Şimdi Ara

UPS hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
90
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar fsp marka 600va ups kullanıyorum. Şöyle bir problem var, elektrik kesilince bazen bilgisayar sorunsuz çalışmaya devam ediyor ama bazende elektrik gittiği anda kendini yeniden başlatıyor.

Bu neden kaynaklanıyor olabilir? UPS gücü yetmiyor diyeceğim ama öyle olsa sürekli yeniden başlatması gerekmez mi? mesela az önce kendim fişi çektim bilgisayar çalışıyor sorun yok. Ama elektrik gidince bazen resetliyor sistem nedeni ne olabilir? Bu yüzden oyunlarım save alamadığım için heba oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Crantola

Arkadaşlar fsp marka 600va ups kullanıyorum. Şöyle bir problem var, elektrik kesilince bazen bilgisayar sorunsuz çalışmaya devam ediyor ama bazende elektrik gittiği anda kendini yeniden başlatıyor.

Bu neden kaynaklanıyor olabilir? UPS gücü yetmiyor diyeceğim ama öyle olsa sürekli yeniden başlatması gerekmez mi? mesela az önce kendim fişi çektim bilgisayar çalışıyor sorun yok. Ama elektrik gidince bazen resetliyor sistem nedeni ne olabilir? Bu yüzden oyunlarım save alamadığım için heba oluyor.

ups tam güç çıkış vermiyor ondan dolayı pc resetliyor kendini
    multimetre ile çıkışları ölç
  • by infaz kullanıcısına yanıt
    Hocam hiç bir şey anlamadım neyle ölçücem nasıl ölçücem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Multimetre yi nerede bulucam ki hocam. Bu durum va gücüylü alakalı olsbilir.mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.