1200G-GR&total_watts=200

Ben geçen hafta bu UPS'i aldım, oldukça sessiz çalışıyor. Varlığı ile yokluğu belirsiz. 600-700 TL aralığında bir UPS düşünülüyorsa öneririm.
  • Merhabalar,

10 bilgisayarlı bir ofisimiz var ve elektrik kesildiğinde en az 3-4 bilgisayar ve modemin çalışmasını devam ettirecek bir Ups sistemi düşünüyoruz. Nasıl bir yol izlemeliyiz?
    Hangi türden bir seçim yapmalıyız?

En sağlıklı seçimi yapmak istiyoruz ama çok net bilgiye sahip değiliz maalesef..
  • quote:

Ben geçen hafta bu UPS'i aldım, oldukça sessiz çalışıyor. Varlığı ile yokluğu belirsiz. 600-700 TL aralığında bir UPS düşünülüyorsa öneririm.

sesini bilmem ama apc ups nin kıralıdır kim ne derse desin

bendeki cihazda bu iki senedir kullanıyorum akülerini değiştirdim 40a iki tana akü taktım 3-5 saat gidiyor içinede fan ekledim
    http://www.apc.com/products/resource/include/techspec_index.cfm?base_sku=BP1400I&CFID=47943435&CFTOKEN=38273722

• quote:

sesini bilmem ama apc ups nin kıralıdır kim ne derse desin

bendeki cihazda bu iki senedir kullanıyorum akülerini değiştirdim 40a iki tana akü taktım 3-5 saat gidiyor içinede fan ekledim
    http://www.apc.com/products/resource/include/techspec_index.cfm?base_sku=BP1400I&CFID=47943435&CFTOKEN=38273722

• Merhabalar,

Yeni bir sistem toplama arefesindeyim ve sürekli olarak ertelediğim ups cihazını hepsinden önce almaya karar verdim. Kullanacağım sistemin watt ihtiyacı ne kadar olur tam olarak bilemiyorum o yüzden tek tek yazayım;

İşlemci: Intel i7-3770K
    Anakart: Gigabyte Z68X-UD3-B3
    Bellek: Corsair 8 GB
    Ekran Kartı: Gtx 690
    Güç Kaynağı: CORSAIR AX Gold Serisi 1200 W
    Sabit Disk: WD Caviar Black ve Caviar Blue 1'er TB, ek olarak CORSAIR Neutron GTX Serisi 120 gb SSD.

Bir de 22'' monitör, 2+1 ses sistemi ve uydunet modem bağlayacağım ama onların fazla etkisi olmaz sanıyorum.

Ses çok problem değil lakin olmaması elbette çok daha iyi. Bir kaç model araştırdım.

TUNÇMATİK Newtech Pro 2KVA Online Siyah Kesintisiz Güç Kaynağı

APC BR1500G-GR Power-Saving Pro 1500 230V Schuko Kesintisiz Güç Kaynağı

Modelleri hoşuma gitti lakin Tunçmatik hakkında okuduğum bir kaç olumsuz eleştiri düşündürdü beni açıkçası. APC'nin de üzerine ups olmadığı söylenmekte ama pek bildiğim söylenemez ups piyasasını o yüzden yardımlarınızı ve yorumlarınızı beklemekteyim, teşekkürler şimdiden.

• quote:

Orijinalden alıntı: Slash

Merhabalar,

Yeni bir sistem toplama arefesindeyim ve sürekli olarak ertelediğim ups cihazını hepsinden önce almaya karar verdim. Kullanacağım sistemin watt ihtiyacı ne kadar olur tam olarak bilemiyorum o yüzden tek tek yazayım;

Sabit Disk: WD Caviar Black ve Caviar Blue 1'er TB, ek olarak CORSAIR Neutron GTX Serisi 120 gb SSD.

Bir de 22'' monitör, 2+1 ses sistemi ve uydunet modem bağlayacağım ama onların fazla etkisi olmaz sanıyorum.

Ses çok problem değil lakin olmaması elbette çok daha iyi. Bir kaç model araştırdım.

