Şimdi Ara

Upload Hızı Neden 4Mbps? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
4.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • O hızların uydunetle hiçbir alakası yok. Bu oranları birtek rekabet kurumu belirliyor. Ttnet içinde uydunet içinde... Oraya şikayet etmek gerek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sukretmeliyiz 0.67 olan adsl aboneleri daha 1 saat bile stabil bağlantı alamayan abone ler var yine 4 mnit mbit iyi gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KacaKTV kullanıcısına yanıt
    tavsiye ettiğiniz ürün varmı kablosuzda tam hızı verebilecek bir ürün varsa çok iyi olur
  • Olası çözüm iki bağlantı kullanmak. Biri sadece video yayını, diğeri de oyun için. Oyun sürekli İnternet'ten grafik vs. çekmiyorsa oyuncu hareketleri vs. ne kadar veri götürüyor incelemek gerek. Belki kotalı bir ADSL bağlantı ile bile karşılanabilir, hani ucuz olsun diye. Görüntü için de sadece bunun aktarımını yapacak ucuz ve düşük özellikli bir PC ya da netbook benzeri bir sistem kullanılabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • müşteri hizmetleri ile 4mbit için üçüncü kanalı da açmak için konuştum ancak bunu kendilerinin yapamadığını netmaster müşteri hizmetlerini aramam gerektiği söylendi, doğru mudur?
  • Hız artması için bir dilekçe yazabilecek var mı?Hepimiz yazalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EuroDOCSIS 3 120 Mbps'ye varan upload hizlarini destekleyen bir standart, isteseler verirler ama vermiyorlar iste.

• Upload hizini 6 7 yapin bari nitro upload gelmis ayip ya

• Türkiyedeki çoğu ünlü hatta tüm yayıncılar uydunet kullanıyor upload kotası olmamasından dolayı 720p yetiyor yani zaten twitch partnerliğin yoksa 720p den yukarı yapmanı tavsiye etmem
    çünkü milletin internet izlemeye yetmiyor yayın kasıyor diyip çıkıyorlar.Ben superonline kullanıcısıyım 5 mbps upload var yayın kasıyor superonlineda sıkıntı var yani o yüzden 2.internet olarak uydunete geçiyorum,kısacası
    yayın yapmak için şuan en iyi iss uydunet türkiyede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReflexAction -- 16 Mart 2015; 0:20:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReflexAction

Türkiyedeki çoğu ünlü hatta tüm yayıncılar uydunet kullanıyor upload kotası olmamasından dolayı 720p yetiyor yani zaten twitch partnerliğin yoksa 720p den yukarı yapmanı tavsiye etmem
    çünkü milletin internet izlemeye yetmiyor yayın kasıyor diyip çıkıyorlar.Ben superonline kullanıcısıyım 5 mbps upload var yayın kasıyor superonlineda sıkıntı var yani o yüzden 2.internet olarak uydunete geçiyorum,kısacası
    yayın yapmak için şuan en iyi iss uydunet türkiyede

4mbps sabit olsa tamam ama 3 4 arasi geziyor o yuzden tayinda anlik donmalar oluyor, olmasa bile oyunda ping yapiyor zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Okumadı Sürünüyo

Toplanmış yine fakirler.

Parayı veren düdüğü çalar.

Superonline bireysel evlere verdiği tarife; 1000Mbit Down / 20 Mbit Upload AKK yok ilk 3 ay 499tl sonrasında 999 tl.

işinize geliyorsa.

100 lira versem gidip adam kesersin sen, hadi işine.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.