Şimdi Ara

upload hızı yüksek servis sağlayıcısı lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim için upload hızı önemli youtube yayıncılığı yapmaya başladım.
    şimdi mevcut turknet 35mbps vdsl kullanıyorum ama gelin görünki o hızın ancak 10mbps olarak kullanabliyorum. upload hızı da çok düşük o yüzden upload hızı şöyle 4-5mbps olan internet şirketine geçmeyi düşünüyorum.
    aklımda vodafone var.
    bulunduğum ilçede de vodafone veya superonline nın kendi altyapısı fiber falan yok. sadece turktelekomun var.
    şimdi bu şirketler türktelekomun omurgasını kiralayıp bana vdsl internet hizmeti verebilirler mi?
    turknet vdsl olarak verebiliyorsa bunlarında vermesi lazım diye düşünüyorum,ama büyük rakiplere ttnet altyapısını paylaşıyor mu onu bilemiyorum.

• kendi altyapısı değilse vodafone'a bulaşmayın. TT ayrı gıcıklık yapıyor, Vodafone ayrı. Adamların servisi yok, TT servisi de gelmeden geldik diyor, olayı kapatıyorlar. sonra sen elektrikçi ara, TT müdürlüğüne git, santrale git(defalarca) ki buna da şükür diyecek bir bağlantı sağlayabilesin. 38-45Mbps arası download, 4Mbps sabit upload aldığım hattımda şu anda 30Mbps'i geçmiyor download, upload da 3Mbps'e sabitlenmiş durumda. Bariz şekilde hattıma farklı hız tanımlı.
  • türktelekomunda 2mbps upload den yukarı hız sunan paketi yok. ne biçim ülkede yaşıyoruz kardeşim parasıyla bile istediğimiz hizmeti alamıyoruz.
  • Netspeed'e geçin 4 mbit upload sunuyorlar akk öncesi.
  • Michael Scofield kullanıcısına yanıt
    onlarda i ilgisiz ve bilgisiz. onları aradım dediğim ki ben şuan turknet vdsl internet kullanıyorum. benden adresimi istediler verdim verdikleri cevap. sizin adreste vdsl gözükmüyor. vdsl yokmuş bak
    benim kullandığım internet ne o zaman, vdsl ışığım yanıyor 2mbps upload hız alıyorum. adsl olsa zaten 1mbps upload ı geçmiyor.
    kısaca saçmaladılar ben de üstelemedim
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Bu ISS işi benim de canımı çok sıkıyor. Bir ton para veriyoruz, milletin 200-300Mbps hız aldığı fiyata biz 30-50-100 almaya çalışıyoruz, onun için de bin bir dereden su getirtiyorlar ve verdikleri hizmet doğru düzgün değil. Benim de gelecek ay taahhüdüm bitiyor. NetSpeed'i aradım, elemana taahüdüm hemen bitmiyor deyince ne aradın o zaman dermiş gibi gelmeye başladı sesi. Sorun olduğunda ilgilenecek, karşımda doğrudan hatta veya sorun neredeyse ona müdahale edecek birilerinin olması lazım. O yoksa işler yaş.
    Facebook üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Eğer vdsl portu yoksa yok görünebilir ancak taşıma yaparsanız aynı hatla geçiş yapabilirsiniz diye bilmekteyim. (Geçiş yapıpta boş port yok olan sanırım 1 kişi vardı sitede) dediğim gibi Facebook'dan iletişime geçin derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Scofield

Facebook üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Eğer vdsl portu yoksa yok görünebilir ancak taşıma yaparsanız aynı hatla geçiş yapabilirsiniz diye bilmekteyim. (Geçiş yapıpta boş port yok olan sanırım 1 kişi vardı sitede) dediğim gibi Facebook'dan iletişime geçin derim.

nasıl vdsl portu yok, benim kullandığım port vdsl değil mi. kullandığım hattı taşıyacağım onlardan yeni bir port veya hizmet mumarası istemiyorum ki. mevcut hattı x firmasına çevirecekler bu kadar basit iş.
    Zaten bu sekilde gecis oluyor. Siz gecis yapacaginizi iletip talep edin. Yanlis hatirliyor olabilirim ama bir uye x firmadan x firmaya gectiginde port yok olayi yasamisti forumda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone fiber 5 mbps upload veriyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.