Modelleri hoşuma gitti lakin Tunçmatik hakkında okuduğum bir kaç olumsuz eleştiri düşündürdü beni açıkçası. APC'nin de üzerine ups olmadığı söylenmekte ama pek bildiğim söylenemez ups piyasasını o yüzden yardımlarınızı ve yorumlarınızı beklemekteyim, teşekkürler şimdiden.

tunçmatiğin 2kv sinden apc nin 1,5kv sı daha kuvvetlidir apc tavsiye ederim
    apc APC BR1500G-GR modeline baktım arkasında normal piriz çıkışları var
    çevirici kullanmanıza gerekte kalmaz üstelik 6 adet piriz var tüm ihtiyaçlarınızı
    karşılar elimden bir çok cihaz geçti hatta ikinci el alıp satıyorum bazen
    ve benzeri işlerim üretim fabrikalarındada çalıştım iç yapılarını biliyorum

kendi kullandığım model hariç elimde bir kaç adet ups var

inform 2kv
    tunçmatik 2kv
    apc 1kv

modelleri mevcut inform tunçmatikten iyidir
    senin alacağın model 1,5kv civarında olursa sanırım ihtiyacını karşılar
    ben şuan apc back ups pro 1400 modeli kullanıyorum bağlı olan donanımları yazayım
    seninde kafanda bir fikir oluşsun seçmeni kolaylaştırır

1 21,5 inç led monitör
    2 650psu
    3 mikado 2,1 ses sistemi model 210
    4 hd6850 vga
    5 amd 955be cpu
    6 4 adet hdd 2 adet 250gb 2 adet 1tb
    7 770t anakart
    8 creative ses kartı
    9 dvd rom
    10 sıvı soğutma sistemi el yapımı
    11 50cm üç çipli led ve 12v adaptör masa aydınlatması için
    12 bir adet lehim havyası
    13 kablosuz ağ adaptörü
    14 telfon şarjı
    15 şarjlı tornavida
    16 monitör ayırıcı cihaz kvm
    17pil şarj makinesi
    bukadarını hatırlıyorum not bazen iki adet pc kasası bağlıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alialtin -- 20 Eylül 2012; 0:20:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alialtin

quote:

Orijinalden alıntı: Slash

Merhabalar,

tunçmatiğin 2kv sinden apc nin 1,5kv sı daha kuvvetlidir apc tavsiye ederim
    apc APC BR1500G-GR modeline baktım arkasında normal piriz çıkışları var
    çevirici kullanmanıza gerekte kalmaz üstelik 6 adet piriz var tüm ihtiyaçlarınızı
    karşılar elimden bir çok cihaz geçti hatta ikinci el alıp satıyorum bazen
    ve benzeri işlerim üretim fabrikalarındada çalıştım iç yapılarını biliyorum

kendi kullandığım model hariç elimde bir kaç adet ups var

inform 2kv
    tunçmatik 2kv
    apc 1kv

modelleri mevcut inform tunçmatikten iyidir
    senin alacağın model 1,5kv civarında olursa sanırım ihtiyacını karşılar
    ben şuan apc back ups pro 1400 modeli kullanıyorum bağlı olan donanımları yazayım
    seninde kafanda bir fikir oluşsun seçmeni kolaylaştırır

1 21,5 inç led monitör
    2 650psu
    3 mikado 2,1 ses sistemi model 210
    4 hd6850 vga
    5 amd 955be cpu
    6 4 adet hdd 2 adet 250gb 2 adet 1tb
    7 770t anakart
    8 creative ses kartı
    9 dvd rom
    10 sıvı soğutma sistemi el yapımı
    11 50cm üç çipli led ve 12v adaptör masa aydınlatması için
    12 bir adet lehim havyası
    13 kablosuz ağ adaptörü
    14 telfon şarjı
    15 şarjlı tornavida
    16 monitör ayırıcı cihaz kvm
    17pil şarj makinesi
    bukadarını hatırlıyorum not bazen iki adet pc kasası bağlıyorum

Öncelikle teşekkür ederim hızlı cevap için, bu kadar hızlı çözüm olacağını beklemiyordum açıkçası.

Sizin kullanmış olduğunuz model ile benim bahsettiğim model arasında çok fark var mıdır? Sizin kullanmış olduğunuz biraz daha üst seviye sanıyorum.

• 
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.